Jocurile de Iarna Renault!, Hai sa luam toate premiile!
![]() ![]() ![]() |
Jocurile de Iarna Renault!, Hai sa luam toate premiile!
Racky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asteptam contactu' atunci
![]() anyone else? ![]() manucu? ![]() LE: QUOTE(Manuel @ 5 Feb 2008, 06:14) 2 premii pleaca la Vaslui oare catre cine? ![]() dupa ce m-am uitat putin prin regulament am gasit raspunsul: premiilor vor fi trimise prin posta cu confirmare de primire, incepand cu 3 feb pana la 29 feb cel tarziu. ![]() This post has been edited by Alexu7: 5 Feb 2008, 17:14 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate cineva sa imi explice si mie cum e posibil ca sa apara in lista respectiva sotia, in conditiile urmatoare:
- ea nu a incarcat poza, deci nu a fost bulgarita - ea a bulgarit mai putin decat cel putin 2 alte conturi cunoscute de mine, ale caror proprietari nu apar in lista castigatorilor. Astept raspunsul de la VC pe tema asta. Alte intrebari: ce a castigat fiecare? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Racky |
![]()
|
Mda. Ce observ in lista aia e ca nu scrie ce a castigat fiecare, acu poate ne trezim cu alte chestii...eu de exemplu am castigat o esarfa si o caciula si apoi un rucsac...
|
--------------------
Renault
.
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Ce mai conteaza ce am castigat?...
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Cipriane, tu la alege un cadou s-ar putea sa fi ochit un nokia de ala meserias.
eu la Renault Quest, o ca ciula si un fular ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari! Ai castigat un telefon Nokia E50, la sorti!
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Noroc ca i-am zis eu lui Ciprian, ca altfel nu stia ca a castigat.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu se pare ca am castigat experienta si niste muschi la degetul aratator
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ai fost aproape...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Alexu7 |
![]()
|
manucu si AlexC, chiar v-au suflat aia camerele in ultimele zile?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
AlexC |
![]()
|
Mesajul meu catre VC, trimis marti:
QUOTE Va multumesc pentru linkul trimis, revin insa cu o serie de cereri suplimentare: 1. Va rog sa imi comunicati unde pot consulta lista castigatorilor, alaturi de premiile castigate si de punctajele obtinute. Conform regulamentului si legilor in vigoare, acest detaliu este obligatoriu. 2. Va rog sa imi comunicati care sunt castigatorii pentru fiecare categorie din cadrul concursului "Vreau Zapada'. Daca cele de mai sus vi se par ca nu au sens, va rog sa consultati Regulametul concursului si mesajul afisat pe site, atasat la acest mesaj. Astept raspunsul dumneavoastra. Raspunsul VC sambata dimineata: QUOTE Stimate domnule XXX, Am luat act de sesizarea dvs. si in cel mai scurt timp, organizatorii concursului va vor da un raspuns cu privire la aceasta solicitare, dupa o analiza amanuntita. Vom reveni cu un raspuns si decizia organizatorilor in cursul saptamanii viitoare. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Alexu7 |
![]()
|
destepti tare baietii astia, cred ca fac un brainstorming ca sa raspunda la cateva mail-uri pe saptamana.
intre timp si-a primit careva premiul? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
premiile se acorda incepand cu saptamana viitoare
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
AlexC |
![]()
|
Acum 5 minute am primit un mesaj de la VC. Ma bucur sa o spun, insa mesajele noastre au avut efect. Daca intrati acum pe site vedeti lista castigatorilor, cu detalii clare legate de premiul castigat si punctajele obtinute.
![]() Eu ma bucur ca am castigat o camera foto, e exact ce mi-am dorit de la concursul asta! ![]() ![]() ![]() Sunt curios cum o singura persoana ca castigat 2 premii la aceeasi categorie, inscrierea fiind limitata de CNP, insa nu cred ca o sa mai fac follow-up la asta. P.S. Cum naiba intram in legatura cu doamna aia de a castigat 2 geci Renault? ![]() This post has been edited by AlexC: 12 Feb 2008, 13:11 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
felicitari castigatorilor - eu sunt unul din cei ce au fost scrisi pe pagina 3 - cei care au castigat experienta
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(AlexC @ 12 Feb 2008, 13:02) Sunt curios cum o singura persoana ca castigat 2 premii la aceeasi categorie, inscrierea fiind limitata de CNP, insa nu cred ca o sa mai fac follow-up la asta. P.S. Cum naiba intram in legatura cu doamna aia de a castigat 2 geci Renault? ![]() Pai si eu sunt in aceeasi situatie, am castigat 2 premii in zile diferite |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
umbrela si cani- fain - pacat ca nu ai acstigat 2 seturi de cani- ca sa le aduci la tusnad sa bem toti din cani reno
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Manuel |
![]()
|
Buna umbrela si oricum nu vin la Tusnad
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
AlexC |
![]()
|
Manuel, tu ai castigat 2 premii la categoria cu premii multiple, insa e un nene acolo (BAZANIE IOSIF) care a castigat la o categorie in care se castiga pe baza de CNP (nr. de bulgari DATI).
Legat de doamna respectiva, daca intra pe forum o rog sa-mi dea un PM, doresc sa cumpar geaca respectiva. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Manuel |
![]()
|
Ah, scuze, n-am fost atent. Ai dreptate.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
AlexC |
![]()
|
Si-a mai trecut 1 saptamana...
A primit careva vreun premiu, macar vreo scrisoare acasa? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
Eu nu...nici telefon...nici mail...nimic...
Faza tare a fost ca am fost la dealerul Renault din Galati si le-am spus de concurs si ca sunt unul dintre castigatori...au fost foarte surprinsi de acesta...nu auzise-ra de el ![]() |
--------------------
dacia
.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dealerii n-au treaba cu asta. Ei sunt doar niste firme private care vand masinile pentru Renault Romania.
De altfel, premiile se trimit prin posta cu confirmare de primire si nu la dealer. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
Am inteles ca sunt firme private...dar...chiar sa nu stie tot ce misca pe siteul masinii pe care o reprezinta?
|
--------------------
dacia
.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
probabil ca dureaza mult impachetarea...asta daca nu au dat premiile deja celor de pe lista aranjata initial
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
AlexC |
![]()
|
Eu am mail cu confirmare ca o sa primesc cadoul, il astept cu nerabdare.
Ce-as rade sa vina lunea viitoare scrisoarea si cum nu o sa pot sa il iau in 48 ore de la posta sa il trimita inapoi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Manuel |
![]()
|
Tocmai mi-am primit cadourile prin DHL!
![]() ![]() Multumesc Renault Romania, de-acu' astept cadoul de fidelizare. ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Racky |
![]()
|
De la PostaRomana au ajuns la DHL ?!?! wow...a mai primit cineva premiile ? ca eu nu le-am primit
L.E. A sosit si la mine DHL-ul, dar am primti doar rucsacul ![]() This post has been edited by Racky: 29 Feb 2008, 13:52 |
--------------------
Renault
.
|
manucu |
![]()
|
sa va zic in ce consta cadoul-surpriza primit astazi
![]() este vorba de o tablita magnetica de dimensiuni apropiate de un format A4, bine dotata cu patru magneti magnifici, pe care sotia imi poate scrie fara griji task-urile zilnice ![]() e tare cadoul:)) LE. de fapt, e tot ce mi-as fi putut dori ![]() This post has been edited by manucu01: 29 Feb 2008, 20:37 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:26 |