Mi-a crapat claxonul
![]() ![]() ![]() |
Mi-a crapat claxonul
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
emilescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 June 05 From: Deva-HD ![]() |
Si al meu da semne de oboseala dar daca-l schimb am sa-i schimb si locatia sa fie maiusor accessibil!
Dupa 3 ani si 25000 de km. :mrgreen: |
--------------------
dacia
logan
logan 1.4mpi-laureate 2005
- HD-12-
|
|
nova_invicta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 24 July 07 ![]() |
salut cam aceiasi problema am si eu la claxon am fost ieri la inmormantare la bunicul meu si cum se obisnuieste la tara se claxoneaza la greu pana la biserica dupa ce am folosit claxonul la greu am observat ca nu mai are acelasi zgomot ci unul gajait si mult mai slab ca intensitate cred ca o sa-l schimba daca nu exista alta solutie
|
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
mixaj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema asemanatoare cu a lui GabyT: tinut apasat pe claxon si el face un chitzait de juma de secunda., si ala infundat. Lucrul asta se intampla foarte sporadic, mai precis de 6 ori in 2 ani.
Eu folosesc extrem de rar claxonul si din nefericire de fiecare data cand am fost pus intr-o situatie mai delicata (ce a necesitat frana, schimbare de directie si claxon lung pentru avertizarea neatentului) el a facut un carait si s-a oprit. Cei de la service mi-au spus in noiembrie ca el merge si ca nu pot reproduce problema din care cauza nu-l pot schimba, da sa astept sa se mai strice si mi-l schimba.... ![]() Parera mea este ca datul de volan intrerupe claxonul. Nici eu nu am reusit sa reproduc chestia asta. S-a mai intamplat cuiva asa ceva? Voi ce parere aveti, trebuie schimbat blocu de lumini (ca asta clar il duc pe garantie)? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige
|
|
mixaj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 November 06 From: Bucuresti ![]() |
revin cu detalii despre problema mea dupa aproape un an.
la revizia de 2 ani am insistat sa se gaseasca problema claxonului si dupa claxoane infernale in hala servisului si dat de volan s-a gasit buba: nu claxoneaza cand e pe semnalizare stanga. rezolvarea: schimbat bloc de lumini pe garantie. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Am si eu o problema cu claxonul meu astazi dupa un claxon putin mai lung nu mai functioneaza de nici o culoare, de la ce sa fie oare de la claxon sau de la blocul de lumini? Mai am o intrebare exista siguranta pentru claxon?
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
peste 50% blocul de lumini
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Claxonul probabil (-sigur-
![]() Daca stau bine si ma gandesc e bine (not a bug, it's a feature ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
nicu022003 |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 6 Jan 2009, 17:04) Claxonul probabil (-sigur- ![]() Daca stau bine si ma gandesc e bine (not a bug, it's a feature ![]() ![]() Claxonul nu a fost atat de lung a fost de maxim 10 secunde ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Prea mult! Se impune o binemeritata pauza. Pana il repari, o sa fie mai putina galagie in oras.
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
nicu022003 |
![]()
|
Si SURPRIZA.... dimineata cand am dat un claxon a mers
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
este posibil sa fie si din blocul de lumini,asa a patit un vecin
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
O fi fost vre un contact imperfect, dar si eu tot blocul de lumini banuiesc ca-i problema...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
eu am patit cu butonul de actionare al CB,cand mergea,cand nu si am schimbat maneta cu totul
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
catalin8189 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 14 April 08 From: București ![]() |
Aveți idee cât costă claxoanele de logan? Acelea bitonale
Am mers la o înmormântare și au murit claxoanele...pe rând...prima oară vocea 1 apoi vocea 2... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:09 |