Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: cānd īn cānd ![]() |
Nu uita ca si maestrul insusi a ramas fara resurse la un moment dat. Plus ca noi nu ne putem compara; nici pista de biciclisti nu am in fata casei.
This post has been edited by MuciX: 26 May 2012, 12:37 |
--------------------
-
-
- Un romān emigrat este un romān salvat.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu se gaseste pe eBay ? Iti cumperi 2-3 metri de pista de biciclete, macar in fata garajului sa pui.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: cānd īn cānd ![]() |
Hai ca ma multumesc cu ce am, nu mai fi asa perfectionist.
|
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Eu mi-am vopsit locul de parcare cu model "pista de biciclete" sa fiu sigur ca parchez mereu unde trebuie
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
MuciX |
![]()
|
N-am nici d-ala. Cam greu in titangeles.
|
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Iarta-ma ca rascolesc trecutul, dar kangurul ce mai face?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() Cel mai probabil, daca se schimba astea la ea, plus altele care s-or mai gasi la o verificare amanuntita, nu va mai fi disponibila pentru vanzare. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 26 May 2012, 11:33) ![]() Sa stii ca si eu mi-am pus intrebarea la ce folosesc degajarile alea in discuri dar n-am gasit vreo explicatie.Le-am vazut la mai multe masini,inclusiv la leguma. Ziceai de indicatorii de uzura ai discurilor.Nu cumva sunt apanajul exclusiv al celor de la Brembo cu al lor "easy-check" ? ![]() Probabil producatorii discurilor oem Ford nu au aceasta optiune pt produsele lor.Zic si io... |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Foarte posibil, nu m-am gandit ca brembo ar putea fi singurii. Cat sa coste on plus o gaura?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pai cat ar putea sa coste?Cam cat o "registered trademark"?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Asta e buna, bravo!
Acum hai ca intreb alta: oare am gresit ca nu am luat rulmenti odata cu discurile? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
De ce sa iei rulmenti ? Nu are rost sa schimbi rulmenti daca sunt buni doar daca aveai sistemul in care discul vine cu rulment(asa am eu la 307 pe spate). Oricum de obicei se uzeaza discurile pe fata si apoi cele pe spate. Eu la 307 am schimbat doar pe fata (aveau un mm sub minim uzura) iar pe spate aveau un mm peste minim.
|
--------------------
-
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Sincer sa fiu, am impresia ca si la mine spatele e cu tot cu rulmenti. Ca tot ma vaitam mai devreme, SKF sunt 850 de lei bucata pe crama auto, fata de un febi, sa zicem, 400.
![]() LE: aia la 850 sunt de fata ![]() Ma mai uitam si la amortizoare: daca tot am pus kayaba pe gaz anul trecut pe puntea fata, nu cred ca are rost sa pun original pe ulei pe spate. Pe langa asta: Motorcraft - ulei -> 400 lei bucata Kayaba - gaz -> 290 lei bucata. De 200 lei imi mai iau si un RCD cu AUX de pe forum ![]() This post has been edited by MuciX: 29 May 2012, 09:35 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
In ceea ce priveste jantele m-am cam linistit cu cele de origine pentru ca sunt destul de rare asa ca am zis sa caut ceva after market.
Am salivat toata ziua la astea, similare cu cele de origine; din pacate se fac de la 17" in sus. wheels_Arcasting_D666.jpg Voi mai cauta, sunt chitit pe niste jante Y (fulg de nea) pe 16". This post has been edited by MuciX: 1 Jun 2012, 14:07 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Frumos tractorasul
![]() Si bine intretinut numai cu piese de origine. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Sunt si eu de aceeasi parere ca si tine si multi altii de pe aici, ca masinii ii sta bine asa cum a iesit din fabrica, iar modificarile ar fi cel mai bine, tot de uzina.
