Furt, Gps din torpedou + usa fortata
![]() ![]() ![]() |
Furt, Gps din torpedou + usa fortata
Retype |
![]()
|
||
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
La asigurator (daca ai casco) o sa-ti schimbe butucii de la toate usile, portbagaj si contactul, iar problemele celelalte ti le rezolvi pe garantie. Normal ar fi sa le rezolvi pe toate la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Unduro |
![]()
|
![]() Membru Accidentat Group: Members Posts: 93 Joined: 17 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCI 105cp
Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007 ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu era asigurat casco. Este doar masina, eventual cred ca CD-Playerul.
Am citit pe aici ca se poateschima doar un singur butuc. Credeti ca problema mea la portbagaj este de la butuc sau de la alta componenta? Ca daca ar fi de la butuc, i-as lasa sa le schimbe pe toate. Cu recuperatul pagubei ma intreb daca va face ceva politia in acest sens, deoarece dupa cum am spus mai sus GPS-ul nu era asigura. Mersi de raspunsuri |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu cred ca se poate schimba doar un butuc. Se schimba toate, inclusiv contact.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu are rost sa te amagesti, politia nu va rezolva nimic. Daca iti iei un GPS nou fa suplimentare de CASCO sau NU il mai lasa in masina.
Problema la portbagaj nu e de la butuc, insa o rezolvi pe garantie cand ajungi cu masina acolo. Ai grija numai sa o mentionezi cand o lasi acolo. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Retype @ 18 Nov 2007, 18:51) Cu recuperatul pagubei ma intreb daca va face ceva politia in acest sens, deoarece dupa cum am spus mai sus GPS-ul nu era asigura. o sa-l caute si daca nu-l gasesc o sa puna toti politistii de la sectie bani sa-ti ia tie un gps nou ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
se mai poate intimpla ceva asemanator cu ce s-a intimplat de 2 ori cu cunoscuti de ai mei (intr-un caz e vorba de casetofon, si alta data de roata de rezerva): prind baietii vreo gasca de hoti, care in cazul tau fura GPS-uri, si ca sa isi faca rost de un numar de cazuri rezolvate , te cheama la sectie sa iti recunosti GPS-ul (al tau nu trebuie sa fie acolo, trebuie doar sa iti placa ceva din oferta), semnezi ca ti-ai recuperat paguba si toata lumea e multumita.
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Ha ha ha...politia sa gaseasca faptasul. Am patit si eu faza cu fortatul si cu spartul cauciucurilor si politia nimic. Au venit, au luat amprente si dusi au fost....
Faptasul mai mult ca sigur e vecin care te-a urmarit. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Retype |
![]()
|
o fi profesionist vecinul asta, ca a stricat foarte putin incuietoarea. Se vede ca n-a facut-o prima data.
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:25 |