Logan crossover
![]() ![]() ![]() |
Logan crossover
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Ai dreptate. Sunt nedrept si zgarcit. Ma voi conversa de acum inainte pe pm cu ironick si cu cine mai stie cate ceva dar prefera sa nu dea ”goarna”. Indiferent daca are sau nu acord de confidentialitate.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
asa sa faci, dar mai bine va intalniti voi acolo in uzina dimineata la o cafea in fiecare zi si stati de vorba face-2-face....cine stie, poate iasa ceva?!......
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Alfred |
![]()
|
Multumesc de sugestie, dar mi-ar fi cam peste mana: ma trezesc cam greu dimineata si mi-ar lua foarte mult ca sa ajung la uzina ca sa prind dimineata la o cafea cu cei care au informatii si sunt zgarciti din fire. Dar presimt un off-topic. Ma limitez la atat.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
giullia24 |
![]()
|
mai sunt 16 ore
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai stiu si eu, intreaba-ti angajatorul de te puse sa faci valuri pe forum, poate stie mai multe ...
Si rudele matale, alea multe care lucreaza in fabrica dar care nu ti-au dat o singura poza cu interioare si alte alea sa le pui pe forum. Nu ma intreb de ce oare... Si tot pe rudele matale sa le intrebi daca nu vor sa-ti dea niste poze de la proiectele "secrete" dacia. Le spui ca oricum nu au contract de confidentialitate si nu pot fi date afara sau sa li se faca mizerii. Ia sa vedem, rudele tale (deci nu niste necunoscuti de pe net) te vor servi? Eu ma indoiesc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sandero, Sandero CrossOver si Logan 2.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
giullia24 |
![]()
|
sti ceva, o sa-ncerc......
![]() mi-au dat sefii de la Dacia (F.Furmont & C.Ghon) un Logan rosu cu, conditia sa fac valuri pe acest forum inainte cu 20 de ore de lansarea noilor modele Dacia si a noii embleme...... ![]() This post has been edited by giullia24: 3 Mar 2008, 22:25 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
IRONICK |
![]()
|
Induiosator, mi s-a umplut curul de lacrimi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
giullia24 |
![]()
|
CE SCARBOS ESTI?!.....
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti fata?
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
conteaza?
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
giullia24 |
![]()
|
chiar asa, ce conteaza?.....ideea e sa vorbim despre Dacia Crossover...
This post has been edited by giullia24: 3 Mar 2008, 22:38 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza, normal.
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi giulia draga, cum de rudele tale, alea multe de lucreaza la dacia, nu ti-au dat si tie niste informatie vizuala?
Ca doara nu lucreaza la NASA, ar putea si ele sa scoata niste poze din fabrica si sa le faca publice ... Nu-i asa? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
giullia24 |
![]()
|
nu sunt rude ci prieteni(e), si nu au acces la acele prototipuri.....ce crezi tu klaus ca nu puneam eu poze aici?.....apropo ce s-a intamplat cu baiatul acela de a postat poza aceea cu Sandero? s-a dus asa de-o data la fund?
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
l-au trimis la NASA
|
--------------------
/
/
/
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da cu ciondaneala cand terminati ?
![]() Nu mai bine ne ziceti ce stiti despre crossover, suv, tractor sau ce mama lui o fi ? Si dupa aceea va intalniti sa beti o bere sau o cafea. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DiMaggio |
![]()
|
De ce nu il intrebi tu maine?
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
daca-si dau drumul si spun tot ceea ce au visat vor fi nevoiti sa serveasca o cianura fierbinte
|
--------------------
/
/
/
|
|
Alfred |
![]()
|
Poate ca prietenii ar putea sa iti spuna ce se ascunde sub camuflajul asta. Sau ar putea sa iti dea ei fotografia. Pe asta n-am facut-o eu. E marcata sursa pe ea.
Attached thumbnail(s) logan4x4_5_5956.jpg ( Size: 97.78k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca are importanta ca e barbat sau femeie, atata timp cat persoana respectiva a folosit un limbaj total inadecvat unei discutii oarecum civilizate, purtata pe un forum public
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
IRONICK |
![]()
|
giullia24, in zona Fratii Golesti cum este cafeaua dimineata? Ce zici, sa dau maine o tura?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DiMaggio |
![]()
|
Sa mai vina cu o colega ca dau si eu o tura.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Alfred @ 3 Mar 2008, 22:45) Poate ca prietenii ar putea sa iti spuna ce se ascunde sub camuflajul asta. Sau ar putea sa iti dea ei fotografia. Pe asta n-am facut-o eu. E marcata sursa pe ea. Pai prietenii nu au acces la sandero cross ca sa faca fotografii, ca altfel ar face valuri valuri... De parca ar lucra la NASA si n-ar vedea nimic peste gard... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
giullia24 |
![]()
|
se vede clar ca in poza pusa de Alfred e vorba despre acest Sandero CrossOver, are garda la sol mult mai inalta si niste anvelope ceva mai mari.....IRONICK nu inteleg, ce e cu Fratii Golesti, sunt fratii tai sau ce?
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Giulia, hai spune drept, cine te plateste? Who's your daddy? This post has been edited by DiMaggio: 3 Mar 2008, 23:01 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
giullia24 |
![]()
|
nimeni, imi place sa-i disper pe fraieri!..
![]() ![]() This post has been edited by giullia24: 3 Mar 2008, 23:05 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Serje |
![]()
|
Domnule Klaus da dumneavoastra ce-ati mai visat? Ca tocmai ce-am dat de-un topic mai vechi si anul trecut prin august tare bine mai visai ca un adevarat prezicator
![]() PS Moderatorii nu pot sa corecteze cate un pic unele limbaje folosite pe aici ? Ca deja ... unii vad ca se cam intind mai mult decat le permite plapuma, nu de alta da sa nu cumva sa raceasca. This post has been edited by CuTzU: 3 Mar 2008, 23:12 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
giullia24 |
![]()
|
CuTzU, n-ai ce sa le faci, daca asta e educatia pe care au primit-o si isi desfasoara activitatea zilnica intr-un grup de indivizi care folosesc acest limbaj vulgar si badaran......
hai jos cu "cearsaful" de pe CrossOver!.... |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:22 |