DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> abuz de moderator, moderatori care jignesc...

corvinarh
post 27 Jan 2008, 18:12
Post #1

Membru autentic

Group: Members

tocami am fost facut "ingust la minte" de catre moderatorul claus, deoarece am avut "curajul" sa ii cer explicatii pentru un warn... ce se poate face ca ceste practici sa dispara si sa ne respectam intre noi?

27 Jan 2008, 19:21:
daca eram atat de "ingust la minte " nu cred ca sa fi reusit sa fac: o faculatte de arhitectura, o scoala post universitara de urbanism si un master in drept... asa ca d-le claus... astept scuzele tale...

27 Jan 2008, 19:22:
si poate chiar va exista un administrator care sa il puna la punct pe d-l claus...

This post has been edited by corvinarh: 27 Jan 2008, 18:22

--------------------
mercedes C 220 CDI 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 27 Jan 2008, 18:23
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Ti-a fost adresat acel apelativ intr-un mesaj privat sau pe o arie publica ?

Caci problema de comportament conform regulamentului se pune (atat pentru useri cat si pentru moderatori) doar in ariile publice.

E ca faza cu Michael Jackson ... pe mine, ca tip care ii mai asculta muzica din cand in cand nu prea ma intereseaza daca a facut ce s-a spus despre el ca a facut cu copiii .. pe mine ma intereseaza cum canta pe scena.
In cazul de fata .. claus e responsabil de cum modereaza si de cum se comporta pe ariile publice .. pe privat poate sa foloseasca orice limbaj doreste.
Si eu am fost injurat pe PM si facut in toate felurile .. iti spun ca nu am dat nici macar warn userului respectiv ..

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
corvinarh
post 27 Jan 2008, 18:29
Post #3

Membru autentic

a facut-o in privat... dar oricum nu avea dreptul...

27 Jan 2008, 19:30:
atunci hai sa ne balacarim cum vrem... pentru ca suntem in privat...

This post has been edited by corvinarh: 27 Jan 2008, 18:30

--------------------
mercedes C 220 CDI 2008
+
A l e x
post 27 Jan 2008, 18:31
Post #4

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

corvinarh : Daca e pe privat, nu incalca cu nimic regulamentul. Daca te deranjeaza, poti folosi optiunile "Ignore User" sau sa-l adaugi la "Block List" la PM-uri.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Liviu
post 27 Jan 2008, 18:32
Post #5

expat naiv

corvinarh, pai hai ... eu astept ... dar nu iti voi raspunde.
Cred ca m-am facut inteles cu mesajul anterior. Privatul se numeste "privat"pentru ca NU e public ... deci eu nu am de unde sa stiu cum ti-a vorbit tie claus sau cum i-ai vorbit tu lui .. si nici nu ma intereseaza.
SI nu cred ca intereseaza pe cineva ce simpatii sau antipatii exista pe privat.

--------------------
. . .
+
corvinarh
post 27 Jan 2008, 18:37
Post #6

Membru autentic

era doar o constatare... in fine... ca o paranteza: si basescu era in privat - in masina propretate personala... cand a facut-o pe ziarista...

--------------------
mercedes C 220 CDI 2008
+
A l e x
post 27 Jan 2008, 18:39
Post #7

Asa e, corvinarh. Eu zic sa chemi presa, ce a facut claus intrece orice masura si lumea trebuie sa stie.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
corvinarh
post 27 Jan 2008, 18:40
Post #8

Membru autentic

A l e x... mai bine vezi ca ai sa imi raspunzi la niste scrisorele... trimise cam de mult... si la care trebuia sa raspunzi in termen de 24 de ore... ca doar asa este regulamentul... dar... este doar pentru unii...

poate numele de "tichet de suport" iti spune ceva...

***** dialog redat din mesageria privata, sters de moderator *******

cam asta este "dilogul" cu d-l claus... ca daca nu ii spun d_l se supara si ma baneaza...

