HELP!, FAZA SCURTA+CASETOFON
![]() ![]() ![]() |
HELP!, FAZA SCURTA+CASETOFON
simism |
![]()
|
||
![]() Ce te uiti asa la mine? Group: Members Posts: 57 Joined: 26 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna iii
2011 4control
- **###** 4Control+2.0Dci->LOVE
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cel mai probabil un contact imperfect:
pentru lumini verifica releele in special (se sting ambele sau doar un bec?) daca doar un bec, atunci verifica firele pana la bec.... pentru casetofon...verifica firele care ajung la el, sa fie prinse bine si sa aiba contacte perfecte peste tot |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
simism |
![]()
|
![]() Ce te uiti asa la mine? Group: Members Posts: 57 Joined: 26 October 07 ![]() |
Se sting amandoua! de firele de la casetofon nu se pune problema sa fie intrerupte sau ceva...vreau sa stiu daca releul de semnalizare are vreo legatura cu faza scurta, intreb asta pentru ca mi se intampla sa raman si fara semnalizare cateodata dar casetofonul merge! Problema cu casetofonul incepe in momentul in care dau drumu la faza scurta( se opreste si casetofonul in acelasi timp cu luminile si nu imi merge nici avaria) dar dupa un timp isi revine. Nu stiu ce sa`i fac! Mi`a spus cineva sa ma uit pe la sigurante, le`am dat jos pe toate, am curatat bornele, am dat cu spray antioxidant, am apropiat lamelele, dar degeaba! Help pls
|
--------------------
Renault
Laguna iii
2011 4control
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sigurantele chiar daca sunt perfecte sunt doar de DACIE.... treci pe panou cu leduri si siguranta tip papuc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
La blocul de lumini ai un surub unde vin niste fire groase care au + continuu.De acolo s-ar putea sa fie problema ta. E posibil ca sa nu fie strns bine piulita la surubul acela si sa nu faca contact cum trebuie.De la acel surub pleaca si firul care duce pe rigleta de sub bord cu plus continuu (cel putin la masina mea).
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
unde e blocul asta de lumini? La mine a fost vopsita masina si poate nu au strans bine acolo. Sau s-o fi vopsit trebuie sa vad. Spune unde gasesc exact blcul de lumini cum ii spui tu.
Mersi |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
blocul de lumini e exact in "scoica" de la volan
![]() mai exact blocul de lumini e ansamblul cu acea tija de care invarti tu pentru pozitie si dai sus jos pentru faza scurta/lunga. de el mai vine atasata semnalizarea. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Intercity |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 December 07 ![]() |
Eu intr-o noapte am ramas pe autostrada fara pozitii, bord, stopuri si lampi de ceata (mentionez ca era o ceata de nu vedeai la 1 m in fata)
A doua zi am schimbat blocul de lumini si a mers foarte bine. Din cate am inteles de la electricianul meu, blocul se repara... dar cred ca mai recomandat e sa fie schimbat |
--------------------
Dacia 1310
Berlina
1996
- DB-04-YGN
|
|
simism |
![]()
|
Am rezolvat problema, am verificat blocul de lumini si am dat tabloul de sigurante jos, blocul de lumini era ok dar aveam un papuc rupt in spatele tabloului de sigurante care facea scurt. Va multumesc mult, de acuma nu o sa mai primesc injuraturi cand o sa circul noaptea:P Va multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna iii
2011 4control
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 00:28 |