Logan crossover
![]() ![]() ![]() |
Logan crossover
adimatis |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu va avea nici o treaba cu proiectul Steppe, sigur.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
dpmdv, chiar mai bine!
parca tot mai bine s-ar preta dacia la un cross decat la cine stie ce loganoi de teren! ![]() un cross "sandero" ar fi chiar dragutel... si mai ieftin... |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 Feb 2008, 08:15) In visele mele faza 2 nu arata asa. Ar fi pacat ca grila de pe Sandero sa nu migreze si la Logan (chiar si pe modelele Renault de la rusi). Oricum, mai avem vreo cateva luni pana vom vedea cam cum va arata faza 2. Putintica rabdare. Adimatis, ai dreptate: un Sandero Cross ar arata bine. Adica chiar arata bine. This post has been edited by Alfred: 27 Feb 2008, 16:15 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poza ai nu este una reala. Desi ar arata mai asa ...
PS. Apropo de f2, mie imi plac manerele cu argintiu sub ... sau eleronul integrat mai mare sau "alea doua" mici si rosii in spoiler ... This post has been edited by IRONICK: 29 Feb 2008, 01:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alfred |
![]()
|
Ma bucur ca vorbim despre acelasi lucru. Dar despre capacelul ala nou din spoilerul cu ”alea doua”, ce zici? In afara de detalii, imi place mai mult asamblarea, fara lufturile alea urate la spoilerul spate.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
.... intradevar nu mai sunt lufturi ...
29 Feb 2008, 01:21: nu imi plac cadranele noi de ceasuri in schimb ... This post has been edited by IRONICK: 29 Feb 2008, 01:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alfred |
![]()
|
culoarea sau cifrele prea mari si inexpresive?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
schimba culoarea ?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Alfred @ 29 Feb 2008, 01:37) culoarea sau cifrele prea mari si inexpresive? Cercurile alea din jurul acelor ... si nu imi place ca s-a revenit la cresterea progresiva a font-ului la turometru. Este dezgustatoare ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
no offence domnilor alfred si IRONICK dar sunteti off topic
![]() aci discutam de crossover This post has been edited by daciafan: 29 Feb 2008, 08:34 |
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu conteaza, informatiile sunt destul de interesante. daca nu ar vb chiar asa de codificat (insa banui pt ca nu pot spune chiar tot ce stiu)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
tu de ce crezi ca am adus in discutie off topicul?
tocmai pentru ca sunt extrem de interesante informatiile, dar bajetii sunt fooarte zgarciti cu ele |
--------------------
/
/
/
|
|
Alfred |
![]()
|
Ai dreptate. Sunt off off topic. Pe topic pot sa spun ca la crossover mi s-a parut ca vad niste ornamente argintii, in genul lui CrossPolo: fata, spate, praguri. Daca as adauga niste extensii la aripi si praguri, plus o garda la sol ceva mai mare, zic ca ar corespunde caracteristicilor unui cross. Dar ce stiu eu, pana la urma, sunt doar un membru incepator. Imi dau si eu cu parerea.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Alfred @ 29 Feb 2008, 12:42) Dar ce stiu eu, pana la urma, sunt doar un membru incepator. Imi dau si eu cu parerea. Bre, nu te supara. Da-i inainte ca zici bine. Apropo ... in patrusutenoua ce mai misca? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si astea cand le-ai visat ?
![]() Nu ne mai spui si cam ce-ai mai visat ? Vise placute incontinuare, si din cand sa ne mai spui si noua ce mai visezi. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Alfred |
![]()
|
Nu visez prea mult sau prea des. De fapt m-am inspirat si eu din visele altora mai stiutori si mai clasici decat mine. Unele le mai aflu si eu pe cont propriu, iar pe altele nu le stiu. De pilda, Ironick, sper sa nu te dezamgesc, dar patrusutenoua nu imi spune foarte multe. Pot presupune ca e un loc cald si interesant pe undeva in lumea asta. Dar eu nu ma aflu acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu am sustinut ca esti acolo, doar intrebam si eu ca un "update".
