Problema faruri!
![]() ![]() ![]() |
Problema faruri!
ANTIdacie |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
am avut exact aceeasi problema, du-te la farul care nu se aprinde pe faza lunga si vezi ca acolo ai 3 papuci, am pus o poza, inverseazai paia 2
This post has been edited by SSilent: 1 Dec 2007, 22:21 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Multumesc!O sa ma duc sa fac aceasta operatie!
3 Dec 2007, 07:52: Una din sigurante nu statea bine pe locas!Asta era problema! This post has been edited by ANTIdacie: 3 Dec 2007, 07:52 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Chiar sunt interesat de treaba asta, nici mie nu-mi mege cand ii dau faza lunga mi se stinge faza scurta pe dreapta. Am schimbat blocul de lumini (am dat 80 ron degeaba) si verificat si sigurantele. Deci care siguranta era la tine slabita? ca poate o fi si la mine aceeasi.
This post has been edited by neajiji: 3 Dec 2007, 15:30 |
--------------------
X
Y
Z
|
|
DaCosta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 June 07 ![]() |
Tot legat de faruri dacie, ca sa nu deschid un topic nou: ma ia careva la suturi la modul serios daca pe baba din semnatura, din motive de rugina, montez alta natie de faruri (inclusiv cu suportii aferenti) - gen ochelari sau orice alta minune? Ma refer dpdv legal, in caz ca stie cineva. Eventual si o sugestie referitor la ce modele s-ar potrivi, ori e mai bine sa caut tot acelasi model?
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
la mine nu erau papucii pusi cum trebe, adica daca stresam putin sigurantele se aprindeau toate dar se stingea martorul de faza lunga, am inversat papucii si se aprind toate +martorii
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 19:51 |