DA, asa DA postere
![]() ![]() ![]() |
DA, asa DA postere
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am zis nimic de "curatenie". S-a ascutit lupta de clasa!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
machete PSD ...
![]() Attached thumbnail(s) I.jpeg ( Size: 30.71k ) Number of downloads: 106 II.jpeg ( Size: 30.08k ) Number of downloads: 84 III.jpeg ( Size: 25.3k ) Number of downloads: 104 IV.jpeg ( Size: 30.13k ) Number of downloads: 118 V.jpeg ( Size: 36.66k ) Number of downloads: 124 VI.jpeg ( Size: 29.58k ) Number of downloads: 85 VII.jpeg ( Size: 32.13k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
deci asta chiar mi-a placut enorm! mai ales finalul inspirat din Ziua Independentei cand vorbeste presedintele americanilor
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Daaa!!!... Jos pălăria pentru Băsescu și pentru cei care îi fac o campanie așa de reușită!!! Ar fi păcat să nu cîștige!
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place mult afisul sau mai nou, in care arata cu degetul in fatza si zice "Va chem la Revolutie" cu R-ul taiat. E chiar reusit si de impact.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(ashu @ 21 Nov 2004, 15:49) Mie-mi place mult afisul sau mai nou, in care arata cu degetul in fatza si zice "Va chem la Revolutie" cu R-ul taiat. E chiar reusit si de impact. PSD este muci la capitolul marketing. Then again, ei vor doar sa isi pastreze electoratul clasic, taranii si persoanele cu IQ de 2 cifre ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
nu am nimic cu PSD dar au intins coarda pana au rupt-o in ultimi patru ani
|
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
basescu a avut in spate la locale o super companie publicitara din romania.de altfel a fost si singurul care a apelat la asa ceva si bine a facut.la fel se intampla si acum la prezidentiale si se vede diferenta.CLAR basescu a avantajat din acest punct de vedere.pacat ca in zonele rurale asta chiar nu conteaza.Oricum eu cu 4 case nu votez
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Nov 2004, 11:19) Da' tu fara sa jignesti oamenii nu poti ? Lasa-i frate sa simpatizeze cu cine vor, ce treaba ai tu ? Asta ne afecteaza pe toti, nu? Daca atunci cand ti-ai luat Dacie cineva ti-ar fi spus de o promotie la Renault prin care puteai lua Laguna la acelasi pret te-ai fi suparat pe el? Cu acelasi vot putem "cumpara" si Ciuhandu si Nastase. |
-------------------- |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
alte postere...
Attached thumbnail(s) adidas.jpg ( Size: 32.59k ) Number of downloads: 69 calificare.jpg ( Size: 54.33k ) Number of downloads: 74 lies.jpg ( Size: 44.82k ) Number of downloads: 71 mizerabili.jpg ( Size: 23.27k ) Number of downloads: 80 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
alooooo!
puneti frate bulina ca mai sint si copii pe forumul asta ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@Mihai_E vezi ca a fost pus de Marty mai sus.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pai tu nu observi diferenta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai la cei 12 ani ai sai e si el ,inca, inocent
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
ROFLMAO
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
PSD este muci la capitolul marketing. Then again, ei vor doar sa isi pastreze electoratul clasic, taranii si persoanele cu IQ de 2 cifre
Nu vreau sa imi aduc aminte cand am votat ultima oara schimbarea?!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Mache |
![]()
|
Scuze. Nu am observat ca e vorba de variatiuni pe tema data.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a mai postat ce am scris eu, asa ca am sters.
This post has been edited by Ov: 22 Nov 2004, 16:29 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am primit niste materiale pe strada cu DA, printre acre si o punga. Textul este:
Pai nu E MAI BINE SA UMPLII O SACOSA DECAT SA IEI MII DE PLASE? Pai DA! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
Cer scuze celor mai pudici dintre noi dar mi s-a parut genial !!! Enjoy!
Attached thumbnail(s) Panou_Nastase_Europa_20copy_1_.jpg ( Size: 36.17k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 22 Nov 2004, 10:19) Da' tu fara sa jignesti oamenii nu poti ? Lasa-i frate sa simpatizeze cu cine vor, ce treaba ai tu ? Nu am vrut sa jignesc pe nimeni ... am spus "electoratul clasic" adica marea majoritate, asa cum este cel putin data publicitatii de sondajele electorale. @ Ducu1 daca tu crezi ca schimbarea la guvernare nu e un lucru bun, mai citeste despre topicul cu guvernarea aia care nu s-a schimbat din de 40 de ani (pe scurt comunismul) si dupa aia mai discutam ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai a vazut cineva afisul PSD cu 'Dream Team' (doctorul, justitiarul, alesul, superman si mos craciun)? Eu am unul acasa, initial am crezut ca e facut de PNL-PD la misto, dar de fapt e facut chiar de PSD
![]() P.S. Ghici cine erau personajele din PSD Dream Team? Sa va vad daca ghiciti... This post has been edited by vv: 25 Nov 2004, 09:53 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Mache |
![]()
|
Doar o poza mica in Adevarul de luni. Dar foarte mica. Cica e propus de tinerii din PSD. Pune o poza, daca ai cum.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Mihai_E |
![]()
|
pentru cei tari in calculatoare
Attached thumbnail(s) desktop.jpg ( Size: 155.58k ) Number of downloads: 79 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 17:10 |