DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> schimbare telescop hayon, cum stiu care e stricat?

viperfox
post 1 Dec 2007, 14:39
Post #1

Membru de la electronica in transporturi

Group: Members
From: Bucuresti

problema e asa: hayonul meu de la break se ridica foarte greu si incet (singur), nu mai e cum era la inceput, il ridicai tu cu mana pana la un punct si porma sarea singur, acum tre sa il ridic cu mana pana mult mai sus de punctu ala si dupaia se ridica singur dar foarte incet, si nu ajunge pana sus, adica de unde se opreste el, dac ail imping se mai ridica ceva pana la capat;

mi s-a mai intamplat asta odata si diagnosticul a fost ca unul din acele telescoape care ridica hayonul nu mai functiona (nu mai impingea), si a fost schimbat (cel vechi il am si acum in casa si intr-adevar, e bleg, il apesi cu mana)

intrebarea mea e: cum imi dau seama care din cele 2 e cu problema, si cum il schimb? pe cel vechi e usor sa il dau jos ca e bleg, dar cel nou, care e puternic, cum il bag?

(data trecuta nu am schimbat eu)

--------------------
Dacia 1310 CL 1999
Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 1 Dec 2007, 17:49
Post #2

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

Cum il bagi ? simplu ridici hayonul si bagi o scandura ceva ca sa-ti stee ridicat dupa aceea desfaci suruburile la telescopul vechi si al pui pe cel nou prinzi suruburile scoti suportul de blana si gata. Si eu am brec si am avut cam aceleasi probleme.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
ATM
post 1 Dec 2007, 20:31
Post #3

1948 Tucker Torpedo

From: Bucuresti

Si ca sa identifici care e bleg..zic si eu din cap... ori te uiti care are urme de scurgeri de lichid, ulei (am inteles ca se mai duc ceva garnituri si scapa lichid, deci moare) ori, in pozitia descrisa de djatsu (adica cu scandura sub hayon, sa nu-ti pice in cap) demontezi ambele telescoape si vezi care e mai bleg, cu ajutorul muschilor proprii. Parerea mea, hac alcoholic.gif

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 11:30
Forum Renault