Urmatoarea masina va mai fi Dacia?
![]() ![]() ![]() |
Urmatoarea masina va mai fi Dacia?
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dar care din ele, cima, leopard, cedric? ca toate sunt Y32. Leopardu are V8, depaseste repede,
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cedric. Vezi ca tot Y32 e si Gloria, trasa din gama de la Prince.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
4. posibil
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
nikydr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 March 21 ![]() |
Am Logan 1.4 MPI din anul 2006, cu cheltuieli minime (revizii anuale, schimbat 2 baterii, diverse bucșe și bielete, kitul de curele, pompa de apă, pneuri). Merge excelent, dar a intrat rugina în partea inferioară a portierelor. Are 90k km. O să-l dau în programul Rabla și o să iau un Logan CVT, bun pentru vârsta mea, am făcut o configurație DKAESR.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate+/2006
- VN59NIK
|
|
andrei_lodgy |
![]()
|
Andrei dacia Group: Members Posts: 37 Joined: 26 August 19 ![]() |
Da pt că:
- făcută la noi sau măcar o bună parte din ea - piese mai eftine per total - găsești ușor tutoriale sau pe alții să-ti mai dea o idee dacă ai o problemă relativ ușoară - e prima sau a 2-a ca număr în parcul nationa auto, mai ușor găsești piese sh si pe coneva care știe ce să-i facă dacă e nasoală - dacă nu ai fițe sau nevoi speciale de la o masină ci să te ducă din a în b pt ce să dai banii pe altceva ? |
--------------------
dacia
duster
2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si zici ca inca nu poti trimite PM-uri?
![]() Nasol. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Dom Vasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 November 22 ![]() |
QUOTE(nikydr @ 28 Mar 2021, 16:10) Am Logan 1.4 MPI din anul 2006, cu cheltuieli minime (revizii anuale, schimbat 2 baterii, diverse bucșe și bielete, kitul de curele, pompa de apă, pneuri). Merge excelent, dar a intrat rugina în partea inferioară a portierelor. Are 90k km. O să-l dau în programul Rabla și o să iau un Logan CVT, bun pentru vârsta mea, am făcut o configurație DKAESR. Inlocuiesti usile cu altele de la dezmembrari bune. Dupa care bagi ceara de cavitati in usi,praguri,lonjeroane. Primele versiuni de logan au fost rezistente, motoare fiabile. Ce e acuma dumnezeu cu mila. Iar despre CVT poti gasi pareri pe forum.Nu e chiar asa de laudat. Sunt niste cutii de viteze lente. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance 1,5dci 65cp
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
CVT-ul este o cutie faina. Dar nu la Dacia/Renault, ci la Toyota.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Daca trecem peste fata aia care seamănă cu un ambalaj pet topit la foc și care s a scurs de pe fața mașinii și de spatele ăla care chiar a spate de mașină nu prea seamana și peste interiorul ăla care e chiar discutabil, mașină în rest nu e rea. Din aia 33 de mii de euro cred că ar vinde câteva bucăți daca ar scădea prețul la promoție sa fie vreo 13 mii
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:49 |