Jocurile de Iarna Renault!, Hai sa luam toate premiile!
![]() ![]() ![]() |
Jocurile de Iarna Renault!, Hai sa luam toate premiile!
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Wow da ce rasturnare de situatie...nu am dat bulgari vreo 2 zile si acu AlexC are 49.000 si ceva de puncte, Manucu 44.000 si ceva iar Alexu7 aproape 18.000
Am contribuit si eu cu 177 manucu,135 e-sorin si 98 silviu |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
smekeru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 May 07 ![]() |
fara suparare oameni buni,dar ar trebui sa dati si altora sanse sa castige concursul
![]() |
--------------------
dacia
logan
prestige
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
eu incep sa ma plictisesc de aruncat bulgari
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De exemplu cui?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu limiteaza nimeni nimanui dreptul de a castiga. Cred ca cu totii am inceput in acelasi timp (1-2 zile diferenta) si de acolo... bulgarii conteaza!
Din cei ~300 inscrisi nu e usor sa vezi care sunt de pe forum, insa cei interesati si-au pus poza pe site acolo si linkul catre ea pe acest topic. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am primit raspuns de la Renault Romania! O bila neagra pentru realizatorii jocului care nu au raspuns si una alba pentru RRO. Ma bucur ca nu a fost raspuns foarte ambiguu ci destul de la obiect:
Mailul meu: Felicitari pentru oportunitatea de a lansa aceste jocuri cu Renault Romania! In speranta unui raspuns punctual, va adresez cateva intreabri cu privire la joc: 1. Care sunt motivele pentru care clasamentul de "zapada" nu mai este disponibil pentru vizualizare? Daca retragerea lui de pe prima pagina are o motivatie strategica sau de imagine, este posibila introducerea lui printr-un link separat? Asta va da mult mai multa incredere jucatorilor si va spulbera suspiciunile care de obicei roiesc in jurul jocurilor online. 2. Care sunt motivele pentru care clasamentul de puncte nu este disponibil pe site? Fiind o categorie in urma careia la sfarsit se vor acorda premii directe, absenta lui ridica multe suspiciuni in randul jucatorilor 3. Care este principiul din spatele jocului "RenaultQuest"? Ce trebuie sa faca un jucator ca sa caastige "sanse de participare la tragerea la sorti" sau premii instant? O zi buna, ================================= Raspunsul lor: Stimate domnule XXX XXX, Va confirmam primirea mesajului adresat societatii noastre si va multumim pentru increderea acordata. In legatura cu solicitarea dumneavoastra va rugam sa gasiti in continuare raspunsul la intrebarile adresate: 1. Unul dintre scopurile jocului este de a genera cat mai multe poze postate. Din moment ce sunt afisati mereu cei aflati pe primele locuri sansele lor de a acumula zapada cresc, reducand astfel sansele celor care nu se numara printre primii clasati la acest moment. Astfel vor fi motivati sa posteze poze si cei care intra in joc si de acum inainte, oferindu-le sansa de a acumula la randul lor zapada. In orice moment, punctajele celor aflati in competitie sunt disponibile spre a fi vizualizate prin accesarea pozelor postate. 2. Conform instructiunilor din pagina de joc si din regulament, jucatorii care aduna puncte aruncand cu bulgari de zapada, nu castiga premii in mod automat, participand insa la tragerea la sorti. Sansele lor de castig sunt direct proportionale cu numarul de puncte acumulate. 3. In afara jocului “Vreau zapada" sunt propuse alte doua modalitati distincte prin care jucatorii pot castiga premii: - Renault quest : jucatorii pot castiga fara tragere la sorti unul din premiile zilnice oferite de Renault Boutique, fiind anuntati pe loc daca se numara printre castigatori si chiar care este premiul castigat. - Alege un cadou : jucatorii castiga dreptul de a participa la tragerea la sorti daca au ales cadoul care contine un telefon mobil. Sansele cu care intra fiecare jucator in tragerea la sorti sunt direct proportionale cu numarul de telefoane mobile gasite in interiorul cadourilor din sectiunea “Alege un cadou" pe perioada campaniei. Ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitari si sugestii si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Cu deosebita stima, =============================== E clar pentru mine ca nu vor pune nici un clasament nicaieri, insa era un feature interesant. Pana atunci, punctele mele de azi merg la Alexu07, caci marci nu a mai avansat si poti inca sa ajungi pe podium! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
felicitari pentru initiativa..faza cu ascunderea clasamentului m-a cam dezamagit..de asta n-am mai activat prin zona..nici cadourile alea nu am mai nimerit de-un car de ani.
noi sa fim sanatosi ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Voi cate puncte ati adunat din aruncarea bulgarilor?