This post has been edited by IRONICK: 29 Feb 2008, 15:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ala ii noul cadran ?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
IRONIK si Alfred, de ce n-ati pus si voi niste poze daca tot va laudati c-ati vazut noua sigla Dacia si Logan ph2 (poate chiar si Loganul Crossover)? eu zic sa renuntati la teatrul asta ieftin, va bateti joc de acest forum prin comportamentul vostru de batjocura....chiar nu-nteleg....DE CE se fac moderatorii ca nu vad anumite chestii? eu am spus ce aveam de spus si ce am auzit si eu pe-aici pe-acolo da' voi vad ca sunteti cam nesimtiti...
![]() This post has been edited by giullia24: 3 Mar 2008, 19:15 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
Calm Giullia,
Nimeni nu isi bate joc de cineva aici. Ironick, Alfred si altii arunca cate o firimitura de informatie intr-un mod indirect pentru a nu incalca un acord de confidentialitate (de care a pomenit Klaus pe undeva). Daca preferi sa nu asisti la acest "teatru ieftin" si implicit sa nu afli mici noutati din culise (teasere) poti oricand sa ignori acest topic clasificat la categoria stiri. This post has been edited by cconiac: 3 Mar 2008, 19:55 |
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
giullia24 |
![]()
|
prima de confidentialitate acolo in uzina au decat aia de proiecteaza modelu' respectiv, nu cei care-l monteaza sau cei care-l vad asa in treacat (cum ar fii femeia de serviciu), asa ca sa ne lase cu figurile lor......auzi "acord de confidentialitate"....unde credeti oamenilor c-ati ajuns, la NASA?
This post has been edited by giullia24: 3 Mar 2008, 20:03 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
giullia24, vad ca stii destul de multe din fabrica...
Pai daca stii atatea, cum de nu stii tocmai alea de ai intrebat? Mai ales ca, asa cum zici tu, "acordul de confidentialitate" e un bullshit. PS: daca e sa ma intrebi pe mine, om care mai stie cate ceva si intelege niste chestii, nici tu nu ai spus tot ce stii... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
giullia24 |
![]()
|
pentru-ca eu stau in Mioveni si nu lucrez ca altii la fabrica.....ce am spus stiu si eu de la niste prietene de familie......oricum faptul e deja consumat....mai sunt 18 ore....
This post has been edited by giullia24: 3 Mar 2008, 20:14 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(cconiac @ 3 Mar 2008, 19:55) Ironick, Alfred si altii arunca cate o firimitura de informatie intr-un mod indirect pentru a nu incalca un acord de confidentialitate (de care a pomenit Klaus pe undeva) Pardon, unii au bun simt si nu spun. Sa zicem ca nu-i corect. Si nici nu sunt angajati, chiar daca "pare". Unii o fac benevol, iar altii cu scopuri ...This post has been edited by IRONICK: 3 Mar 2008, 20:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Adica nu angajati pe plantatie la Mioveni.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu "am auzit de la rude si prieteni" am auzit-o si eu destul de des la viata mea.
Dar inteleg de ce e utilizata. De, functioneaza niste clauze de confidentialitate... Chiar daca unii le neaga existenta... fie ca le-au semnat, fie ca nu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si nu e normal sa fie asa?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai sunt 18 ore pana la ce?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
giullia24 |
![]()
|
macar sa nu mai joace teatru si sa stea acolo la locul lor..... din ce am auzit eu, toata lume de prin Mioveni si in general cei care lucreaza la uzina au auzit unele chestii, singura chestie este ca nu au vazut asa zisele proiecte secrete de la Dacia si Renault, decat in varianta camuflaj de strada, asa cu le este dat sa vada tuturor participantilor la trafic din judetul Arges care trec pe langa/prin Mioveni.....daca unii au acces la asa zisele prototipuri, de ce n-au curajul sa le faca poze si sa le puna aici sa le vada toata lumea.....ca tot se dau ei mari si tari!
This post has been edited by giullia24: 3 Mar 2008, 21:37 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:21 |