frane, martor bord?
![]() ![]() ![]() |
frane, martor bord?
don_racom |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|||
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Uite doua poze cu "adevaratul" indicator de placute tocite. Se afla pe etrier, deci dai jos roata sa verifici si este format dintr-un patrat iesit in relief si o crestatura ca de dalta.
PS. pozele sunt tot de pe forum, nu am drepturi de autor. Attached thumbnail(s) indicator_placute_de_frana_tocite.jpg ( Size: 33.38k ) Number of downloads: 207 placute.jpg ( Size: 41.18k ) Number of downloads: 170 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Uitete langa baterie sa nu ai papucu scos la pompa de frana.De obicei cei din service dupa schimbarea pacutelor nu reseteaza ci scot papucu din contact sa nu stea aprins.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Instalatia electrica a Solenzei nu a fost prevazuta si cu fire pentru senzorii de pe placute.Acel martor se aprinde cand este presiune scazuta in instalatie sau cand tragi frana de mana.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu numai supernova avea senzori de uzura, iar indicatorul din bord era diferit fata de cel cu semnul exclamarii (pt frana de mana)
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am fost azi sa-mi pun cauciucurile de iarna si am vazut ca intradevar sunt uzate placutele de frana
nu s-a aprins nici un beculet si nici nu am nici un fir scos de nicaieri. mersi mult. urmatorul drum e la service. ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Se aprinde vreun bec cand sunt uzate placutele de frana?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la solenza nu
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma agitasem initial sa resetez acel martor , dar cand am facut iar aerisirea la frane , iar s-a aprins si de atunci am scos papucul si e totul ok . Era interesant daca puneau si la noi acei senzori ... dar asta e . Eu de la DSN regret acesti senzori , ambreiajul si acel senzor de rasturnare .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:59 |