Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 17 Aug 2012, 10:29) [---] Intrebare(i) (mai ales pentru nea Marian, ca e de competenta 'mnealui): Daca decid catre eliminarea DPF-ului, exista vreo sansa ca Registrul Auto sa mi-o omologheze fara? Asta tinand cont ca motorul asta a fost facut si in varianta fara DPF. Daca da, ce presupune asta? Daca da, se va "interveni" asupra taxei de inmatriculare deja platita? Coane MuciX,imi cer scuze!Ma trezesc si io a treia zi dupa scripturi! ![]() Cotrobaiam la matale pe topic dupa niste informatii si iaca pozna:cum-necum,postarea dumitalede mai sus n-am vazut-o!Pur si simplu! Dreptu-i ca la vremea respectiva eram foarte ocupat cu alte probleme si intram rar pe forum. Povestea e destul de lunga,nu-s nici foarte sigur de unele aspecte si decat sa iti cladesc aci un "perete de text" ,prefer sa dezbatem problema prin viu grai. Intre timp mai rumeg intebarea,mai dau niste telefoane sa ma informez mai exact,etc. Ui chip in taci! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Perfect!
This post has been edited by MuciX: 3 Oct 2012, 12:20 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Maine Tractorasul ia din nou calea autostrazilor nesfarsite pline de batranei care se duc la cumparaturi cu masina.
Ca pregatiri am schimbat becul ars de pe faza scurta, doo bidoane de zama de parbriz si urmeaza maine o spalaceala. La intoarcere va fi rasplatit cu un schimb de ulei si filtre (ulei, aer, polen si combustibil). |
--------------------
-
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.895 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Gute Fahrt!
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
Da, dar nu in masina cu "fart", doar ce am curatat tapiteria.
![]() This post has been edited by MuciX: 5 Oct 2012, 12:47 |
--------------------
-
-
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
N-o mai spala, daca prinzi o ploaie buna la aia pe autostrada iti speli masina mai ceva ca la spalatorie.
![]() This post has been edited by Hack: 5 Oct 2012, 12:49 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Drum bun!
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asa a fost toata vara...
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Am fost in Mai, ce-i drept si am prins vreme ok. Si inca in Frankfurt e cald. Imi amintesc de o vizita la Hamburg in Decembrie, la 9 dimineata era bezna si de-a lungul zilei numai vreme mohorata.
![]() Oricum dupa drumul asta o sa intinereasca vreun an, poate cine stie, mai castig si vreo 5 cai. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Mai pierzi si vreo 50-100k km.
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
Tot maine, pe dupa amiaza asa voi face un popas in Timisoara, mi-am amintit acum ca a postat bucatzel. Daca aveti timp si placere cei din zona, poate ne vedem la un ci-co.
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
" Am auzit ca se poate si fara stropi tongue.gif "
Are filtru de particule! ![]() Drum bun si "festina lente"! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cata50 |
![]()
|
![]() D-ala cu multe leduri. Group: Members Posts: 1.570 Joined: 17 October 11 From: Bucuresti ![]() |
Drum bun!
![]() |
--------------------
Dacia/Seat/Audi
1300/Leon/TT
1979 Dacia 1300 - 05.03.1979-10.06.2013
Telefon: 0755.132.345 |
|
MuciX |
![]()
|
Mersi mult. Sper sa iasa bine.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Drum bun!
M-am trezit cam tarziu, esti deja pe drum ![]() ![]() Cat despre: QUOTE(MuciX @ 2 Oct 2012, 15:07) ..... Alta intrebare: uleiul a fost schimbat acum ~9000 kmp (primii 4000 au fost facuti tot intr-un concediu), sa-l schimb inainte de plecare sau sa il las pana la intoarcere? Toata lumea imi zice ca e ok sa-l schimb la 15k kmp, dar pana acum nu l-am lasat mai mult de 10-11k kmp. .... Sincer, nu-ti inteleg nedumerirea? Ce scrie in cartea matale de service? Inteleg ca uzual schimbi inainte de ce scrie in carte, dar totusi, iti faci probleme ca vei face si tu un schimb la intervalul mentionat oficial de producator? Si asta in conditiile in care depasirea asta o vei face mergand in general extraurban, intr-un regim cat de cat constant si pe deasupra ai avut si primii 4000 la fel? Cred ca exagerezi. Eu am doua revizii de cand am luat masinuta (una cand am luat-o, ca na, e obligatoriu la sh) si una ca a implinit cei 15.000 specificati in carte. Strict ca in carte, atat dpdv interval, cat si tipul de ulei. Inteleg sa ne intretinem masinile, dar peste ce recomanda producatorul eu cred ca este un excel de zel pe care greu il poti proba ca justificat la o adica. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
marian-j |
![]()
|
Apdeit.
Prima etapa a calatoriei(Buc.-Tm) s-a incheiat fara evenimente notabile. Atat tractorasu' cat si posesorul sunt in parametri. ![]() Un scurt intermezzo,pret de o cafea si cateva tigari,si la drum dinou. Mai e cale lunga de strabatut! De-amu cre' ca-s deja prin Ungaria. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Multam de "uraturi". Intr-aedvar prima etapa s-a terminat cu bine. Uleiul nu a zis nici pas, tractorasul a tractorit "ca la carte".
