mos nicolae, cadouri celor dragi
![]() ![]() ![]() |
mos nicolae, cadouri celor dragi
alexia_87 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
DA buna idee cu manusile.
O pereche de manusi negre din piele (cam 50 ron) dar vezi ai grija la marime. Gasesti sigur in Cocor, sunt mai multe magazine de pielarie. Si mai iei si o cutie de bomboane si le umplii cu bomboane si gata 60 ron maxim si de efect! ![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Si apoi iti dai seama ca nu a venit inca , Craciunul nu ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ultima carte cu heri pocher vreau sa i-o iau.. stie cineva un pret??
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
i-am luat cizme de 330 ron
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mosu vine pe card
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Scump dom'le, scump, dincolo era mai ieftin
![]() |
--------------------
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Bomboane de ciocolata si un suc ca sa nu i se faca rau de la bomboane..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
cu 60 de lei dai cadou la 4 "iubite"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
harry portaru ultimu vol era aprox 90 RON acu vreo luna..s-o mai fi ieftinit....
daca are masina, fa-i cadou benzina...daca nu..fa-i cadou o masina ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Eu vreau o dacie sport. Care ma ajuta?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
du-te pe la remat...si vezi daca iti face cineva cadou pe acolo
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Alydor |
![]()
|
cum 90 de lei acu o luna ca abia in 2 decembrie a aparut varianta in romana....
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@alydor de luni s-a scos la vanzare... ar fi cam 65 lei
![]() acum o luna poate vreun poster ceva ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
revin: produse ducati? anyone? help....????
|
--------------------
fara
masina !
....
|
|
rhunder |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
La cele mici dulciuri +carti+ciorapei
La cea mare o pereche de blugi, niste cosmeticale (pe care si le-a luat singura, eu doar am platit) si niste dulciuri Eu.... hmm mie inca nu mi-am luat cadou ![]() Ultima din HP este la promotie in carrefour (parca si Kaufland) cu pretul de . Din carrefour am luat eu in aceasta seara cu 38 ron |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(O.A.N.A. @ 4 Dec 2007, 23:04) Magazin DUCATI, in Romania doar in SIBIU exista (cauta pe google DUCATI ROMANIA) iar in Bucuresti va fi unul dar incepand cu luna Februarie 2008, magazin care apartine de Metrotehnica (dealeri oficiali DUCATI). si eu am aceeasi problema cu Pastrama... Mos Nicolae, Mos Craciun, 14.01 ziua ei... deci e nebunie... aa.. apropo.. maine e ZIUA MEAAAA (de nume...) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Alydor |
![]()
|
Sfantu Skija???
![]() Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
bomboane, ca deh... e mos nicolae, si daca gasesc ceva interesant in drum spre casa
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Alydor @ 5 Dec 2007, 12:03) Sfantu Skija??? ![]() In ce calendar vreau eu ca e o tara libera si e democratie, da? QUOTE(bion @ 5 Dec 2007, 12:19) www.din cauza lui Alydor nu va mai zic siteu.go.ro ![]() aia cu team SKIJA nu-i cunosc... da' cre'ca vor sa castige bani pe seama mea.... ![]() This post has been edited by skija: 5 Dec 2007, 14:05 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
Alooo adminiiiii!!! Ban pe 3 zile si suspend la cont pentru reclama la alte siteuri... Face reclamaaaaaaa !!!! HUOAAAAAAAAAA
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
skija |
![]()
|
daaaa, daaa... BAN, ban, bani, banii, baniiiii!!!!!
si sa ne calmam si sa revenim la cadourile de mos... Alydor, tu i-ai scris lu' Mosu' ce vrei? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' ca daca nu va laudati aici pe forum ca voi nu-i luati nimic persoanei iubite de Mos Nicolae, NU SUNTETI BARBATI.
Aia care iau (si primesc) cadouri sunt niste adevarati lache, nu ca voi, macho. Lae, lae. Cum zicea cineva anterior, lae dati, mai tarziu tot lae primiti. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Gata! L-am rezolvat pe nea NicoLAE !!! partial...urmeaza niste bobmonele ceva si poate un fular simpatic si gata...
![]() 45 ron din Metro...ca tot ma batea la cap ca vrea catel. ![]() Attached thumbnail(s) cadou.jpg ( Size: 86.7k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
nu i-am scris ca e prea lunga lista si nu am atata hartie sa printez ... Protejez padurea... Ma rezum la pisicute si la nefiltrata...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am fost azi sa caut ceva si nu am gasit nimic la un pret rezonabil asa ca-i voi da o cutie cu bomboane
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 21:02 |