Usa dreapta fata, merge greu
![]() ![]() ![]() |
Usa dreapta fata, merge greu
Marcel Moclinda |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort 1.4MPI
- TM 31 MMN
|
|||
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
dai cu wd40 pe toate articulatiile usii
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Mai insista cu wd40 sau mai bine cu un spray degripant si apoi cu wd40 la "tzaztani". Dai cu sprai, misti usa, dai cu spray, misti usa, te duci bei o cafea, repeti operatiunea, pana la urma va merge mult mai usor decat iti poti imagina
![]() Succes. PS. Aceeasi operatiune ar fi indicat sa o faci la toate usile, la balamaua de la usita de la rezervor, la balamalele de la capota, hayon. Daca ai face asta de 2-3 ori pe an, ar merge toate "ca unse" ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
E posibil sa fie probleme cu opritorul usii, chestia aia care iese de pe la 1/3 din usa din partea de jos si e prinsa de stalpul caroseriei (deasupra balamalei).
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Fereasca D-zeu sa ai bolturile gripate...
This post has been edited by CIPTUNING: 1 Feb 2008, 18:13 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
andrei_radu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
Si eu am avut aceeasi problema,si tot la usa din dreapta.restul erau ok. Am luat o pensula mica(daia de pictor ![]() Acum imi doresc sa nu fi dat cu ulei pe balamalele usilor din spate. Daca nu sunt atent ori imi prind degetele,mana cu totul, capul sau ce e in cale ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
-
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am facut la fel andrei_radu. Greseala de a lubrifia usile spate, intr-un exces de zel. Acum cand se mai urca cineva mi le trantesc de zici ca se rup nu alta. Usile astea de pe spate ar trebui facut ceva la ele sa se inchida macar ca cele de pe fata daca nu mai bine
![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu am patit-o zilele trecute cu capota,noroc ca nu am fortat-o.Am dat cu WD-40 pe balamale,am asteptat 2 minute si apoi am deschis capota.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
sau Loctite 8201 ..oricum sunt mai multe variante bune.
Si mie imi trantesc toti usile... de imi vine sa-i trantesc eu pe ei ![]() |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:09 |