Coane Marian, tre sa planuim urmatoarea intalneala, la drumul de intors. Poate de data asta avem timp sa si zabovim. ![]() Colegi, va spun, ceea ce reiese de pe forum despre nea marian nu-i face onoare pe cat ar trebui, un domn de nota 200. Mi-a facut o deosebita placere sa te cunosc si in persoana Marian, iar prietenul meu George care a interactionat pentru prima data cu tine a fost profund impresionat de calitatile matale. Mi-a vorbit tot drumul pana in Ungaria de cat de mult i-a placut popasul cu tine in Timisoara. Cat despre licorile cu titlu de cadou ![]() ![]() PS Nemtii astia-s certati rau cu frantuzii. Am zis sa fac un sol de bine cangu-ului si s-a tratez cu un schimb de oloi. Doo zile am cautat in continuu ELF... nu exista. Am gasit un service care aveau banner cu ELF, dar imi cereau 80 de euro pentru schimb. Am zis pas si am optat pentru un Motul care va fi pus la tata in garaj, sambata cel mai probabil. Numai bine! |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Nemtii au boala pe frantuji de multa vreme, cam de la WWII incoa.
Oricum Motul e o alegere mai buna decat Elf. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cam de la Napoleon I. Care i-a vizitat des sa le schimbe uleiul. Incepind cu Napoleon al III-lea, s-au inversat rolurile. Nemtii le-au tot schimbat uleiul francezilor. Asteptam urmatorul schimb de ulei.
This post has been edited by corbex: 11 Oct 2012, 12:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
ejdus
![]() nu mai da quote ultimului post, se intelege cui raspunzi This post has been edited by MuciX: 12 Oct 2012, 16:53 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 11 Oct 2012, 12:40) Coane Marian, tre sa planuim urmatoarea intalneala, la drumul de intors. Poate de data asta avem timp sa si zabovim. ![]() Cu mare placere,numai sa-mi dai de stire cand o fi sa fie! ![]() Si io trebuie sa fac un drum de Bucuresti(am treaba la RAR) si poate o punem de-un "tandem". Echipajul Val-Vartej:Flocusu' si Leguma. ![]() Cu osanalele da-mi pace,ca poate mi se urca la cap!Recita-le pe drum! ![]() Cat despre "rechizitie",nu-ti bate capu'!Sa-i fie de bine si sa-i tihneasca lu' alde MuciX senior! ![]() Am luat deja masuri si pregatesc si pentru sufletelul lu' matale ceva,ca doara n-o sa pleci de la min' din urbe ca din sat parasit! Salutari la musiu Jorj si va astept sanatosi! Ceau la voi! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nea marian poate ajungi la intalnirea reno din bucuresti.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marian-j |
![]()
|
Multam de invitatie,coane barfi!
![]() Mi-ar place tare mult! Stai sa vedem cum se aranjeaza lucrurile. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Parca ma vad uitandu-ma lung la televizor cand pentru romanica dadeau +20C, iar eu in ziua de vineri raceam ca dracu la maxim 10C pe ploaie. Nici astazi nu sunt complet recuperat ceea ce a cam dat planurile peste cap. Pe scurt, am facut w\e-ul in casa plus luni si marti. Bine de tot!
Acum lucrurile stau cam asa: am fi avut de gand sa plecam maine pe dimineata de aici, ceea ce ar insemna ca mai mult ca sigur sa ajungem la granita cu Romania in decursul noptii. In cazul asta sunt slabe sanse sa ne mai vedem drumul asta nea Marian. Oricum, nu e batut in cuie, daca apar schimbari de planuri o sa incerc sa anunt din timp. ![]() Tractorasul tractoreste bine, am mai ars fro doo plinuri de tractorina cat am apucat sa ma mai plimb pe aici. Numai bine! |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Acele "slabe sanse",sub faste auspicii,au condus la o foarte placuta revedere!
Imi permit o avanpremiera:totul e sub control. Imi pare rau ca nu m-a dus capu' sa fac o poza cu tractorasu' alaturi de leguma.Argintiul Fordului contrasta tare misto pe verdele inchis al Lagunei! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Abdeit:
Sambata tractorasul s-a incalcat cu bocanceii de iarna; am zis sa ma ocup de asta mai devreme, cu riscul de a ramane vremea calda si a face anvelopele varza, pentru a evita aglomeratii. Ca vesti proaste, nu au disparut vibratiile din volan si inca trage dreapta. Ca o analiza, am schimbat jante, discuri de frana, amortizoare, bucse bascula, iar acum si anvelopele. Rotile sunt echilibrate, presiune corespunzatoare (zic eu) si egala pe toate 4 rotile, joc nu are in articulatii, iar 2 service-uri de geometrie roti mi-au spus ca masina este dreapta si nu ar trebui sa traga in nicio parte. Mai ramane caseta de directie care, sincer nu m-ar mira sa se gateze la varsta asta. Sa vedem cum ma pricopsesc si de aia. Am sarit de 195k kmp si tre sa ii fac un schimb de ulei, dar nu am avut timp pentru ca sunt in plin proces de mutare si inca sunt cu toata "agoniseala" imprastiata proportional pe toata suprafata podelei in casa. De asemenea la ultimul schimb de ulei, nu am mai schimbat si filtrul de cobustibil, deci asta ar avea in jur de 25k kmp. Sa-l schimb? ![]() This post has been edited by MuciX: 7 Nov 2012, 15:41 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:43 |