Renault Koleos, primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Renault Koleos, primul SUV de la Renault
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
Adi-Paul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 July 08 ![]() |
miki, io nici nu vreau sa fiu eco pana la capat, nici 99.99% dintre oamenii de pe ACEST pamant.
cu exceptia fratilor amish din U.S. oamenii prefera comfortul si daca se poate sa fie si economic si daca se poate sa fie si curat ... unii sunt ecologisti de nevoie (doar vreo 1.5 miliarde oameni) dar daca ar putea si-ar face o termocentrala si ar manca si niste E-uri. Altfel, echilibrul e bun. Si sa-ti mai dau un exemplu de echilibru: daca ai o casa la curte de 6-700.000 euro si castigi 40-50.000 euro pe an, o masina de pana in 40k e decenta. Altfel nu vorbesti despre Koleos decat daca esti stapanul inelelor (de pe degete) Masinile trebuie intretinute, consuma combustibil (am vazut si proprietari de Audi A4 aproape full care scot masina din viteza cu cateva sute de metri inainte de fiecare semafor, sa consume putin), consuma ulei si o gramada de detergent cu exceptia celor cu caramizi de praf. Iar masini electrice... OH, da: bateriile unei asemenea masini se schimba la 120.000 km, poate 160.000 sunt facute din cele mai toxice si greu de obtinut metale iar splendidul motor contine vreo 25-60 km de fir de cupru, pentru care se consuma energie electrica cat pentru 500 metri cubi beton. Da, mi-as lua una d-asta electica si cu cadmiu din baterie as decora salata de morcovi ecologista. |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Adi-Paul @ 27 Oct 2008, 21:14) daca nu cumva stai in Titan in garsoniera Primesti premiu pentru ce debitezi? boramr7.gifQUOTE(Adi-Paul @ 7 Nov 2008, 13:37) daca ai o casa la curte de 6-700.000 euro si castigi 40-50.000 euro pe an, o masina de pana in 40k e decenta Sa te vada vecinii si cu masina si te-ai realizat. Va place sa fiti sclavi fiarelor? Alte scopuri nu aveti si voi in viata? ![]() In alta ordine de idei, umbla vorba ca au inceput sa se strice, asa de noi. Oricum Koleos este o eroare genetica ca si L3. O sa se vanda la fel ca VelSatis. This post has been edited by IRONICK: 7 Nov 2008, 14:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adi-Paul @ 7 Nov 2008, 14:37) Io-te acia SUV electtric pe aia cu case da 700K euri si venituri da 50Keuri http://www.news.com.au/couriermail/story/0...5010760,00.html |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Orice alt mesaj off-topic va fi sanctionat de la acest punct "in jos" indiferent de cine va fi scris si cand il voi vedea. Spor,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Am facut si eu test-drive cu un Koleos, 175 cai, diesel.
