problema frane - o fi de la frig
![]() ![]() ![]() |
problema frane - o fi de la frig
daciaclub-george |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 March 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poate ca nu mergi mult si in pauzele in care lasi masina in parcare (2-3 zile), se depune rugina pe discuri (fff normal). Dupa cateva frane se curata si d'aia nu mai huruie. Uita-te si tu pe discuri si vezi daca sunt lucioase sau ruginite.
Sa inteleg ca ai 17.000 de km cu placutele de frana ? ar fi cazul sa le schimbi, nu te lasa pe mana senzorului, ca ala se cam aprinde cand s-au dus de "tot" |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuza-ma te rog cum adica SN din 2003 noiembrie??????
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
"ar fi cazul sa le schimbi, nu te lasa pe mana senzorului, ca ala se cam aprinde cand s-au dus de "tot""
Foarte adevarat Ov ![]() Recomand schimbarea placutelor ... Senzorul pe placute este montat numai pe o placuta din cele doua care vin pe fiecare roata ... daca se uzeaza mai mult placuta fara senzor (adica uzuza mare care necesita schimbare), e posibil sa ai acest zgomot si totusi martorul sa nu se aprinda. Daca ti s-au rupt firele de la senzori (la mine s-au rupt amandoua firele de exemplu) nu ti se mai aprinde martorul ala in veci. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
daciaclub-george |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 March 03 ![]() |
Rectific, noiembrie 2002 fabricata, cumparata in ianuarie 2003
|
-------------------- |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Nu-l trimiteti pe om imediat sa-si arunce placutele. Probabil nu e cazul.
Si eu le-am schimbat pe primele la 16K, dupa sfatul altora, si erau f. putin uzate. Cu al doilea set am mers 35K si tot mai aveau carne de inca 5-10K pe ele cand le-am dat jos. De fapt m-am dus sa le verific ca zdranganea ceva la roata su dupa multe investigatii am concluzionat ca vine de la frane... zburase o siguranata de la o placuta si juca in etrier. Depinde, desigur si cum conduci, dar stati pe pace ca n-am 80 ani... ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
Ma lipesc si eu de acest topic,cu toate ca ultima postare e de acu 10 ani,cauza principala fiind ...frigul...Pe scurt, problema mea e ca atunci cand sunt temperaturi negativa noaptea,dimineata la prima cheie pedala de frana e tare,.nu pot s-o apas, Acu cand noaptea sunt -7,fac 2 pedale si-si revine, dar dar cand or fi -25 ce ma fac,ca mergeam cateva sute de m si nu-si dadea drumul.iarna trecuta. Stie cineva care-i problema?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tulumba de servo.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:45 |