XENON pe DSN !
![]() ![]() ![]() |
XENON pe DSN !
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
corect spus Dr
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama @ 25 Mar 2009, 19:25) Ba ganditorilor, farurile tre sa bata pe drum, nu in pom. Degeaba-ti bat tie prin gaurica aia daca lumina lor ajunge-n cur la Roza. Nu se cheama far reglat daca chiorasti tot ce misca-n fata ta! inca o replica asule si am incheiat subiectul.pastrama farurile bat EXACT PE DRUM nicidecum in pom cum zici tu.doar ca au o lumina puternica.bat la vreo 10 m in fata masinii.am vazut in seara asta pe un drum neiluminat.toate bune ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Intrebare. In bord nu are nimeni xenon ?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 25 Mar 2009, 20:07) Fi-v-ar service-ul al draq... Degeaba sunt reglate pe standul de modă, dacă nu știți să folosiți butonul de reglaj al farurilor, aflat pe bord. Read the fucking manual! În service nu îți poate regla farurile astfel încât să bată corect și cu 1, și cu 4 pasageri în mașină, plus mielul de Paști.... Am trecut peste aberațiile cu ce REIESE din far, și cu amortizoarele, ce n-au nicio treabă cu asieta mașinii... Sa reglezi tu la super nova farurile din reglajul ala... eu am schimbat unul din faruri si reglajul merge ca naiba la noul far. Si nu am reusit sa le corelez la fel cum era ca atunci cand a iesit din fabrica pentru ca e practic imposibil. Da corect... in service nu se pot regla farurile, astfel incat sa simuleze conditiile a 1 pasager, 2,3, etc. De aceea si exista aceasta minunata rotita. Dar avand in vedere ca e DACIE si e facuta de ... romani, rotita aia nu prea mai functioneaza la toata lumea. Singura dacie la care functioneaza rotita corect este solenza, logan si sandero. Nu e nici o aberatie cu amortizoarele... nu vad de ce nu intelegi. Mai repet o data poate pricepi. Ai o super nova. Toate suspensiile duse + arcuri duse. Te duci si schimbi frumos amortizoarele pe fata + arcurile.... ia zi tu acuma. Nu se inalta deloc masina pe fata nu? Eu zic ca se inalta si prin inaltarea asta fortata se ridica si fasciculul de lumina, deci bate mai SUS ! Asa ca au treaba amortizoarele cu lumina pentru ca vorbim de unghiuri, asa cum la fel de bine un portbagaj plin iti poate ridica masina si farul sa bata mai sus, la fel poate sa faca si un amortizor scurs sau un arc lasat. Da pentru asta e rotita... pacat ca nu functioneaza la toata lumea ![]() This post has been edited by Maskatu: 25 Mar 2009, 22:24 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Alo! Amortizoarele nu înalță nimic!
Duritatea arcurilor e altceva... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
amortizorul nu inalta masina si arcul daca e mai nou ... Iar mecanismul ala pe care tot il frecati sa reglati ambele faruri din habitaclu e de kacao . Eu am facutun suport din tabla de 2-3mm si am montat-o in acel suport de reglaj pentru anu se mai curba cand ridica farurile in sus si asa acuma ambele faruri se vor ridica amandoo la fel.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 25 Mar 2009, 22:06) doar ca au o lumina puternica.bat la vreo 10 m in fata masinii.am vazut in seara asta pe un drum neiluminat.toate bune ![]() Ah, ce mi-as dori sa vii si sa plangi pe-aici ca ti-au luat talonu...pacat ca traim in rromania. djasu82, vezi ca farul din stanga tre sa bata mai jos decat cel din dreapta. This post has been edited by pastrama: 25 Mar 2009, 23:53 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
pastrama are dreptate. Farul din dreapta trebuie sa bata mai sus si cel din stanga putin mai jos. asta se observa foarte bine pe un drum neiluminat si cu obstacole ceva pe margine(de ex. copaci).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 26 Mar 2009, 00:51) Ah, ce mi-as dori sa vii si sa plangi pe-aici ca ti-au luat talonu...pacat ca traim in rromania. djasu82, vezi ca farul din stanga tre sa bata mai jos decat cel din dreapta. asa si bate nu o mai dati voi in tangouri ca nustiu ce .... cine le tine dereglate poate avea probleme cu garcea sau ma rog cu ceilalti participanti la trafic. Cel din dreapta vormeaza un unghi cu deschidere mare spre dreapta si inchidere spre stanga . Cel din stanga are unghiul mic si in line dereapta putin curbat spre dreapta. Cand am fost ultima data la itp s-a mirat ala ca cica asa de lasate sunt farurile cica cum vad zic vad bine ... A reglat ala faru din dreapta si e ok cel din stanga era in limitele acceptate. In nainte de toate aveam becurile originale cea ce nu faceau cine stie ce lumina . Acum hai sa ne axam pe xenoane... |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum e ăla unghi curbat?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot se vorbeste despre faruri si becuri ....
