tata puiu' si meciu din armenia
![]() ![]() ![]() |
tata puiu' si meciu din armenia
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
alo spune-ti sarut mana ca nu am pierdut ... si mai ales ganditi-va cum ii vine asta lui bombo care spera in mare victorie a noastra in Armenia ca sa isi mai faca un pic de campanie ... pe cand acum nici macar demisia nu o sa-l lase pe tataie sa si-o dea ca pica prost in campanie ... si pana la urma nu romanica a pierdut acest meci ci psd-ul cu toate lucraturile lor de 2 lei ... bleeeah ... IMI ESTE ASA DE SILA CA AM INCERCAT SI CU LAMAIE SI NU MERGE ... AJUTATI-MA CE SA FAC ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
numai impreuna marty ... numai impreuna ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vomiti si asa ca daca te si inscrii dai in criza de bila
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un singur mesaj pentru tata Puiu: .... ...
Multumesc pentru atentie. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' cotizatia ti-ai platit-o?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai, daca nu ai cotizatia platita, nu te da afara?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
luxcor |
![]()
|
adica tu ai minim 6 ani de PDSR (PSD) in acte si la ce baiat destept esti nu candidezi ??? Hai mai Marty macar la Ilfov in locul lui Iordanescu ... te rugam noi mult ... nu de altceva dar el are treaba la Nationala
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai dupa cum spuneam - cașcheta aduce voturi multe de la comunitatea armenilor. Marty ce aduce?
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cum ce ?
voturile noastre ca nu l-om lasa singur ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
@Marty
Iti dai seama ca, daca nu ai mai platit cotizatia de atata timp, si esti inca pe listele de contribuabili ai partidului, te da astia la TV, ca pe un mare corupt, pentru evaziune fiscala? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
Pai, acum sunt create toate premisele sa ajungi antrenor la nationala.
Partid... ai. Sustinatori... ai. Fan al unei echipe bucurestene... esti. Licenta de antrenor... iti facem rost. Gata. Sef de barca te facem! This post has been edited by Mache: 18 Nov 2004, 12:01 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eh, cu dictia nu stim cum stai, da' iti putem aranja maxilarele ca sa fi sasait, nici o problema!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Mache |
![]()
|
O cașchetă! Calificarea noastră pentru o cășchetă!!!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
Ce freza de su' cashcheta lu' Puiu de topic e asta ?
Nici nu mai stiu care-i topicu ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
Ne cautam un nou anternor la nationala, care, impreuna cu jucatorii, sa-si doreasca victoria mai mult decat adversarii nostri. Ca asta pe care il avem, preocupat de alegeri si de cascheta lui, a dat cu basca de pamant.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
luxcor |
![]()
|
cum mai costi ... se poate ... este vorba de antrenorul Nationalei si candidatul principal al psd in Ilfov ... adica Marty ... simplu NU ... ca despre Erevan nu stiu decat bancuri ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
costi |
![]()
|
apropo de Radio Eravan:
"A cistigat Romania la Erevan? Da ! Sansa sa-si gaseasca alt antrenor!" |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Mache @ 18 Nov 2004, 13:30) Ne cautam un nou anternor la nationala, care, impreuna cu jucatorii, sa-si doreasca victoria mai mult decat adversarii nostri. Ca asta pe care il avem, preocupat de alegeri si de cascheta lui, a dat cu basca de pamant. Pardon, cu cascheta de pamant, ca nu poarta basca. Doar in zile de sarbatoare ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
QUOTE(Mache @ 18 Nov 2004, 13:30) Ne cautam un nou anternor la nationala, care, impreuna cu jucatorii, sa-si doreasca victoria mai mult decat adversarii nostri... Mai bine dam anunt de genul: "Cautam echipe de fotbal sa joace cu noi dar care sa nu-si doreasca victoria" Dupa egalul cu Armenia, Iordanescu dixit ceva de genul: "vor mai fi surprize la noi in grupa" Cu siguranta ca vor mai fi "surprize"; de exemplu sa ne bata armenii la noi acasa. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Mache |
![]()
|
Cu basca. Cascheta ii ramane lui Marty.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luxcor @ 18 Nov 2004, 11:51) [...]acum nici macar demisia nu o sa-l lase pe tataie sa si-o dea ca pica prost in campanie ... si pana la urma nu romanica a pierdut acest meci ci psd-ul cu toate lucraturile lor de 2 lei ... [...] Apropo, da' derbedeul ala de M.Sandu tot pedeserist este? Ca alalalt derbedeu, Mitica, pare-mi-se ca-i peremist nerusinat. Ce clica ordinara tine frâiele fotbalului mioritic! ![]() |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
Adevarul este ca Iordanescu atita mai stie, atita face. E total depasit.
Vina este insa a federatiei care l-au angajat, i-au marit salariul dupa ratarea calificarii la europene si nu i-au acceptat demisia data atunci. Tineti minte cind scandalul blaturilor in div A era in toi ca M. Sandu spunea ca nu e treaba lui, el ocupindu-se de nationala? Am vazut cum s-a ocupat. Ar trebui sa plateasca alaturi de Iordanescu sau chiar inaintea lui. Ma tem insa ca nu are cine sa-l traga de raspundere. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 11:09 |