Deschidere portbagaj comandata electric, sfaturi si solutii
![]() ![]() ![]() |
Deschidere portbagaj comandata electric, sfaturi si solutii
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) HPIM1270.JPG ( Size: 209.02k ) Number of downloads: 1075 HPIM1272.JPG ( Size: 318.18k ) Number of downloads: 1206 HPIM1274.JPG ( Size: 793.27k ) Number of downloads: 1166 |
||
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|||
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Esti multumit de acest kit? Este gandit si pus in practica de mine acum vreo 2 ani cand inca aveam supernova,din necesitate.Am vandut un singur astfel de kit colegului de forum "MARCODENT",(cu mai multi bani ce-i drept),el nu a mai apucat sa il monteze pe masina.Este montat asa cum a fost proiectat?
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 30 Nov 2011, 17:42) Stai sa ne intelegem. Cum ai legat mai exact actuatorul? Si eu am inchiderea la hayon dar este separata, iar atunci cand actionez plusul permanent, pentru ca pe el am switch, incuietoarea se si DESCUIE si se si DESCHIDE, adica actuatorul face ce as fi facut eu daca introduceam cheia, rasuceam, si apasam pe butonul ala de aragaz de pe hayon. Tocmai din motivul acesta, nu am legat actuatorul in serie cu celelalte. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
nu ii legat in serie actactorul ci modulul acela cu 5 fire si cand sunt deschise usile poti sa descui portbagajul actionand cu ajutorul butonului de la portbagaj microswitch-ul care se afla in spatele lui
2 Dec 2011, 23:28: QUOTE(danut81 @ 2 Dec 2011, 20:34) Esti multumit de acest kit? Este gandit si pus in practica de mine acum vreo 2 ani cand inca aveam supernova,din necesitate.Am vandut un singur astfel de kit colegului de forum "MARCODENT",(cu mai multi bani ce-i drept),el nu a mai apucat sa il monteze pe masina.Este montat asa cum a fost proiectat? da este acel kit ce a fost a lui marco mi la dat mie si sunt foarte multumit de el, esti un geniu toate respectele mele. This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 2 Dec 2011, 23:28 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
liman64br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 10 November 10 ![]() |
bine bine .......eu tot nu am inteles cum fac legatura cu haionul , eu am priza cu cuie 6 si toti sunt folositi ...
![]() |
--------------------
renault
laguna III
2014
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Iei un buton , il pui in bord.
Din butonu pleci cu un fir de + pana la portbagaj unde il legi la +`ul acutatorului Din acutator mai ai un fir - care il legi la masa masinii , oriunde pe tabla portbagajului. Cam asta ar fi in mare , as face si eu da nu am acutator , oare in vitan se gaseste la bucata ? ca e stresant sa tot opresc masina sa descui portbagajul ( uneori ). |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu dadusem 15 lei pe acuator din targ.era cu 2 fire.asta cu 5 e pt deschiderea portbagajului din telecomanda (separat cine are pe cheie)
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(AndreiSN @ 6 Dec 2011, 10:35) Iei un buton , il pui in bord. Din butonu pleci cu un fir de + pana la portbagaj unde il legi la +`ul acutatorului Din acutator mai ai un fir - care il legi la masa masinii , oriunde pe tabla portbagajului. Cam asta ar fi in mare , as face si eu da nu am acutator , oare in vitan se gaseste la bucata ? ca e stresant sa tot opresc masina sa descui portbagajul ( uneori ). Se gasesc... toate componentele se gasesc in targ... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Sar`na
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Cu placere, doar ca, sa nu renunti din prima.. .sa te duci pana in spate sa cauti... cablu si mufe de acolo iei cel mai bine...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
AndreiSN |
![]()
|
Acum am nevoie de parbriz si cheder
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
eu am cumparat parbriz nou si cheder nou ,am dat 250 lei cu tot cu manopera ,in timisoara
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Pe unde ati tras firu in hayon? In burduful acela de plastic pe unde trec si restu firelor e greu de bagat?
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
da pe acolo am tras firele, in cazul meu 4 buc, 1 la actuactor si 3 la contactorul de deschidere portbagaj
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
Sergiule, iar te lauzi cu deschiderea portbagajului? Intradevar, Danut e un baiat destept. Deschiderea facuta de el nu a mai apucat sa fie montata pe masina mea...dar te bucuri tu de ea acum
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
ma bag aiurea, dar cea mai simpla si ieftina idee mi se pare a mea, eu am scos de tot inchiderea normala cu cheie, ramaine doar actionarea electrica, ori din interior, ori de pe butonu cheii il deschid, odata inchis, inchis ramane butonu de pe haion nefiind .
