DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> vopsea, unde,cum???

mvali
post 11 Dec 2007, 10:42
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

Ai grija cu vopseaua la comanda sa nu o tzii prea mult ca sa nu se evapore si sa se ingroase.. daca observi asta pune un pic de dilaunt un pic nu mult.. max 10%.
Vopsitorii recomanda sa fie aplicate substantele (vopsea, diluant, intaritor, lac) la maxim 48 de la cumparare.
Si da recomand si eu vopsirea la cineva care chiar se ocupa cu asa ceva si bine ar fi daca ai vedea mai intai cum ies masinile vopsite de acolo. Pregatirea o faci tu (este f importanta ca daca nu este matuita, slefuita risti sa se cojeasca f rapid - am patzit-o).
Dar daca din lipsa de finantze nu merge ii poti da pe zonele zgariiate cu sprei sau creion corector (dupa ce curetzi bine zona).
O sa ramana santzuri mici dar cel putzin nu sunt vizibile zgaraieturile. Incearca innainte pe altceva sa vezi nuantza daca se potriveste
Si la vremea de afara nu cred ca o sa ai masina curata mult timp.. asta daca nu o speli tu des.
Si astepti pana se face frumos afara daca vrei sa ii dai la toata.

--------------------
ex Dacia SuperNova Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 22:36
Forum Renault