Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(MuciX @ 12 Mar 2015, 14:43) Sunt absolut sigur ca este pozitionat incorect. QUOTE(l@u @ 12 Mar 2015, 15:21) Nu are reglaje farul ala(nu vorbesc de reglajul oglinzii) ca sa il traga dupa aripa si dupa aceea sa ii regleze fascicolul? Habar nu am. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai o parte din probleme este fix acolo, in pozitionare. Ar trebui sa aiba si reglaje pentru oglinzile farului.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Evidente sunt cele doua reglaje clasice, pentru inaltime si convergenta (sper c-am zis corect). Astia de la service au zis sa trec iar pe la ei si daca nu-i bun farul, fac hartii de constatare si cer altul.
N-am apucat sa vad daca becurile sunt cum trebiie ca-i vreme de de rahat p-afara. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tractorasul va fi instrainat cand va ajunge in Iunie in tara.
![]() This post has been edited by MuciX: 22 Jan 2018, 16:49 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 08:38 |