Eu am ajuns la 5600 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
AlexC |
![]()
|
5378 de puncte la mine, 5099 sotia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ma pina la urma a cistigat cineva macar o canuta ?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Nimic, si faza care ma oftica e ca am gasit in fiecare zi sania.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
AlexC |
![]()
|
A mai a aparut un concurent bulgarit la greu! Azi ma jucam pe acolo si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca Marci e mic copil pe langa tipa asta (http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/274), care a strans 25333 puncte in 5 zile!
In ceafa lui Alexu07 mai sufla si http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/27, cu 13709 puncte. Alexu07, ce faci? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si pana la urma ce castiga cel mai bulgarit?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(AlexC @ 20 Dec 2007, 17:10) A mai a aparut un concurent bulgarit la greu! Azi ma jucam pe acolo si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca Marci e mic copil pe langa tipa asta (http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/274), care a strans 25333 puncte in 5 zile! In ceafa lui Alexu07 mai sufla si http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/27, cu 13709 puncte. Alexu07, ce faci? pfua ce urat e ala ![]() sorti de izbanda nu am...asa ca am renuntat sa stresez lumea sa ma bulgareasca. mai umblu pe la cadouri si pe la renault quest poate poate ![]() succes !! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
AlexC |
![]()
|
Cel mai bulgarit castiga o camera foto, iar primii 5 bulgariti cate un premiu surpriza de la Renault!
Intre timp tipa aia a strans 34k puncte, avanseaza cu 5k pe zi! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu am cam ramas in urma, la cum avanseaza marci cred ca ajung in curand pe 3...mai ales ca sunt plecat cateva zile de craciun..ma bazez pe voi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Alexu7 |
![]()
|
am castigat si eu o caciula si un fular Renault !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
AlexC |
![]()
|
Felicitari! Alaturi de geaca Renault, cel mai fain cadou de pe site!
Sa inteleg ca secretul este sa te plimbi pe fiecare din masini in fiecare ora sau la fel ca la cadouri, sa deschizi pe aia care trebuie din prima, 1 pe zi? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Alexu7 |
![]()
|
ms alexc
geaca aia e comoara ![]() ideea e sa gasesti masina la ora potrivita.. care a fost 15:45 la mine ![]() ...si gata pe azi ..spor la gasit maine masinuta ca azi daca e degeaba mai apare ![]() This post has been edited by Alexu7: 26 Dec 2007, 17:27 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
sunt la 10k in spatele lui marcian....ma ajuta oare forumul sa ajung pe locul 2? pe 6 ianuarie se termina concursul, deci ar mai fi trei zile in care sa ma bulgariti. un castigator se pare ca avem...alexC
![]() http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/9 ![]() This post has been edited by manucu01: 2 Jan 2008, 11:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/244
fata asta de ce are asa putine puncte??? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
AlexC |
![]()
|
Salutare!
Azi m-am intors din concediu si am aflat o veste ![]() Poza mea este la http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/25 si orice punct conteaza! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Meserie, acum ma pun pe treaba
![]() 2 Jan 2008, 20:57: Mai ai putin si atingi 10.000... Colegi de forum, hai sa il ajutam pe colegul nostru AlexC sa castige locul 1! Ar fi pacat ca un concurs Renault sa nu fie castigat de un membru Renault... nu mai e mult, haideti sa contribuim cu totii la bulgareala lui AlexC asadar, loviti cu precizie aici http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/25 Bafta Alex! This post has been edited by daniel4ro: 2 Jan 2008, 20:57 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
manucu |
![]()
|
se pare deci ca acum eu sunt pe 4....
![]() alexc, eu te bulgaresc zilnic de acum, si ma astept la acelasi lucru de la tine, macar daca as ajunge din nou si eu pe podium... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
manucule, pune si tu un link ca acum nu mai stii cum sa gasesti o poza...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
manucu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
daniel4ro |
![]()
|
AlexC, o sa impart bulgarii intre tine si manucu in seara asta...
http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/9 pentru manucu http://www.renault.ro/jocurideiarna/vreauzapada/poza/25 pentru AlexC nu mai e mult pana la final, fiecare bulgare conteaza pentru ei, colegi de forum 3 Jan 2008, 21:53: Mai am putin si te salt la 11000, alex This post has been edited by daniel4ro: 3 Jan 2008, 21:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Felicitari!
Ai castigat "1 set cani, inscriptionate Renault" oferit de Renault Boutique. Vei fi contactat dupa incheierea promotiei pentru a intra in posesia premiului. Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul campaniei. :me happy ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Felicitari Manuel...intre timp, pe 31 dec am castigat si eu un rucsac
![]() ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:12 |