DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Se cauta un medic veterinar, Il caut pe omu' care m-a ajutat! :)

Dany
post 21 Nov 2007, 13:45
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

A fost mai demult o perioada cind incercam sa ajut oamenii care aveau probleme cu masina. Cum vedeam pe cineva cu capota ridicata sau impingind de masina ma opream si il intrebam cum pot sa il ajut. Am avut insa citeva experiente foarte neplacute: oameni ai caror prieteni iti ciordeau de prin masina cit timp erai ocupat, oameni pe care ii anunti ca au o roata sparta si in schimb iti trag o injuratura, oameni carora le impingi masina si ceva mai incolo iti fac o mirlanie in trafic. Asa ca, in timp, am ajuns sa cred ca majoritatea oamenilor sint gunoaie.

Aseara insa m-am convins ca mai exista si oameni de treaba. Am avut o problema cu Meganu’ (una din foarte putinele probleme). S-a dus una dintre bobinele de inductie si a inceput sa faca masina ca naiba: tragea greu, s-a aprins martorul de poluare, a inceput sa imi dea erori de ASR si ESP, etc. Asa ca am fost nevoit sa schimb bobina cit mai curind, mai ales ca aveam deja una de schimb. Teoretic toata operatia trebuia sa dureze citeva minute, era banala. Legea porcariei universale: frig, degetele inghetate, mi-a scapat cheia prin matzele motorului, alta nu aveam, antena cu magnet sa o scot nu aveam, etc.

A oprit insa linga mine un tip care m-a ajutat. Avea la el ditamai trusa de scule plus o minte foarte tehnica. De cind nu am mai surubarit eu la masina mi-am mai pierdut din dexteritate si ingeniozitate in a desface suruburi cind nu ai cheia potrivita. A stat linga mine vreo 20 de minute si m-a ajutat pe frigul ala. Un tip foarte indeminatic cu o meserie complet diferita de ce ma asteptam eu: medic veterinar.

ANUNT: Se cauta persoana care m-a ajutat marti 21 noiembrie, pe la 10 seara, in Piata Charles de Gaulle. Date de identificare: medic veterinar, Logan bleu. A incercat sa imi dea BIP aseara dar mie nu imi apare nimic pe telefon. Fie a fost o problema de la telefonul meu (si nu am numarul lui!) fie a dat BIP pe un alt numar (si in cazul asta nu il are nici el pe al meu!). Asa ca dom’ doctor, daca vezi anuntul asta, da un reply! wink.gif

Dany

--------------------
Renault Laguna III Coupe 2009 / Dynamique - B 00 XXX
"Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 21 Nov 2007, 18:07
Post #2

scursura umana

From: Ct

Frumos!

Am scos si io odata un retard ramas impotmolit pe plaja...chinuiala, noapte, frig...toata treaba a durat vreo ora. Cum s-a vazut scos a taiat-o vitejeste...nici macar un multumesc. dry.gif

--------------------
Tedei - -
+
vis-a-vis
post 21 Nov 2007, 18:22
Post #3

DaciaClubber

From: Bucuresti

Stiu eu un veterinar foarte priceput in ale tehnicii, el e? nedumerire.gif

newsletter.jpg

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
LuluMOB
post 21 Nov 2007, 19:01
Post #4

Membru cu pedale.

From: Iași

Un tip tare simpatic.

--------------------
Dacia Logan ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:09
Forum Renault