This post has been edited by Liviu: 27 Jan 2008, 22:32

--------------------
mercedes C 220 CDI 2008
+
DragosP
post 27 Jan 2008, 18:46
Post #9

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Între noi fie vorba, când cineva m-a înjurat pe PM, l-am altoit de nu s-a văzut.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
os
post 27 Jan 2008, 18:47
Post #10

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

@corvinarh:

ma bag si eu cu o explicatie, pe care te rog sa n-o socoti negativa:

Ariile publice sunt moderate fiindca e necesar a mentine un anumit novel de civilizatie. Sper ca aici suntem de acord.

Pe ariile private insa vorbim de relatia directa (si confidentiala) intre doua persoane. Trebuie sa-ti rezolvi singur problemele provate, ca esti major. Nu poate, nu trebiuie si nu vrei sa se amestece nimeni in ceea ce faci tu in privat: fie ca-i vorba de cumparaturi, fie ca-i vorba de ce vorbesti tu intre patru ochi cu vreun prieten, fie ca-i vorba de mesageria privata de aici.

DaciaClub pune la dispozitie doar baza tehnica - ia presupune ca persoana in cauza ti-ar fi scris un email cu continut ofensator. Ce-ai fi facut? Te-ai fi plins la yahoo (sau unde ai tu accountul)? Sau te-ar fi sunat la telefon ca sa te injure - te plingeai la Telecom?

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
corvinarh
post 27 Jan 2008, 18:51
Post #11

Membru autentic

in nici un caz, insa am pretentia sa fiu tratat asa cum tratez, adica cu respect... daca ai interesul. poti citi posturile mele si vei vedea ca am fost atacat de multe ori sub centura si am raspuns elegant si fara un limbaj de mahala sau suburban... si voi ca moderatori si administratori cam asta trebuie sa promovati, nu sa fiti cei care dati tonul la acest gen de polemici, fie ele in public sau privat... cam asta ar fi de fapt opinia... de aici conflictul... sau poate nu m-am facut inteles nici acum? nu aveti nevoie si de oameni culti pe forumul acesta?

--------------------
mercedes C 220 CDI 2008
+
A l e x
post 27 Jan 2008, 18:55
Post #12

Nu stiu unde scrie ca sunt obligat sa-ti raspund in 24 de ore, dar sincer nu retin nicio "scrisoare" de la tine. Daca mi le trimiti din nou (asta daca intr-adevar le-ai trimis si prima data), iti stau la dispozitie.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Liviu
post 27 Jan 2008, 18:57
Post #13

expat naiv

QUOTE(DragosP @ 27 Jan 2008, 18:46)
Între noi fie vorba, când cineva m-a înjurat pe PM, l-am altoit de nu s-a văzut.
*

"Altoirea" respectiva a fost facut pe baza unor mesaje de pe ariile publice .. sper eu.
Adica si eu, nu pot sa nu ma supar daca ma inhura unul pe privat .. dar am sa ii dau ban daca il prind pe picior gresit in ariile publice .. asa mi se pare corect ... dar asta e o alta discutie

Ca sa fiu on-topic, vroiam sa ii spun domnului corvinah ca tocmai i-a crescut nivelul de warn la 40% ... deci are de la mine cadou o zi de relaxare (adica BAN).

--------------------
. . .
+
corvinarh
post 27 Jan 2008, 18:59
Post #14

Membru autentic

A l e x... nu am obiceiul sa mint... sper ca ai citit cum am inceput topicul de fata... au fost trimise mai demult, cand au sarit pe mine si m-au banat... vad ca astazi se cam intampla la fel...

