Fir VSS pentru pilot automat, vehicle speed signal
![]() ![]() ![]() |
Fir VSS pentru pilot automat, vehicle speed signal
TRK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|||
bogdandsn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 19 January 12 From: Bucuresti ![]() |
In spatele ceasurilor unde intra cablu, la capatul lui este traducatoru si parca firu galben este de semnal nu mai stiu sigur eu de pe ala am luat semnal cand am schimbat bordu.
This post has been edited by bogdandsn: 14 Mar 2014, 23:37 |
--------------------
Dacia
Super Nova / Solenza / Logan
2001 Confort / 2004 Confort / 2007 Logan 1.6 16v
- B-10-???
|
|
renaultlag2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 493 Joined: 23 February 13 From: Bucuresti ![]() |
Exista firu;l,dar ai clapeta de acceleratie actionata cu cablu cum o vei comanda?
O zi buna |
--------------------
Renault
Laguna
2001 Dynamique
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da are traducator viteza. Este un cablu care trece pe langa cablul de acceleratie. Altfel cum ne-am fi pus atatia de pe forum, ceasuri de logan?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
TRK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
Se va monta un "modul" electronic care actioneaza un cablu similar celui de acceleratie. Modulul acesta, ca sa functioneze si ca sa mentina masina turata pentru a merge cu viteza setata de noi, trebuie sa stie cu ce viteza merge masina. El va sti viteza de rulare de la acest cablu VSS, si va actiona cablul ce se va duce la clapeta in functie de care va fi viteza de rulare. Nu cunosc modelul (supernova) prea bine si de aceea am apelat la cunostiintele voastre. O schema electrica unde gasesc? Am montat asa ceva, dar pe alt model de masina si vreau sa fac o adaptare si la SN.
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
renaultlag2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 493 Joined: 23 February 13 From: Bucuresti ![]() |
La sfasitul cablului de kilometraj in spatele ceasurilor ai un traductor montat cu un fir galben,ala cred,ca te intereseaza pe tine.
This post has been edited by renaultlag2: 16 Mar 2014, 16:46 Attached thumbnail(s) 194.88.148.41.jpg ( Size: 71.2k ) Number of downloads: 458 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 Dynamique
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
QUOTE(TRK @ 16 Mar 2014, 15:23) Se va monta un "modul" electronic care.... El va sti viteza de rulare de la acest cablu VSS, si va actiona cablul ce se va duce la clapeta in functie de care va fi viteza de rulare. crezi ca la toate masinile semnalul de viteza este acelasi? adica X km/h ... Y impulsuri/sec; ![]() te intreb ca banuiesc ca acel modul poate fi pus pe alte tipuri de masina... vezi pe la sectiunea logan, poate au mai fost altii ce au facut acelasi lucru.... |
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
TRK |
![]()
|
M-am gandit si la aspectul acesta. Deocamdata "proiectul" e blocat. Beneficiarul lui nu e prea hotarat.
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:39 |