Lipicios bursa
![]() ![]() ![]() |
Lipicios bursa
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as propune un ban, poate se mai linisteste putin si lasa lumea sa isi vanda produsele linistita.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
sustin initiativa lui ironick
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu l-am studiat pe blackbox deci nu stiu in cazul lui daca are IRONICK dreptate, dar referitor la un lipicios cu o lista neagra la Bursa, eu zic ca suna bine.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Shitlist sa fie!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
asa sa fie si propunsa inchidem topicul
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Totul e sa nu inceapa vanatoarea de vrajitoare
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista deja o lista neagra: cea cu ban-ari. Eu personal cred ca e de ajuns.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tudor, ideea e ca lista de banari nu o vede toata lumea, nu toti se uita la orice topic de pe forum, iar multi se duc direct la bursa ca au ceva de vandut sau de cumparat. Daca acolo ei vad ca X sau Y sunt pe o lista neagra, atunci sigur se feresc de ei. Una este banul pe forum care dureaza o perioada si poate se ridica, si alta este un avertisment permanent pentru membrii forumului.
This post has been edited by 2dor: 8 Nov 2007, 09:01 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Sa zicem ca eu vand un fluier maro. Vine clentu` zice ca vrea fluierul, il ambalez si-l trimit. Ajunge la el si apoi imi zice ca vrea sa trimita fluierul inapoi pt. ca e maro si ca el nu stia ca e maro fluierul, desi eu am pus poze pe topic, si toata lumea stie ca modelul asta de fluiere e maro.
nu accept sa-l trimita pt. ca mi se pare o idioEutenie, dupa care el ma pune pe topicul asta, si ma face de kko. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
IRONICK |
![]()
|
Aici este vorba de tepe, rea vointa, etc ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
da fluieru ?
cat e fluieru? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 7 Nov 2007, 23:25) Nu l-am studiat pe blackbox deci nu stiu in cazul lui daca are IRONICK dreptate QUOTE(blackbox @ 8 Nov 2007, 11:51) putin ma intereseaza ce credeti voi si plus de alta am renuntat la tigaie (sn,slz,logan) mi-am luat "masina" nu lighean ....bafta la scartait si la scos apa Daca dupa primul post nu ti-ai dat seama, dupa asta ce zici ? Nu se vede nici acum rautatatea ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ageana |
![]()
|
Nu e chestia ca nu am inteles, dar poate fi rea vointa si din partea cumparatorului. Am trecut prin niste chestii la care am ramas
![]() Un alt exemlu: am trimis o piesa defecta unui coleg de forum (nu aveam cum s-o testez, si nu era un defect "la vedere"). Cand omul mi-a spus ca e defecta piesa, i-am trimis alta, eu suportand taxele postale, fara alte probleme. Acum, cumparatorul putea sa ma puna pe "blacklist" si poate alti oameni ma considerau "tepar". Daca lista asta ar fi adimnistrata de un moderator, e ok, dar sa scrie fiecare ce vrea... nu prea e in regula. PE DE ALTA PARTE, mi-am luat 2 tepe MARI de la 2 colegi de forum: - tiberiu.anghel: mi-a vandut un telefon defect, spunand ca e bun; - LeonTDI (sau ceva de genul asta - tipul care face modificari la calculatoarele masinilor): mi-a comandat un proiect pt. un cabinet medical, dupa care imi spune ca nu mai vrea sa plateasca This post has been edited by ageana: 8 Nov 2007, 11:33 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Ar trebui definit corect termenul de "tepar". Teapa e atunci cand nu onorezi o promisiune ferma (oferta de vanzare, schimb sau cumparare) sau cand o onorezi, dar obiectul nu corespunde celor indicate in oferta (e defect sau are alte caracteristici decat cele indicate). Aceste situatii trebuie discutate pe PM cu un moderator, iar daca acuzatia se dovedeste ca a fost adevarata, sanctiunea poate fi usor cea de Ban definitiv.
2. A face o oferta (vanzare, schimb sau cumparare) peste/sub pretul pietei nu e teapa. Traim intr-o piata libera si e normal ca fiecare sa ceara/ ofere/ dea cat vrea pe un produs. O astfel de situatie nu se poate sactiona in nici un fel, chiar daca sunt destui cei care ar dori "trasul in teapa in piata publica" a celui vizat. 3. A oferi produse furate/ piratate se sanctioneaza cu Ban fara discutie. 4. A comenta pretul fara a avea intentia de a negocia, a intra peste oferta altcuiva se cheama "nesimtire" si se pedepseste si acum. Concluzia mea este urmatoarea: Pentru cei tepari sanctiunea corecta este Ban-ul definitiv, nu Lista neagra. Lista neagra nu poate fi decat o buna sursa de abuzuri. Pentru celelalte abateri exista deja prevederi regulamentare, asa ca discutia cu Lista Neagra nu isi are rostul. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@ ageana Adica nu esti de acord cu lista da o incepi ?
This post has been edited by l@u: 8 Nov 2007, 13:26 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ageana |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar aparea iarasi topicuri la administrativ, sa se planga lumea ca a fost pus pe lista neagra.
Si cred ca moderatorii nu ar vrea o sarcina in plus. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi dragilor... Așa cum a punctat și Tudor, lista neagră nu-și are rostul. Hai să nu mai consumăm bițișorii forumului degeaba.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai exista informatii noi si substantiale care se doresc a fi impartasite, dati un report pentru redeschidere asezonat cu justificarea cererii.
Pana atunci, se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 04:39 |