Incalzire suplimentara, orice fel
![]() ![]() ![]() |
Incalzire suplimentara, orice fel
Dreamer |
![]()
|
||
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|||
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Stiu sigur ca am vazut undeva dar nu-mi aduc aminte unde si nici cat costa.Cautati ca sigur se gaseste...
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
am fost in cora si nu am vazut nimic asemanator. Poate are cineva drum prin carrefour
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
andutzu |
![]()
|
Cred ca se gasesc in magazinele cu accesori auto.mai putin probabil in cele cu piese.(dar nu imposibil)
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
andutzu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
calinp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
aeroterma aia este pentru dezaburit luneta. nu are nici o sansa sa incalzeasca interiorul masinii in 10 min
|
-------------------- |
|
andutzu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
stati linistiti, nu va bucurati prea tare, ca nu e ceva in genul aerotermelor pt folosit in casa....
incalzeste foarte putin, doar pt dezaburire am eu una de-asta si nu prea imi place.... |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
de unde ai cumparat-o? Oricum in dacie e o mare problema cu dezaburirea asa ca orice accesoriu in plus e binevenit
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am cumparat-o prin '99, cand aveam nova cu geamul ala mare in spate si nu mai functiona dezaburirea de pe luneta
chiar cu gandul asta am luat-o, sa dezabureasca luneta.... canci, nu reusea sa dezabureasca decat un cerc cu diam aprox 30 cm pe luneta, in rest nimic... asa ca, nici o sfaraiala...sau poate modelul pe care il am eu nu e prea bun... cine e interesat, poate sa vina sa o vada.... |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde si de cati watti are. A ta cati are? Macar vreo 100 ca sa fie eficienta.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
draku |
![]()
|
hmmm
nu scrie pe ea.... |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Am fost in Selgros, Carrefour si Metro si nu am gasit nimic. Urmeaza magazinele de accesorii auto.
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
salut ! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum trebuie sa stea bucatile alea de pinza din dreptul caloriferului ?deschise sau inchise ? Am bord din 84, modelul faraturometru.Multumesc.
|
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Inchise cand functioneaza aeroterma, deschise cand intra aer de afara.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
Cand functioneaza ventilatorul trebuie sa stea inchise altfel curentul de aer nu trece prin calorifer. Cand te deplasezi aerul care intra prin grilaj le deschide si aerul intra tot prin calorifer. Functioneaza exact ca o clapeta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
memyselfandI |
![]()
|
Inteleg. Dar ele nu mai sunt din materialul original si mi se par foarte ridige, nu cred ca lucreaza. Cum ar fi mai indicat sa le las ?
Nu de alta, dar cu exceptia liliecilor la mine'n dacie e pestera ! ![]() bafta ! |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
io zic sa le schimbi daca sunt rigide....
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Dreamer |
![]()
|
Sa le schimbe ??
![]() mai intai cauta prin magazine sa vezi daca gasesti si apoi incearca sa le demontezi, pentru ca daca le distrugi ... iti iei adio de la instalatia de " climatizare" ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
draku |
![]()
|
se pot inlocui f usor cu musama, din aia de se punea pe masa...
numai in partea de jos a acelor fasii de musama trebuie facut un tiv care sa tina forma (in caz ca musamaua a stat pliata) si sa constituie un fel de greutate care sa tina inchisa "supapa" cand functioneaza aeroterma |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
|
|
andutzu |
![]()
|
Eu am facut dintr-o pelerina de ploaie.Merge perfect pentru ca e mai maleabila si inchide orificiile foarte bine. Iar niturile le-am schimbat cu suruburi. Nu i-am facut nici un tiv pentru ca nu e nevoie.Aerul suflat de aeroterma le tine presate si astupa gaurile.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
memyselfandI |
![]()
|
A venit iarna si fac bulgari in masina desi n-a nins inca. Sistemul e aerisit, am deja carton, calorifeul este ok..ce sa mai toata instalatia de climatizare e pusa la punct. Dar cu prin bucuresti se merge mai mult bara la bara ( mai nou si pe linia de tramvai) caldura ciuciu.
In acest caz singura solutie ramane un radiator de ulei ( OltciT). Cine a facut ingineria asta e rugat sa posteze citeva idei/sugestii/avantaje. Multumesc. |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
Dreamer |
![]()
|
Vezi ca sunt multe topik-uri pe aceasta tema, unde iti poti rezolva aproblema cu incalzirea. Si e chiar usor.
Bafta |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
am vazut pe un site o aeroterma electrica de masina si o bagai la bricheta si gata!daca va intereseaza spuneti-mi si caut site-ul!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Ar fi cam ceva de genul:
http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=897 Cred ca este cu mult mai simpla decat solutia turceasca. Nu stiu cat de eficienta... Zice acolo ca are 160 W - nu stiu daca priza de bricheta duce atata ... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
asta eaeroterma de care ziceam si e doar 600de mii!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
memyselfandI |
![]()
|
As incerca, dar e cam mult de mers pina la oradea !
![]() Iar cea de 1.200.000 e prea scumpa, la banii astia iti cumperi o aeroterma serioasa. |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
Dreamer |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 24 Nov 2005, 09:39) Si-a cumparat cineva asa ceva, sau are cineva acest model de aeroterma ? Mie mi se pare ca e cam micuta si nu cred ca este prea eficienta ... |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
memyselfandI |
![]()
|
Salut ! am vorbit acum cu un tip care vinde radiator de ulei de oltcit si mi-a spus ca se prinde direct de blocul motor ! Deci cum l-ati facut voi sa mearega pe post de incalzire la dacie ? ca nu se prea pot monta furtune prin care sa treaca apa.
Multumesc ! ![]() |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dreamer @ 24 Nov 2005, 11:50) Si-a cumparat cineva asa ceva, sau are cineva acest model de aeroterma ? Mie mi se pare ca e cam micuta si nu cred ca este prea eficienta ... Daca bagati un ochi aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...42&hl=aeroterma si la pretul de sub poze , poate facem o afacere ![]() Testare gratuita pt cine e in Bucale . ![]() |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:08 |