Se poate pune la proiectoare becuri cu tenata albastruie. Ce model sunt becurile de la proiectoare , sunt H3 ?? : ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 26 Mar 2009, 08:28) asa si bate nu o mai dati voi in tangouri ca nustiu ce .... cine le tine dereglate poate avea probleme cu garcea sau ma rog cu ceilalti participanti la trafic. Cel din dreapta vormeaza un unghi cu deschidere mare spre dreapta si inchidere spre stanga . Cel din stanga are unghiul mic si in line dereapta putin curbat spre dreapta. Cand am fost ultima data la itp s-a mirat ala ca cica asa de lasate sunt farurile cica cum vad zic vad bine ... A reglat ala faru din dreapta si e ok cel din stanga era in limitele acceptate. In nainte de toate aveam becurile originale cea ce nu faceau cine stie ce lumina . Acum hai sa ne axam pe xenoane... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Invata sa scrii, pune-ti ordine in idei, calmeaza-te, dormi putin, fa un dus si abia dupa aia vino pe forum si fa-o pe expertu`. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai fost tare djasu82 " prea tare"
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
djasu82 |
![]()
|
pastrama imi dai tu o tastatura noua ? nu mai face tu afirmati gratuite la unu si la altu ... daca ai chef de tangouri fugi la cafenea .
This post has been edited by djasu82: 26 Mar 2009, 18:32 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 26 Mar 2009, 09:23) Luand citate din topicul de mai sus al lui dj asu iata si cateva extrase: Cel din dreapta formeaza un unghi cu deschidere mare spre dreapta si inchidere spre stanga Deschidere mare spre DREAPTA adica bate mult mai sus in partea din dreapta, si se "inchide" spre stanga (centrul masinii), unde "linia" care se vede, deci unghiul de lumina coboara. si... Cel din stanga are unghiul mic si in linie dreapta putin curbat spre dreapta Dupa cum se vede in poza, linia farului stang este mult mai dreapta in comparatie cu cel drept (cum a spus si djasu), iar unghiul de lumina este creat in acelasi mod, in partea din dreapta a farului lumina "bate" mai sus, si coboara spre partea din stanga, tocmai pentru a nu deranja ceilalti participanti la trafic. Si da poza este cu faruri de super nova ! Asa ca inainte sa mai vorbiti, documentati-va si nu va grabiti sa aruncati cu pietre unde nu trebuie. Tocmai de aceea am atasat si poza ca sa nu mai existe discutii. ![]() This post has been edited by Maskatu: 26 Mar 2009, 19:09 Attached thumbnail(s) 18012009_006_.jpg ( Size: 332.75k ) Number of downloads: 433 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
De la ce a vrut să spună până la ce a scris e o cale foarte lungă, pe care nu o poți parcurge decât folosind un dicționar român-semidoct.
|
--------------------
-
-
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Asule fac eu cinste cu o tastatura daca ma ajuti cu lumina butonelor de avarii si dezaburire ..nu se mai aprind ledurile(butoane noi )
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
mixyblue |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 September 08 ![]() |
Eu mi am pus leduri xenon de pozitie pe faza lunga...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002
- TR-
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
In speranta ca ma ajuta cineva...am citit si am recitit acesta sectiune de foarte multe ori,dar nu am ajuns la o concluzie.Raport calitate pret care este cea mai buna alegere?Multumesc anticipat
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
iti zic eu ca astia mai mult se cearta ca una ca alta!!!!
Eu mi-am luat Philips acelea cu +50 si vad foarte bine, le-am luat ca nu am gasit cele Xtreme Power adica +80 si am dat 50 lei pe amandoua. Sunt foarte mutumuit si mai primesc flashuri cateodata ca sunt destul de tari pe noapte ca lumea crede ca is cu faza lunga ca ii dacie cica!!!! si apropo sunt fixate in jos ca mie imi merge rotita din masina!!!! 2 Jun 2009, 16:58: Nu as lua XENOANE ca sa fiu si on topic!!! Daca astea imi plac de ce sa dau mai multi bani!!! This post has been edited by mihaicuc2000: 2 Jun 2009, 15:58 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
and_rei |
![]()
|
eu tot becuri cu +50 am si la fel mi se dau flashuri dar le dau si eu la randu meu si raman muti
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
dar este si mai scump cu mult!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
djasu82 |
![]()
|
iar eu dau flashuri la cei care au xenoane
![]() Xenoanele sunt bune fiindca consuma putin curent din instalatia masini si lumineaza mai intens atata tot. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 2 Jun 2009, 16:34) iar eu dau flashuri la cei care au xenoane ![]() Xenoanele sunt bune fiindca consuma putin curent din instalatia masini si lumineaza mai intens atata tot. pe ce masina ai ceste "xtream power " ? la ce becuri de referi ? si cat ajung ? de cat sunt ? trb ceva modificari ? ( asta daca le ai pe DSN ) ? |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
Philips Xtreme power sunt H4 deci nu trebe nici o modificare si sunt mai bune cu 80% cica fata de becuile normale, dar eu spun ca sunt mai bune decat 80%. Si da le are pe DSN!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Asadar....becuri H4 Philips Xtreme Power se potrivesc fara nici o modificare,si raport calitate pret sunt mai bune decat xenon`ul!Un pret daca se poate si un magazin ceva gen hypermarket?(sa nu fac reclama).Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 00:07 |