Accident usor, cum procedez mai departe?
![]() ![]() ![]() |
Accident usor, cum procedez mai departe?
dadu2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 16 April 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
1. citeste ghidul casco din sectiunea de asigurari. e util si se aplica oarecum si la rca.
2. daca serviceul are decontare directa cu asiguratorul (bcr) tu nu ai nici o treaba. Ce voiau ei sa zica cu faptul ca sa ii ajuti, banuiesc ca se refereau la a face ceva presiuni la asigurator sa plateasca mai repede catre service sau sa mergi personal cu foile de decont sa le aprobe. De decontat se deconteaza toata suma din cate stiu deoarece masina este noua (am inteles ca e inca in garantie). Ai grija ca toate reparatiile sa fie trecute pe nota de constatare de la asigurator, daca nu sunt o sa le platesti din buzunar. Bafta si sper sa fie ultimul eveniment neplacut. This post has been edited by sqryn: 19 Nov 2007, 10:10 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Verifica agreerea in reteaua Dacia, sa nu pierzi garantia. Din cate stiu eu lucrarea va trebui consemnata in caietul service, nu se face pe baza de "agreere verbala", altfel exista riscul refuzarii unor garantii ulterioare.
Daca service-ul este agreeat de catre Dacia si BCRasig plata - decontarea se va face intre asigurator si service, chiar si ulterior ridicarii masinii din service desi ma pune pe ganduri acel "ajutor" cu hartii si stampile, daca se refera la altceva decat acceptul de plata al asiguratorului. Ar trebui, pentru a nu exista discutii ulterioare: - sa ceri un deviz estimativ (antecalculatie) de la service si - sa inaintezi antecalculatia pentru avizare la asigurator, altfel se poate refuza plata. Dupa descriere ma tem ca acolo sunt mai multe avarii decat cele vizibile daca socul a fost suficient de mare sa deformeze janta. Ulterior, daca dupa inceperea lucrarii se mai fac lucrari / inlocuiri in afara devizului initial, trebuie obtinut avizul pentru fiecare suplimentare. Cu parere de rau iti urez succes! This post has been edited by adi_ar: 19 Nov 2007, 10:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
dadu2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 16 April 07 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc la amandaoi. Cam asta am dorit sa aflu. Ce sa fac? Este primul incident in care sunt implicat de 15 ani de cand am permis, dar cateodata nu e suficient sa fii corect in trafic si depinzi de neglijenta altora. Merci again....
|
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|
dadu2002 |
![]()
|
UPDATE: - bagat masina in service Nicogel Plopeni miercuri 21.11.2007
- vineri dimineatza masina era gata dar nu am putut s-o ridic din cauza ca Bcr Asigurari nu facuse plata - azi 26.11.2007 dimineata facut reclamatie on-line la Bcr asigurari - dupa 15 min chemat de la service sa ridic masina - am ridicat masina, multumit de calitatea reparatiilor, nemultumit de mizeria pe care au lasat-o in masina - facut si revizia la cererea mea, schimbat ulei , filtru ulei si filtru aer, total 200 ron. - totalul facturii achitate de asigurari 760 ron |
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E bine ca ai rezolvat..dar o intrebare : puntea ai verificat-o?
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
dadu2002 |
![]()
|
Eu nu. Presupun ca ei au facut control vizual. Dupa reparatie i-au facut revizia de 15000 si au scris in caietul de intretinere ca masina este in stare perfecta.
|
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:17 |