DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Parbriz Dacia 1310Li Cluj,unde?

Makero
post 28 Feb 2012, 14:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj Napoca

Salut.Trebuie sa-mi schimb parbrizu la masina pentru ca e crapat de jos pana sus pe mijloc si vreau sa stiu daca si-a schimbat cineva parbrizul sau a cumparat unul,pe unde sunt cele mai ok preturi in raport cu,calitatea la montaj in Cluj Napoca sau imprejurimi.Am o dacie berlina pe injectie din 2004.Astept niste raspunsuri.Multumesc anticipar.Bafta.

--------------------
Dacia 1310 LI 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
r3d
post 28 Feb 2012, 16:20
Post #2

Membru autentic

From: buzau

nu sunt din cluj sunt din buzau si iti spun prin zona asta la dezmembrari dai 50 lei daca ai noroc si din acela cu parasolar in el,iar la centrele remat daca ai noroc sa gasesti scoti un pret bun in functie de cat tupeu ai smile.gif.ai grija cine til pune sa nu iti bage apa in masina,inaite de al schimba poti sai rogi pa cei ce til pune sa insiste si cu niste vaselina ca nu strica:D

--------------------
dacia 1310 1999 - bz 03 gat
+
Makero
post 28 Feb 2012, 17:02
Post #3

Membru incepator

Am sunat la cateva firme care comercializeaza si monteaza parbrize si am gasit oferte de preturi cu diferente mari.Ceea mai buna a fost la 110 lei inclus montajul dar nu aveau momentan pe stoc.Nu-mi surade ideea de second hand si nici cele de la remat plus cat mai dau la cel care imi monteaza,poate-l si strica mai bine dau un ban in plus si am si garantie si iau un parbriz nou,mai am o oferta la 144 inclus montaj si una care depasea 200 cu montaj inclus,de asta ziceam ca este diferenta mare de pret.Ma mai interesez zilele astea si saptamana viitoare il schimb.Intrebarea ramane valabila daca stie cineva din Cluj firme/PFA care comercializeaza monteaza parbrize astept un semn.Merci.Bafta

--------------------
Dacia 1310 LI 2004
+
Andyno
post 28 Feb 2012, 17:04
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti.

200 lei e pomana...cat ai vrea sa fie?

--------------------
Dacia 1310, an 99'. Toyota Hilux D4D 170 CP 2007. Dacia 1310, an 20' injectata.
+
calli
post 28 Feb 2012, 18:52
Post #5

Membru incepator

Anul trecut am cumparat un parbriz de pe strada Dorobantilor, cred ca era firma Gimarom, cam vizavi de Piata Marasti. Sediul e undeva in spatele curtii. A costat in jur de 120 fara montaj.

--------------------
DACIA 1309 1993
+
Makero
post 7 Mar 2012, 10:53
Post #6

Membru incepator

Salut am revenit,maine imi schimb parbrizul,am gasit o oferta in jur de 140 lei,mai gasisem si ceea de 110 dar nu au mai primit parbrize de dacia.Cat despre Andyno cu "200 lei e pomana cat ai vrea sa fie?" e si asta o parere,dar poate acolo la tine la "Capitala" e pomana desi ma gandesc ca daca,cauti mai bine sigur gasesti oferte mai bune.Eu sunt mai "cautator" de felul meu de asta ma interesez in mai multe locuri inainte si ce am gasit este cu montaj inclus,dar am sunat apoi ca mi-am amintit de cheder si ei nu au pe stoc si trebuie sa vad sa-mi gasesc desi din cate am vazut nu prea le tin pe stoc cei cu magazinele de piese.Cel care-l am acuma nu este intr-o stare rea deloc poate se poate pune pe el,sau trebuie schimbat neaparat?Merci anticipat.Bafta.

--------------------
Dacia 1310 LI 2004
+
ghitza
post 7 Mar 2012, 13:04
Post #7

Membru autentic

From: ARAD

Daca chederu ii bun nu ai de ce sa il schimbi,

--------------------
Dacia/BMW 316i an 99 1310 li 2003 Berlina - Ar-07-GIB/BG
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th June 2025 - 03:20
Forum Renault