dacie bantuita!, bocanituri
![]() ![]() ![]() |
dacie bantuita!, bocanituri
iubitordedacie |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|||
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ai temporizator si stergator pt spate?
|
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Raspundeti-i omului, ca sunt curios de mor!...
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
e berlina, nu am stergator pe spate. iar temporizatorul e ok.
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
click-ul poate fi de la un releu, sau cand face ceva contact dar fii mai explicit cu bocaniturile alea...
La luneta ce ar putea boncani? Ti se duce chederul si da luneta (sticla) in caroserie? In bord, ar putea fi ceva de la sistemul de incalzire, cred. Da mai multe detalii. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
deci boncaniturile sunt cam la fel ca atunci cand dai cu pumnul in tabla. par sa provina din mijlocul bordului ( CN ), cam de unde se termina consola cu butoane si incepe torpedoul. intre astea doua. zgomotele sunt identice atat in spate cat si in fata. nu apar si in spate si in fata in acelasi timp. iar in spate par sa provina din partea unde sunt boxele, sub luneta. iti dai seama ca m-am uitat sa fie bine prinse, le-am miscat, etc. zgomotul e la fel - atunci cand esti in masina si primesti un pumn in tabla, in caroserie, usor nu cu forta. in timp ce scriu asta mi-am amintit ca am umblat la roata de rezerva, s-ar putea sa fi pus-o aiurea acolo. dar in fata??? si daca era roata de rezerva, ar fi variat la gropi, la acceleratie etc. asta boncane si cand stau la stop. bom bom de doua trei ori, si gata. incep sa merg, iar face de cateva ori. mentionez ca am dat jos de curand radiatorul, la lipit. si am schimbat antigelul. cam asta ar fi. mai exact de atat...
![]() |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
hmmm, toba e bine fixata?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca e bantuita du-o la preot!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Verifica sa nu fie vre-un tampon de la toba obosit. Eu asa am patit si nu stiam ce are masina.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
daca ai umblat la rezerva, ai umblat si la cric?e prinsa bine toata jucaria de acolo?
mai ai ceva intre roata de rezerva si aripa? trusa de scule, ceva ai pe acolo??? |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
De la amortizoare???
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu sigur nu cari pe nimeni in portbagaj?
![]() This post has been edited by CiprianPJM: 10 Nov 2004, 17:59 |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Masina ta o fi vreun cerb.Si aia boncane cand li se face de "cerboaice".
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Ai difuzoare si in plansa bord sau pe undeva prin fata ?
|
-------------------- Kox
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
acum nu mai bocane, dracu stie ce o fi fost... treaba e ca, mai nou, nu mai baga caldura. dau drumul la aeroterma, baga aer dar destul de rece. am mers 240 km cu ea si tot rece era. plus ca e curent pe la maneta care regleaza pe unde vine aerul - picioare, bord etc. am bord de cn. la 100 km/h vine un curent pe acolo de te rupe. un cenzurat de masina ... mi-am mai crapat si parbrizul dracu stie cum, fix pe mijloc. nu merge un bec de faza lunga, probabil ars. ambrelajul ala suiera.
![]() |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Cu rugamintea sa nu te superi dar cred ca prin aceste 'fenomene' masina iti da de veste ca nu prea i se da atentia cuvenita.
Ptr caldura , robinetul de la radiator incalzire este deschis ? daca da trebuie verificat : burduful de legatura intre cutia degivrare si grup climatizare, este prins cu agrafe speciale - posibil desprins si imprastie aerul, capsulele vacuumatice - posibil defecte si nu-ti mai actioneaza voletii dirijare aer |
-------------------- Kox
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
pai burduful ala e spart, dar iarna trecuta asa am mers cu el si baga caldura de nu aveam treaba. iar treaba cu " nu i se acorda atentie " e falsa. tocmai am bagat 1 mil si ceva in tot de felul de nimicuri, ba stergatoare ca sareau pe parbriz, ba ulei de frana ca era cam scazut, ba radiator ca picura pe la cot etc. etc.
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ulei de frana????? ![]() Banuiesc ca e doar o gresala de exprimare. This post has been edited by george_d: 17 Nov 2004, 17:00 |
--------------------
Dacia
1210
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:52 |