Parbriz Dacia 1310Li Cluj,unde?
![]() ![]() ![]() |
Parbriz Dacia 1310Li Cluj,unde?
Makero |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 July 08 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 LI
2004
|
|||
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
nu sunt din cluj sunt din buzau si iti spun prin zona asta la dezmembrari dai 50 lei daca ai noroc si din acela cu parasolar in el,iar la centrele remat daca ai noroc sa gasesti scoti un pret bun in functie de cat tupeu ai
![]() |
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
Makero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 July 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Am sunat la cateva firme care comercializeaza si monteaza parbrize si am gasit oferte de preturi cu diferente mari.Ceea mai buna a fost la 110 lei inclus montajul dar nu aveau momentan pe stoc.Nu-mi surade ideea de second hand si nici cele de la remat plus cat mai dau la cel care imi monteaza,poate-l si strica mai bine dau un ban in plus si am si garantie si iau un parbriz nou,mai am o oferta la 144 inclus montaj si una care depasea 200 cu montaj inclus,de asta ziceam ca este diferenta mare de pret.Ma mai interesez zilele astea si saptamana viitoare il schimb.Intrebarea ramane valabila daca stie cineva din Cluj firme/PFA care comercializeaza monteaza parbrize astept un semn.Merci.Bafta
|
--------------------
Dacia
1310 LI
2004
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
200 lei e pomana...cat ai vrea sa fie?
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
calli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 May 10 ![]() |
Anul trecut am cumparat un parbriz de pe strada Dorobantilor, cred ca era firma Gimarom, cam vizavi de Piata Marasti. Sediul e undeva in spatele curtii. A costat in jur de 120 fara montaj.
|
--------------------
DACIA
1309
1993
|
|
Makero |
![]()
|
Salut am revenit,maine imi schimb parbrizul,am gasit o oferta in jur de 140 lei,mai gasisem si ceea de 110 dar nu au mai primit parbrize de dacia.Cat despre Andyno cu "200 lei e pomana cat ai vrea sa fie?" e si asta o parere,dar poate acolo la tine la "Capitala" e pomana desi ma gandesc ca daca,cauti mai bine sigur gasesti oferte mai bune.Eu sunt mai "cautator" de felul meu de asta ma interesez in mai multe locuri inainte si ce am gasit este cu montaj inclus,dar am sunat apoi ca mi-am amintit de cheder si ei nu au pe stoc si trebuie sa vad sa-mi gasesc desi din cate am vazut nu prea le tin pe stoc cei cu magazinele de piese.Cel care-l am acuma nu este intr-o stare rea deloc poate se poate pune pe el,sau trebuie schimbat neaparat?Merci anticipat.Bafta.
|
--------------------
Dacia
1310 LI
2004
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Daca chederu ii bun nu ai de ce sa il schimbi,
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 03:20 |