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
QUOTE(Marco24 @ 12 Dec 2011, 00:00) Sergiule, iar te lauzi cu deschiderea portbagajului? Intradevar, Danut e un baiat destept. Deschiderea facuta de el nu a mai apucat sa fie montata pe masina mea...dar te bucuri tu de ea acum ![]() ![]() se invarte se invarte, portbagajul sta inchis, astept polita ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Azi a fost cald si m-am apucat sa mai tunez putin masina. O imbunatatire necesara: deschidere portbagaj de la buton.
Attached thumbnail(s) DSC01149s.jpg ( Size: 197.94k ) Number of downloads: 791 DSC01150s.jpg ( Size: 179.23k ) Number of downloads: 761 DSC01151s.jpg ( Size: 232.97k ) Number of downloads: 292 |
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
kiki90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 26 March 10 ![]() |
Sal..nu mai imi merge inchiderea din telecomanda(cheie) as dori sa stiu si eu unde e modulul de la inchodere la super nova...sa leg alta inchidere...din butonu de pe bord functioneaza....cn ma poate ajut...ma inclin..
|
--------------------
dacia
1310
1994
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Rezolva problema cu cheia, poate e bateria cosnumata, contacte intrerupte...
|
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
mi-am pus si eu deschidere centralizata pe portbagaj. O imbunatatirea considerabila
![]() 2013_06_15_15.02.13.jpg ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
liman64br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 10 November 10 ![]() |
Si eu am facut aceasta modificare acum ceva timp ...ce nu inteleg si am vazut si mai sus la cineva ..dece nu bagati placbanda aia in interior ..in haion sa mai poti pune si plasticul acela negru frumos la loc ??? e doar o sugestie
This post has been edited by liman64br: 16 Jun 2013, 14:10 |
--------------------
renault
laguna III
2014
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(liman64br @ 16 Jun 2013, 15:10) Si eu am facut aceasta modificare acum ceva timp ...ce nu inteleg si am vazut si mai sus la cineva ..dece nu bagati placbanda aia in interior ..in haion sa mai poti pune si plasticul acela negru frumos la loc ??? e doar o sugestie din lipsa de timp si rabdare am pus asa. Capacu acela nu l-am mai pus momentan pt ca nu mai intra. Trebuie sa-l modific putin si sa-l pun la loc. |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
Capitan_marian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 790 Joined: 10 December 12 ![]() |
inchis - deschis . Spor........
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
revo7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
eu am inchiderea portbagajului pe
buton.cu solenoid. scuze de claritatea pozelor.sunt facute cu telefonul am acoperit locul butonului cu stema dacia de la vechea 1300(an 80,180 000 km, perfecta stare, fara rugina etc.) This post has been edited by revo7: 16 Jun 2013, 17:57 Attached thumbnail(s) moto_0858.jpg ( Size: 539.09k ) Number of downloads: 173 moto_0859.jpg ( Size: 471.93k ) Number of downloads: 147 moto_0860.jpg ( Size: 491.47k ) Number of downloads: 153 moto_0758.jpg ( Size: 345.06k ) Number of downloads: 153 |
--------------------
Peugeot
307sw
2007, 1.6HDI EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
Pisleagmarius la tine este<incuiat/descuiat>ca tot cu degetu deschizi hayonu,
<inchis/deschis>este la MaRRiaN post 351,el deschide hayonu chiar daca este incuiat cu cheia,adica doar ridica de el |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
QUOTE(nikuniku @ 16 Jun 2013, 21:46) Pisleagmarius la tine este<incuiat/descuiat>ca tot cu degetu deschizi hayonu, <inchis/deschis>este la MaRRiaN post 351,el deschide hayonu chiar daca este incuiat cu cheia,adica doar ridica de el pai... nu e bine asa. acuma fiecare cu nevoia lui. eu de asa ceva am nevoie. ![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
Badr Hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 27 April 11 From: Bucuresti-Tulcea ![]() |
Salut!
Pentru astia mai atehci asa, ca mine, cine ma poate ajuta cu montajul unui actuator pentru portbagaj? Contra cost, bineinteles! ![]() Si nu mai stiu exact de ce piese am nevoie... |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza / Fabia
2005 Confort / 2001 Combi Elegance Cand eram mai mic faceam p**i pe mine... Acum am crescut si fac pe altii!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Totul depinde de cum este pozitionata tija. Mie mi se pare mai ok sa apas pe buton si hayonul sa se si descuie sa se si deschida. Practic apesi butonul dupa care doar ridici de hayon.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
de ce nu imi place mie asa , poate apesi din gresala si deschizi, la o groapa denivelare ceva se ridica haionu si rade lumea
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:06 |