--------------------
mercedes C 220 CDI 2008
+
A l e x
post 27 Jan 2008, 19:03
Post #15

Poate ai trimis la alt Alex. Eu tocmai m-am uitat printre PM-uri si nu gasesc nimic de la tine, si m-am uitat si prin mesajele de cand m-am inscris pe forum.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 27 Jan 2008, 19:33
Post #16

Oldschool Member

From: Ploiesti

Eu nu cred ca "ingust la minte" este o jignire, este un defect de caracter. nedumerire.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
daniel4ro
post 27 Jan 2008, 19:49
Post #17

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(Liviu @ 27 Jan 2008, 18:23)
Si eu am fost injurat pe PM si facut in toate felurile .. iti spun ca nu am dat nici macar warn userului respectiv ..
*

daca stiam asta acum 2 zile dupa ce mi-ai dat warn... acum, mi-a trecut biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP - Numar DREPTUNGHIULAR
+
FireChief
post 27 Jan 2008, 20:45
Post #18

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

intrebare...tinind cont de logica explicatiilor de mai sus ,pe care nu o contest

pe privat fiind,daca am gradul necesar de "educatie" pot injura pe oricine adica useri,moderatori sau administratori,fara sa patesc nimic,deoarece sunt in afara spatiului public?
e corect asa? ca este interesat de stiut...
asta nu presupune ca eu sau altcineva ar face-o ....discutam doar ca situatie plauzibila sa-i zicem...
multumesc!

L.E.nu am injurat niciodata pe nimeni pe acest forum sau pe altele ....mi se pare suburban si mitocanesc ca gest

This post has been edited by FireChief: 27 Jan 2008, 21:00

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
os
post 27 Jan 2008, 21:01
Post #19

Chief,

o sa-ti raspund cum vad eu lucrurile:

In spatiul privat e a si cum te-ai intilni cu respectivul partener de comunicare la o sueta pe banca. Dupa cum decurge discutia si/sau amicitia, poti sa ajungi la pupat piata independentii, sau la injuraturi; si-i problema fiecaruia cum tine situatia sub control, sau cum reactioneaza.

Asta in general.

Dar intrebarea ta are un clenci - si anume: "pot injura pe oricine adica useri,moderatori sau administratori,fara sa patesc nimic". Dupa mine e exact la fel de grav sa injuri pe oricine, indiferent ca-s eu sau Alydor - ca tot a scris aici mai sus - sau altcineva.

Cum reactioneaza persoanele astea, e alta mincare de peste: unul o sa te pindeasca la colt ca sa te penalizeze, altul o sa se foloseasca de faptul ca poate ca sa ti-o traga direct, altul poate o sa te ignore sau o sa te injure pe privat la rindul lui. Probabil cavalereste ar fi sa se bata cu aceleasi arme, dar cine-s eu sa spun ce-i bine.

Eu unul sustin in continuare ideea ca spatiul privat trebuie sa ramina privat, si ca nimeni altcineva nu are ce sa caute in nici un fel in acest spatiu, decit partenerii de comunicare.

--------------------
. . .
+
FireChief
post 27 Jan 2008, 21:19
Post #20

Os
Sunt de acord cu tine cu mentiunea ca si pe privat si pe public lucrurile trebuie sa ramina in limita decentei...
si asa cum s-au luat masuri impotriva celor care au injurat la introducerea reputatiei cind mesajele erau anonime ...cred ca normal e ca atunci ,cind cineva foloseste un limbaj suburban sa fie sanctionat indiferent daca e pe privat sau nu.
Am recitit regulamentul ( e un hobby de-al meu dry.gif ) si am gasit asta:

c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.

de mentionat ca nu se face nicaieri mentiunea de public sau privat

Cam asa vad eu lucrurile,dar e doar o parere personala
cu stima!

--------------------
+
os
post 27 Jan 2008, 21:28
Post #21

Chief - sigur ca tre'sa ramina decent.

Chestiunea e: confidentialitatea spatuilui privat (care se subordoneaza secretului corespondentei) trebuie respectata - deci nimeni nu are de unde sa stie ce se intimpla acolo.

