Discuri pline sau ventilate
![]() ![]() ![]() |
Discuri pline sau ventilate
Cipsvx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
eu am pe stanga de Iasi [45ron /buc]....am 20.000km si parca-i nou .....si nu prea folosesc frana de motor.....te tin si 80.000km...pe mine ma lasa placutele dupa 20.000km......tot d-alea ieftine [18ron/set]......
si la astea din urma cred ca merita investitia.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
george whp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
eu am 43000 de km iar la franare i-mi vibreaza volanul si as vrea sa schimb discurile si placutele de care ar trebui sa iau?
|
--------------------
dacia renault
solenza megane
2005 confort 2009 1.4 16v gpl
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De origine. Am inteles ca Textar sau ceva de genu sunt alea de origine. Eu nu am schimbat discurile de frana pana acum, dar la placute am folosit doar fermit si nu am avut probleme.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Solenza a avut si discuri pline?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Solenza (la fel ca si SuperNova) a fost echipata doar cu discuri de frana ventilate. "Imbunatatirea" cu discuri pline a aparut la Logan (reduceri de costuri).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Eu ma gandeam la o chestie... Scuzati daca spun o aberatie
![]() Daca dam gauri in discurile de frana ale solenzei (pe portiunea aceea unde apasa placutele de frana) racirea se va face mai bine, riscurile de supraincalzire si ovalizare vor scadea iar franarea va fi mai eficienta? |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
dai drumu si gaurestele si ne zici si noua ce se intampla
PS:Stai potolit ca la priam franare ti se sparge discu.. |
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci 90cp Renault Megane 3 1.5 dci
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Apai acuma tu ce vrei sa faci masina de curse.Daca tot vrei acest lucru de ce nu iti cumperi discuri cu gaurile alea gata facute de la BREMBO si alea is garantate nu cu o zis un coleg mai sus ca stai stresat ca poate mi se rup discurile
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
da...gaureste putin discul si te vei trezi ca iti pocneste ceva la una din roti la o viteza de 120km ....oare ce ce se va intampla? ii scazi din durtiatea materialului ...nu e acelasi disc brembo gaurit facut din material mai dur sa reziste
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
veryvalentinno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 3 June 08 ![]() |
va tuna mintea numai la prostii,ce discuri a avut,tot acelasi model puneti
discurile ventilate permite racirea mai repede,si cele perforate toceste placutele mai repede,deci alegeti?? si eu visam la discuri marca brembo,zimermann,dar mam calmat repede..... |
--------------------
solentza
solentza
2004 1.4
- b70wal
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Solenzul @ 20 Nov 2009, 23:30) Eu ma gandeam la o chestie... Scuzati daca spun o aberatie ![]() Daca dam gauri in discurile de frana ale solenzei (pe portiunea aceea unde apasa placutele de frana) racirea se va face mai bine, riscurile de supraincalzire si ovalizare vor scadea iar franarea va fi mai eficienta? DA! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bolek_bolek |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Ok, am inteles.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Am schimbat si eu discurile de frana in urma cu vreo 18.000 km , am luat KLAXKAR made in France , deocamdata se comporta binisor nu am avut probleme .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
alinutul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 March 10 ![]() |
[QUOTE]am 140000 km ce discuri sa pun? nu e nimeni?
cat costa un disc ventilat?dsn? This post has been edited by alinutul: 22 Mar 2010, 18:20 |
--------------------
supernova
confort
2002
- gj 03 zfd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:19 |