dezaburire luneta, nova gti
![]() ![]() ![]() |
dezaburire luneta, nova gti
camachicho |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
NOVA GTI
- B-22-RGI
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cauta ceva mai mult pe forum, s-a ,,para" discutat:)
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
camachicho |
![]()
|
si basca ca am o "linie" care nu dezabureste. poate fii refacuta?
|
--------------------
Dacia
NOVA GTI
- B-22-RGI
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE cauta ceva mai mult pe forum, s-a ,,para" discutat:) repet si eu pt problema cu linia hai sa te ajut ca vad ca esti incepator: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...58&hl=sticlutza This post has been edited by Ov: 16 Nov 2004, 11:24 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Iarna trecuta am avut si eu un contactor rupt la dezaburirea de la luneta si l-am reparat la Ager Service. M-am dus la ei intr-o sambata dimineata si intr-o jumatate de ora era totul gata.
Tot la ei se pot repara si "liniile" care nu dezaburesc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
camachicho |
![]()
|
QUOTE(mem @ 16 Nov 2004, 12:00) Iarna trecuta am avut si eu un contactor rupt la dezaburirea de la luneta si l-am reparat la Ager Service. M-am dus la ei intr-o sambata dimineata si intr-o jumatate de ora era totul gata. Tot la ei se pot repara si "liniile" care nu dezaburesc. multam fain inca o data pt info rapide |
--------------------
Dacia
NOVA GTI
- B-22-RGI
|
|
camouflage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 15 November 04 From: Craiova ![]() |
o rezolvare artizanala: se ia o lamela de cupru (contactele releelor electromagnetice "ofera" asa ceva) si se introduce sub cheder; cealalalt capat va crea presiune pe contactul dezlipit (daca este necesar poate fi indoit incat sa se obtina o apasare cat mai buna). nu am incercat metoda, dar cred ca ar putea functiona.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT Daca Bush e raspunsul, inseamna ca a fost o intrebare tampita.
In lume exista 10 categorii de oameni: cei care cunosc si cei care nu cunosc sistemul binar. |
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
functioneaza ... functioneaza
![]() ![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:19 |