La cat va treziti dimineata?, in functie de job, scoala etc
![]() ![]() ![]() |
La cat va treziti dimineata?, in functie de job, scoala etc
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...5.30 de luni pana vineri; la 7 sunt la birou.
sambata & duminica, cat incape 11-12-13... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
10-11 cam in fiecare zi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Buna dimineata!
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
'Neatza si tie, azi e sambata si mi-am permis, in timpul saptamanii tot la aceeasi ora ma trezesc si eu, adica 6:30.
Problema e ca acum sunt treaz si nu am ce face, ma plictisesc de mor.... si nici nu mai pot sa dorm, pe afara nu sunt golanii inca, mai tarziu ies si ei...... pfiuuuu....nu stiu ce sa faca sa mai treaca timpul..... |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Buna dimineata. Trezirea la 9. Ptr ca ma doare capu.
Deh.. spritu de aseara |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Desteptarea cam la 05,30 , pana la 6 spalat , barbierit, de la 6 la 6 ,30 se plimba una bucata caine ( el ma trezeste dimineata daca am tentative de a lenevi...) , micul dejun pana pe la sapte , la 7 ,20 se pleaca din casa, la 8.00 sunt la raportul de garda...daca nu ma intarzie nevasta , mereu are ceva de retusat la machiaj inainte de plecare , se uita in toate oglinzile din casa , plus cea de la lift si cea din masina ...
This post has been edited by Ghidioneanu: 8 Dec 2007, 09:44 |
--------------------
Ford
Focus
- IS-xx-xx
2007, 1,8 TDCI 115 cp Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Neata.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
acuma ma trezesc
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Adica acuma te-ai trezit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Doua zile la 5:30, doua zile somn de voie
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
- IS 04/84 DLA
1998 / 1991
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe la 10-11 si daca nu-i nimic interesant pe forum, ma bag la loc.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
ma trezeste teroristul de vreo 3 ori pe noapte (ii ies dintii - de 3 ori pe noapte inca e bine), pe la 1, la 3 si la 4-5. Din cauza asta la 7 inchid ceasul si dorm pana la 8 cand ma scol si ma arunc in masina/autobuz luind din zbor ceva din frigider, sa mananc la birou .. care incepe la 9.
|
--------------------
-
-
-
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In fiecare zi la 6,20, duminica la 7,20. Slujba e slujba (ambele sensuri ale cuvantului slujba). In fiecare dimineata vin aceleasi babe, 5 la numar, + cativa cetateni pe care nu i-am mai vazut niciodata. Stau o ora si apoi faculta. Desi duminica slujba incepe mai tarziu, ma trezesc tot la 6 20 dar cu chiu cu vai mai adorm o jumate de ora. asta e in fiecare zi. Si nici nu am somn pana pe la vreo 12 noaptea. Abia astept sa plec in concediu.
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
la 6.20 numai cand sunt de zi la munca
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La 8.30 de luni pana sambata. Cand ma satur de somn duminica.
La 4-4.30 in concediu cand ma duc la pescuit ![]() |
--------------------
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
11-12...14 depinde de cum ma culc
doar martea am laborator la 8 ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In timpul saptamanii si o data la doua sambete la 6:45, duminica dorm cat pot. Oricum de obicei sambata si duminica am ore de somn dupa masa.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La 6.00 de luni pana vineri, sambata si duminica din proprie initiativa intre 6.30 si 7. Serviciul meu incepe la ora 8, dar, la 7 o depun pe nevasta-mea la birou, apoi intre 7,05 si 7.25 la cafenea, la 7.30 (2 bucati), 7.35 (1 bucata) respectiv 7.45 (ultima bucata) imi adun colegele de serviciu de pe drum, iar la 7.50 (daca nu prind bariera) semnez condica.
In primul an dupa facultate am lucrat la mina. La 4.10 trebuia sa fiu in statia de autobuz sa prind "conventia", desteptarea era la 3.45 ... This post has been edited by radian: 9 Dec 2007, 14:26 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Buna dimineata...abia ce m-am trezit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
C@talin |
![]()
|
neatza ,asa ma tezesc in zile speciale
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
vara pe la 3, iarna pe la 7, ianuarie si februarie traiesc din rezerve, deci nu muncesc, dorm cat vreau. sau mai bine zis cat vrea sa ma lase ceasul biologic...
This post has been edited by slaiciprian: 9 Dec 2007, 16:24 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
in medie la ora 11-12
![]() |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
0645 in zilele lucratoare...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La 6:15 trezirea, la 6:50 ies pe usa, la 7:50 cel tarziu sunt la serviciu. Sambata si duminica somn de voie, asta daca nu am alt program.
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
La 06:40 suna alarma la una bucata telefon. O opresc. La 06:45 suna alarma la al doilea telefon. O opresc si pe asta, dar dupa 5 minute incepe iarasi...si iarasi...pana la 07:00 cand trage nevasta de mine si ma dau jos din pat(ea, prima, la 06:40).Asta in zilele lucratoare. In weekend, dupa 08:00, 09:00.....Dar atunci eu sunt primul
![]() |
--------------------
...
...
- BN-##-###
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cand 8, cand 9...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:45 |