Ma intreb al cui e un mesaj, dupa ce a fost trimis: al expeditorului, al destinatarului, sau al amindurora, Caci in functie de raspunsul la aceasta intrebare e acceptabil, sau nu, ca un mesaj privat sa fie publicat (altfel decit cu acordul ambilor).

Dar mi-e teama ca aceste consideratii, oricit de interesante ar fi, nu ne conduc la rezolvarea problemei. Caci rezolvarea e imposibila daca partile se pun curmezis.

--------------------
. . .
+
A l e x
post 27 Jan 2008, 21:43
Post #22

Eu am fost user mai mult de un an, si nu am fost "abuzat" niciodata. Am avut warn chiar de la un moderator pe care-l stiam bine personal, dar l-am avut pe merit, deci nu m-a deranjat deloc.

Observ in schimb ca unii innebunesc si la un minus la reputatie. Bineinteles, cu vechiul "nu ma intereseaza, DAR..." Daca nu te-ar interesa, n-ai scrie despre el. Asta e.

Am urmarit schimbul de PM-uri dintre corvina si claus, si claus i-a raspuns respectuos pana la un punct, cand insistenta corvinei a devenit penibila, si nici chiar atunci claus nu a folosit nimic obscen.

Ca dovada de maturitatea userului in cauza, inca primesc PM-uri de la el, dar spre deosebire de altii, nu am sa le fac publice ca n-are rost. Dar daca un astfel de user insistent si cu nume de fata, te inunda cu pm-uri inutile si apoi tot el face figuri, pai ce pretentii mai are ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
C a t a l i n
post 27 Jan 2008, 21:54
Post #23

E vorba cred de ce s-a postat public aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=992...dpost&p=1227851

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
A l e x
post 27 Jan 2008, 22:11
Post #24

Nu pot sa-mi bag nasul prin pm-uri nici daca vreau. Dar de as putea, oricum nu m-ar interesa, sunt convins ca sunt plictisitoare. In cazul de fata, corvina a facut discutia publica, am citit si am tras o concluzie. Cu alte cuvinte, si-a sapat singur(ã) groapa.

Cat despre faza cu scandalul, parerea mea e ca urmaresti moderatorii cu microscopul, si imediat sari in sus sa ceri explicatii, chiar si cand nu esti implicat in mod direct. Nu e proces de intentie, e parerea mea. Nu cred ca e o insulta, avand in vedere cati ne-au generalizat pe noi toti ca avand IQ mic, fiind abuzivi, comunisti, etc.. in ultimul timp...

Acum eu ma retrag din topic, sper sa fie inchis.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Liviu
post 27 Jan 2008, 22:27
Post #25

expat naiv

Cred ca s-a aberat destul .. TOPIC CLOSED !
Voi redeschide topicul maine dupa ce ii expira ban-ul lui corvin ... ca sa isi poata exprima parerea.

28 Jan 2008, 19:24:
Topicul s-a redeschis ... dupa cum am zis ca voi face.

This post has been edited by Liviu: 28 Jan 2008, 19:24

--------------------
. . .
+
FireChief
post 28 Jan 2008, 20:33
Post #26

pai sa asteptam opinia reclamantului si reclamatului
asa cred ca e normal

--------------------
+
Liviu
post 28 Jan 2008, 21:20
Post #27

expat naiv

FireChief .. cu tot regretul .. ai 10% pentru Off-Topic ... mesajul de mai sus nu are nici o valoare (acelasi lucru l-am spus si eu cand am inchis topicul) ... sau are ? Pana una alta eu iti acord 10%.

--------------------
. . .
+
FireChief
post 28 Jan 2008, 21:37
Post #28

nu stiu daca are sau nu are valoare...pur si simplu fiecare si-a cam spus parerea despre caz si am considerat normal ca acum ,daca mai este cazul, cei doi sa-ai spuna punctul de vedere vis a vis de subiectul in discutie
daca asta e considerat off topic nu e nicio problema smile.gif ...imi cer scuze si suport consecintele!

--------------------
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 22:44
Forum Renault