cat credeti ca va costa reparatia si unde sa o fac?, cat credeti ca va costa reparatia si unde sa o fac?
![]() ![]() ![]() |
cat credeti ca va costa reparatia si unde sa o fac?, cat credeti ca va costa reparatia si unde sa o fac?
radiozipp |
![]()
|
||
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|||
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu stie nimeni?:|
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
du-te la un service mai de cartier zic eu si stai langa mecanic ( pas cu pas) adica vino azi...maine pana ti-o face ca lumea..Ca sa iesi si mai ieftin vino cu piesele tale.
nasol ca la tine nu e doar tinichigerie e si putina mecanica ca asa te trimiteam eu undeva foarte ieftin daca erai din bucuresti |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
radiozipp |
![]()
|
sunt din buc...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
radiozipp |
![]()
|
CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI ! :*:*:*:*:*:*:*:*
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
incearca la dacoserv
|
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
radiozipp |
![]()
|
am sunat la ei . si mi-ai spus ca pe 25 februarie as putea sa ma duc cu ea la ei.. totusi.. ii cam mult..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
savast |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 September 06 ![]() |
Cam situatia lui radiozipp sunt si eu. Caut un service de tinichigerie ieftin... Tot Solenza am si eu dar la mine e busita aripa dreapta si capota si un far. Cam la cat sa ma astept la reparatie? (Capota cred ca se poate repara fara sa fie schimbata.) Multumesc anticipat!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
|
|
radiozipp |
![]()
|
nu stiu ce sa iti zic.. nici eu nu stiu unde sa merg cu ea.. tot ma gandesc sa ma duc la dacoserv.. dar daca aia imi dau vro dauna de vro 100 de mil... deja o urc inapoi pe rampa.. si plec cu ea acasa..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 08:44 |