M-am dus vreo 20 de km cu el. Daca la exterior nu e cine stie ce, chiar nu ma incanta deloc, la interior se schimba radical problema. Mi-a placut foarte mult, tinuta de drum, motorul, interiorul foarte reusit. Nota 10. Nu stiu cum va rezista drumurilor noastre dar eu as cumpara Koleos. Chiar daca la exterior nu-mi place. O fi parere subiectiva dar asta e, nu ma astept ca toti sa gandeasca ca mine. This post has been edited by BogdanX: 7 Nov 2008, 17:17 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai ar trebui sa reziste destul de bine si la drumurile noastre, adica asa ar fi normal si problema asta nici nu ar fi trebuit pusa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 July 08 ![]() |
cum scriam si intr-un post anterior, este foarte bine facut "pe la roti"
ma indoiesc ca vor fi probleme cu rezistenta, in ciuda raspandacilor posesori de Olcit. Eu am vazut un singur Koleos pe strada, nu parea stricat ![]() mai mult, o dama bine la volan, peste 50 ani, se strecura cu el pe o strada extrem de aglomerata cu masini parcate in toate directiile; se descurca extrem de bine si masina si dama ![]() in ciuda clasei sale este usor de manevrat si de controlat mai putin versiunea de 175 cp cu care trebuie sa te joci ca, cu pisica; tinde sa sara de sub tine, ambreiajul e cam ciudat e funny cum e plin forumul de oameni care desi nu au astfel de masini le injura de zor; 8 Nov 2008, 17:33: bogdanX, ai iesit de pe asfalt? 8 Nov 2008, 17:33: la test drive... 8 Nov 2008, 17:51: Sunt convins ca si Koleos are problemele lui si se vor vedea in timp sunt foarte putine masini care nu au probleme, de vreun fel totusi n-o sa mai ia nimeni in seama raspandacii cu bilete de tramvai in buzunar pentru ca se pot uita singuri pe strada. In timp ce s-au vandut probabil vreo 30 de VelSatis, sunt deja cateva sute de Laguna 3 si Renault a modificat targetul ca il atingeau inainte de sfarsitul anului. Nu e un urias succes. E doar unul moderat, in Romania. Prin comparatie, afara se vinde mai bine Citroen C5. La noi nu se va vinde mai bine, din cauza pretului. Acelasi impact o sa-l aiba si Koleos. Va fi un succes moderat, pentru ca cei care isi permit o masina de 33.000 si s-au dat cu "concurenta" vor alege pana la urma confortul. This post has been edited by Adi-Paul: 8 Nov 2008, 17:51 |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
koleos de politie
![]() Attached thumbnail(s) Resize_of_4b4ff680d6.jpg ( Size: 154.58k ) Number of downloads: 816 Resize_of_355fee0731.jpg ( Size: 125.86k ) Number of downloads: 860 Resize_of_c0dd956c4f.jpg ( Size: 117.5k ) Number of downloads: 859 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Asta in ce tara e?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
elvetia pare-mi-se
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Modus |
![]()
|
Arata super marfa masina.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
miki |
![]()
|
Boccie rau!
Dar, in fine, asta s-a putut obtine! |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
aphophis |
![]()
|
a fost lansat in franta koleos black edition, disponibil doar cu dci-ul de 2.0l si 150 cp, ce inseamna un discount pt client ( in dotari) de 3200 de euro.
QUOTE Si vous n’aviez apprécié ni la Laguna Coupé ni la Laguna dans leur variation Black Edition, Renault décline désormais cette série sur le crossover Koleos mais uniquement en motorisation 2.0 dCi 150 ch 4X4 en boîte manuelle ou automatique à six rapports. Uniquement proposé en transmission intégrale et motorisation 2.0 dCi 150 chevaux, le Koleos Black Edition reprend les équipements de série du niveau de finition Dynamique. Série spéciale oblige, il reçoit quelques plus avec le système Carminat Bluetooth avec DVD, un chargeur six CDs et lecteur MP3 ou le système audio Bose. La parure de carrosserie et cosmétique du Koleos Black Edition intègre des vitres arrière surteintées, des protèges carter à l’avant et à l’arrière. Enfin il reçoit au choix une peinture métallisée Noir d’Ivoire, Gris Argent ou Gris Songe. Tarifs (sans compter les primes) : 31 850 euros en boîte manuelle et 33 350 euros en boîte automatique. Soit clairement un avantage pour la clientèle de 3 200 euros. koleos-black-edition.jpg http://www.leblogauto.com/2009/04/renault-...ck-edition.html |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
sa speram ca koleos o va duce bine in china, semnele sunt incurajatoare, 800 de unitati au fost comandate in 15 zile de la lansare, 10.000 de unitati fiind comandate in plus uzinei pentru piata chineza..
