[VAND] Piese din dezmembrare DSN Confort 2002, Negociabil...
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Piese din dezmembrare DSN Confort 2002, Negociabil...
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
sonda de apa e cea de origine, la jumatate din pretul oricarui magazin de la Popescu (
![]() This post has been edited by Geru: 24 Dec 2007, 10:54 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
bogdan-s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 22 February 05 ![]() |
Daca rezervorul mai este disponibil suna-ma sau da-mi un beep pe 0745 526 233. Sunt in Galati si am mi s-a spart rezervorul. Am nevoie de altul zilele astea sau o sa-l peticesc.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus 1.6 MPI
2008
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
Bogdan_s este abonat la rezervor.
Update: Corpul clapeta si doua injectoare, telescoapele haion, motorasul stergatoare, motoras (pompa) stropitoare, alarma, claxonul, schimbatorul de viteze integral, mochetele complete si insonorizantul s-au dat / sunt rezervate. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Geru |
![]()
|
Rezervorul este in continuare disponibil ...
This post has been edited by Geru: 29 Dec 2007, 13:29 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
hunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
capac schimbator(maciulie)?
![]() This post has been edited by hunior: 29 Dec 2007, 14:31 |
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|
Geru |
![]()
|
schimbatorul de viteze s-a dat integral, maciulia, husa si maneta.
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Spune-mi si mie te rog daca mai ai farul din dreapta de la masina, si daca il ai in ce stare e?
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
Geru |
![]()
|
sorry, farul dreapta s-a dat de mult
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Mersi mult de raspuns.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
SALUT
mecanismul de la stergatoare- daca se potriveste la solentza si la ce pret ? |
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
Geru |
![]()
|
Nu cred ca se potriveste, cel mult sa faci o adaptare... dar mai bine pui tot de SLZ, n-o fi o avere
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
mai ai usile de pe partea dreapta? sunt interesat de amandoua, si dak le mai ai, la ce pret?
|
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
Geru |
![]()
|
Le am pe amandoua, complet echipate, inclusiv oglinda exterioara pasager. Dau si separat, daca nu-ti trebuie fata de usa sau geamul cu macaraua etc. Pretul la toate reperele este jumatate din pretul de magazin; daca iti trebuie cumva verde metalizat, te scoti - cu un polish usor faci usile ca noi. Astept PM cu ce iti trebuie din set.
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
grila cu sigla Dacia la ce pret o ai?aia cu sigla Dacia:)se potriveste culoarea la masina din semnatura?ca eu am modificat-o cu plasa si nu prea imi place cum a iesit.
|
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
spune-mi te rog un pret ca sincer sa fiu habar n-am cat costa in magazin. in principiu as dori fara partea de interior a usii, fara macarale si ce o mai fi pe acolo, doar tabla, dar asta o sa aflu exact maine dupa ce ma consult cu mecanicul, ca nu stiu sigur pana nu desface fetele usilor. as aprecia mult daca mi-ai putea zice un pret la portiere complet echipate, dar si fara macarale, geam etc.
|
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
Geru |
![]()
|
iuly89ct va primi grila cu tot cu sigla in 15 ron...
am luat legatura si cu spmihai , are rezervata tabla de la portiere pentru cateva zile, daca se rezolva problema transportului. update: grila dintre faruri e din nou disponibila. 12 Jan 2008, 10:29: up This post has been edited by Geru: 12 Jan 2008, 10:29 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Geru |
![]()
|
Recapitulare:
Piese disponibile, toate piesele la mai putin de jumatate din pretul de magazin : + Alternatorul + Cutia de viteze + Kit ambreiaj, de origine, stare excelenta (fara rulment de presiune care s-a dat) + Volanta + Blocul motor + Rampa de injectoare & 2 injectoare + Rampa de culbutori + Galeria de admisie + Galeria de evacuare + Chiulasa & capac chiulasa + Pompa de servo + Cutia filtrului de aer + filtru aer bonus + Tubulatura de ventilatie si diverse plastice + Rezervorul si gura alimentare rezervor + Scut motor + Bobina de inductie + Calculator injectie, inclusiv capacul de plastic + Toate sondele si senzorii de pe motor / cutie + Corpul clapeta (fara motorasul pas cu pas care s-a dat, dar se poate completa cu unul la 80-90 ron, pret de nou) + Fise bujii + Usa stanga spate + Piese usi: macara, actuatori, geamurile cu tot cu chedere (fara geam sofer), perie geam, manere usi, plastice + Fete usi + Baia de ulei + Grila dintre faruri & grila capota + Antena + Bricheta + Scrumiera + Torpedoul (usa este usor pocnita) + Cele 3 pedale + Usita alimentare + Mecanism stergatoare & brate stergatoare + Suporti motor + Motoras aeroterma ventilatie + Trusa de becuri si sigurante + Cablaj portiere pt comanda motorase inchidere centralizata + Stop de ceata, complet + Relee & sigurante compart. motor + Rezervor antigel + Ax volan superior + Cuie & mecanism inchidere usi + Suportii haionului + Oglinzi set complet + Etrierii + Puntea spate, completa (numai pentru Galati, Braila sau cine poate sa asigure transportul ei) + Bara protectie spate (aceeasi observatie) + Plafonul (tavanul, cu pasla, idem) + Cochilia de pe volan ...Si alte maruntisuri. S-au dat deja: - Aripa dreapta fata - Tabla de la usile dreapta fata-spate - Alarma - Mochetele complete & insonorizant - Pompa de apa - Pompa de ulei - Senzorul de soc - Canistra carbon - 2 injectoare - Catalizatorul - Anvelopele - Ambele faruri & semnal. - Ceasurile de turatie & apa - Doua din injectoare - Telescoapele haion - Motorasul stergatoare - Motoras (pompa) stropitoare - Alarma - Claxonul - Schimbatorul de viteze integral (maneta & maciulie) - Mochetele complete si insonorizantul - Joja - Arcurile - Jugul motor - Amortizoarele fata - spate - Discurile de frana - Centurile - Scaunele - Parasolarele - Haionul cu luneta - Placa de la spate (suport pentru boxe) - Chedere usi - Rulmentul de presiune - Pompa de benzina - Pompa de frana - Cilindri, camasi, pistoane (aprox. setul motor) - Electromotorul - Planetarele - Tobele - Ceasul, butoanele din bord - Stopurile - Axul volan inferior - Releul dezaburire si semnalizare - Turometrul, ceasul apa - Caloriferul - Furtunul care intra in carcasa filtrului de aer s-au dat / sunt rezervate - Proiectoare, Clima - Nu a avut - Parbrizul, usa sofer, capota, bara fata, radiatorul, UCE decodor - sparte in accident / nerecuperabile This post has been edited by Geru: 14 Jan 2008, 22:37 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
ai vre-un radiator de aeroterma?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
lancerEvo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 24 May 05 ![]() |
am primit comanda Geru multumesc
p.s. lucrati cu el cu incredere, a asteptat sa pun piesa pe masina si abea apoi am trimis banii, super treaba!!! |
--------------------
Dacia
1300
- cj 06 cal
|
|
spmihai |
![]()
|
Mersi mult si eu Geru. Am primit azi usile si sunt foarte multumit. Recomand cu caldura oricui are nevoie de ceva piese. Spor la vanzare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
da...si eu il recomand cu incredere pe Geru.eu am luat caucioacele Michelin Ivalo de iarna cu jenti cu tot la un pret foarte bun,si sunt foarte multumit de cauciucuri.Sunt ca noi:D sper ca au ajuns si banutii:D
|
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Au ajuns si banutii de pe anvelope ![]() Radiatorul aerotermei = calorifer, s-a dat... This post has been edited by Geru: 14 Jan 2008, 22:41 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
jonny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
Sal m-ar interesa instalatia electrica de la cutia cu sigurante pana in spate la triple. Un pret se poate?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
Geru |
![]()
|
@jonny_b: Din instalatia electrica am recuperat mai mult mufele.
Daca te intereseaza vreo mufa in mod deosebit, cu astea pot sa te ajut. Complete am doar cablurile cu burdufuri, de la usi, care comanda actuatorii. This post has been edited by Geru: 23 Jan 2008, 12:22 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Oelash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 07 From: Ploiesti ![]() |
se intampla cumva sa-ti fi ramas becurile de la bord? ms
|
--------------------
dacia
nova
1.6 2000
- ph-69-plm
|
|
Geru |
![]()
|
Becurile din bord s-au dat. Am inteles de pe forum ca se gasesc de cumparat sub 1 ron/buc
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Imi dai si mie,te rog,un raspuns la pm-uri?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Geru |
![]()
|
cristio_79: n-am uitat de tine, dar am fost plecat cateva zile din localitate. nu era urgenta majora ce ai solicitat, vineri trimit.
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
dmo.mihai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 7 January 08 ![]() |
+ Antena
+ Bricheta cat costa? un id te rog lasa=mi |
--------------------
Dacia
1310
94
- B-70-DMO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:58 |