![]() Am totusi o improvizatie si anume pilotul automat. Dar voi remedia si asta cand voi gasi un volan in stare buna si voi fi dispus sa il si cumpar. <span class='edit'>9 Jun 2012, 17:16:</span> Ie oficial! Tractorasul stie sa cante la sasesidiuriodata. ![]() IMG18.23.11_09_06_2012.jpg ( Size: 147.35k ) Number of downloads: 474 Tre sa ma documentez de pe care pini scot mufa de AUX si sa imi trag cablul. Am mai schimbat si uratenia asta cu una noo. IMG17.10.43_09_06_2012.jpg ( Size: 93.02k ) Number of downloads: 500 Mi-am luat si senzorul de temperatura exterioara, dar nu l-am putut monta. Se pare ca la mine e alta mufa... o treaba ciudata acolo. Ma voi documenta zilele astea. Creca am dat banii degeaba. This post has been edited by MuciX: 9 Jun 2012, 17:31 |
--------------------
-
-
|
|
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
Foarte bine iti arata tractorasul!
|
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
MuciX |
![]()
|
Deci va jur ca tractorasul e ca o pereche de pantaloni uitata in sifonier: daca umbli prin buzunare gasesti mereu cate ceva.
![]() Astazi am gasit cablu AUX tras pana in torpedou. Mai era nevoie de mufa pe care am luat-o cu 25 de lei (de origine) si de dat gaura in torpedou, pentru a pune mufa. Cum nu am gasit carota de 20 mm cat imi trebuia am scos mufa pe langa torpedou, pentru probe, pana gasesc cu ce sa dau si gaura. Asadar: Cablul impaturit bine in spatele torpedoului: IMG11.18.07_12_06_2012.jpg ( Size: 170.87k ) Number of downloads: 392 Improvizatia temporara: IMG11.55.20_12_06_2012.jpg ( Size: 212.81k ) Number of downloads: 404 Cum ar trebui sa arate finalizat: ford_focus_tdci_aux.jpg ( Size: 23.44k ) Number of downloads: 198 Sony 6CD pe timp de noapte: ![]() IMG21.21.10_10_06_2012.jpg ( Size: 71.03k ) Number of downloads: 168 Mie mi se pare ca arata foarte bine. This post has been edited by MuciX: 12 Jun 2012, 11:56 |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Astea numesti tu poze de tutorial ?
![]() Pune poze de la fiecare pas, la rezolutie mai mare si cu scris rosu pe ele ! Fa-l mandru pe colegul nostru Sting. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
MuciX |
![]()
|
Nu-i totoreal, io doar ma laud
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Pai si la lauda ar merge niste poze mai mari. Astea sunt atat de mici de zici ca sunt facute cu fierul de calcat
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
MuciX |
![]()
|
La ce mama dracu sa fac totoreal ca-s 7 suruburi si de bagat o mufa-ntr-alta.
![]() Vezi ca m-am conformat, am edita postul initial; uitasem camera la 1 MP si le-am facut si resize ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Alta viata
![]() Nu vinzi fisele alea 7 din tunelul central ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
MuciX |
![]()
|
Orice e de vanzare.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Arata tare bine "lautarii" aia cu sase placi.De pret,ce sa mai spun?Pomana!
Sa-i asculti sanatos! ![]() Si,da!Si eu cre' ca la Ford-uri le sta cel mai bine cu jantele ale "fulg de nea".Is "de acolo"! Nici astea n-ar arata rau,zic eu. ![]() P.S. Uitai sa-ti zic:ascultam acelasi post de radio! ![]() This post has been edited by marian-j: 13 Jun 2012, 12:56 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Am pus pretul?
![]() Jantele alea arata prea reising pentru ce vreau eu de la masina. Adica eu o vreau cuminte. ![]() Mersi de aprecieri ![]() |
--------------------
-
-
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Cum ti se pare diferenta de sunet intre Sony si CD6000 ?
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
MuciX |
![]()
|
Sincer mult peste asteptari. Claritate, joase, inalte tot e schimbat. Mi s-a spus si am citit si pe forum ca e diferenta, dar nu imi venea sa cred.
Sunt cu atat mai uimit cu cat am ramas cu incintele mele. Ma gandeam sa iau unele de Titanium, am auzit ca sunt mai bune decat astea de hartie. Voi face schimbarea daca gasesc o oferta buna, altfel nu. Sincer nu am mania muzicii pe masina. |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:12 |