QUOTE Katsumi Nakamura, leader du comité de management de la région Asie-Afrique de Renault et membre du comité exécutif du groupe, a demandé à l’usine sud-coréenne de Renault de produire cette année 10 000 Koleos supplémentaires, destinés au marché chinois. Grâce au véhicule de loisir (ainsi qu’à la nouvelle Laguna), le groupe compte redresser la barre en Chine, où ses ventes ne se sont établies qu’à 870 unités en 2008. Plus de 800 exemplaires du Koleos ont déjà été commandés en quinze jours et les ventes du modèle pourraient s’établir à plus de 2 000 unités mensuelles, selon Robert Chan, responsable des activités de Renault en Chine. (SINOCAST 1/5/09) |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Edmonde |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 5 May 09 ![]() |
Koleos este o masina buna, care chiar daca nu va face istorie decat ca un model deschizator de drum pentru Renault, merita fiecare cent. Interior peste concurenta, motorizari moderne si un desing altfel.
|
--------------------
Renault
Koleos
Privielege Théorie de la théorie, mais la pratique nous tuer
|
|
Modus |
![]()
|
Eu sper sa te inseli la afirmatia legata de facerea de istorie.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
nu va face. Insa important e sa se vanda decent si sa mai ridice nivelul de incredere in marca renault
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vizavi de Koleos, am o singura prejudecata: Daca in Megane, am greierasi-e adevarat, unul singur si timid-dar merg numai pe astfalt, ce se intampla in Koleos daca si eu ca tot omul zic: Mi-am luat Suv si intra pe nitel teren accidentat! si incepe sa scartaie din toate incheieturile?
Cum ziceam, e prejudecata! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Edmonde |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu scartie nimic la el, insa daca o sa insisti pe drumuri proaste, vrei nu vrei anumite repere isi modifica parametrii, rezultand astfel diverse zgomote. Asta este, pana la urma este un ansamblu de cateva mii de componente, este imposibil sa nu vibreze, miste, etc
Am vazut multe masini, iar in conditii de mers normal, atat Q7 cat si Cayenne au greierasi, dar asta este.Oricum calitatea Renault a crescut exponential in ultimii ani. |
--------------------
Renault
Koleos
Privielege Théorie de la théorie, mais la pratique nous tuer
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
A facut cineva pana acum vre-o revizie la Koleos? Sunt curios de scoruri.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
aphophis |
![]()
|
interesanta culoare
![]() Attached thumbnail(s) Koleosmarroncuivre.jpg ( Size: 120.78k ) Number of downloads: 455 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Marron Cuivre. La altii. La noi nu apare in oferta.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 7 Nov 2008, 14:23) In alta ordine de idei, umbla vorba ca au inceput sa se strice, asa de noi. Oricum Koleos este o eroare genetica ca si L3. O sa se vanda la fel ca VelSatis. Se pare ca, cel putin in Romania, se vinde mult mai bine decat exceptionalul VelSatis. Renault Koleos este in luna Aprilie cel mai bine vandut SUV din Romania http://www.automobiletv.ro/car.php?id=15 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
S-au vandut nu pentru ca erau ele nemaipomenite, ci pentru ca au fost reduceri. Acum ca stocurile sunt goale, nimeni nu o sa mai cumpere.
This post has been edited by IRONICK: 25 May 2009, 13:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Corect, Koleos s-a vandut la un pret apropiat de valoarea sa reala 21-22.000 €, nu sunt atat de bune incat sa justifice preturi de la 26.000 in sus cat vrea RRo pe el!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
bune cifre de vanzari pt koleos,foarte mici cifre de vanzari pentru tiguan (care si el a avut reduceri) si kuga (vad ca nici macar nu e in top 10, deci nu a vandut nici macar 32 unitati
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sa fim seriosi... de parca Q5 a fost vandut pentru performantele extraordinare cu care "se prezinta". Numai eu am vazut 2 exemplare care erau exploatate de niste pusti de bani gata. Tucsonul s-a vandut pentru ca e chiar cel mai ieftin. Tiguan... habar nu am de ce ar cumpara cineva asa ceva.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 21:04 |