Bec far, Pentru o lumina mai buna.
![]() ![]() ![]() |
Bec far, Pentru o lumina mai buna.
Gaba |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
ex:dacia
1310
97' Dacia 1310
- MS xx xxx Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
cere in magazin adaptor pentru becurile de dacie.e un singur model din cate stiu.e 1 ron bucata.
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
QUOTE(Gaba @ 6 Feb 2008, 09:36) Am o mica intrebare.... H4 este tipul soclului ? sau ce tip de soclu este folosit pe dacia ? si daca se pot adapta... care model se adapteaza si cit de usor ? ma tenteaza Philips Vision plus ... dar nu vreau sa am surperize de genul ca le tin in cutie ca nu le pot folosi.... a ... si inca o chestie... cele luate din supermarchet sunt bune ? La Dacia soclul este tip P45. Si poti trece la H4(P43) cu ajutorul acelui adaptor. |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Exista si h4 cu soclu normal, si vin la fix pe Dacie, si nu mai trebuei nici un adaptor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
teroristu03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Am o intrebare: becurile astea H4 de care ziceti, de 65-75W, au acelasi consum ca si un bec pus din fabrica la dacia?
eu am o dacia nova, si cred ca nu imi incarca foarte bine, deci daca as pune becuri din astea H4, ar trebui mai multa putere pt ele? ar trebui puse releuri pt faruri? (nu stiu daca am) trebuie la astea fire mai groase, se topeste cumva farul, etc? |
--------------------
Dacia
Nova
GTi '98 De cand s-au inventat banii, multumirile ma lasa rece!
|
|
Gaba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 11 April 06 ![]() |
inca o rugaminte.... nu aveti o poza ? la mine in orasel s-ar putea sa nu stie aia ce sa-mi dea ... si eventual daca stie mai exact careva unde gasesc in mures ar fi perfect
|
--------------------
ex:dacia
1310
97' Dacia 1310
- MS xx xxx Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Eu am Halogene normale 55W pe faza scurta si "xenoane de vapor"60W pe faza lunga.Conditia esentiala e sa ai oglinda curata,sticla curata si farurile reglate bine,nu sa vezi cuiburile de vrabii din varfu copacului.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
teroristu03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
da mersi, asta stiam si eu. eu nu stiu de cat sunt alea din fabrica!
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
GTi '98 De cand s-au inventat banii, multumirile ma lasa rece!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Becuri de 55W / 60W maxim, altfel intri în ilegalitate, si în plus vei prăji blocul de lumini.
Attached thumbnail(s) 41.jpg ( Size: 138.36k ) Number of downloads: 228 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:13 |