Usa dreapta spate
![]() ![]() ![]() |
Usa dreapta spate
laufery6 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|||
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(laufery6 @ 27 Oct 2004, 07:02) Am o Solenza de vineri si am observat ca usa dreapta spate nu se inchide ca lumea. Adica se inchide, dar ramane un pic mai distantata fata de celelalte. Inchiderea centralizata merge cu ea asa, dar daca o trantesc mai tare atunci se inchide bine. Unde-i buba? Sa ma duc cu ea la dealer? Incearca sa slabesti boltul si sa-l deplasezi un pic mai inauntru - la mine a mers. |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa o trantesti mai tare cam o luna-doua, pana se lasa chederele. Dupa care, daca nu s-au lasat, regleaza urechea de zavor usa (cuiul percutor zavor)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
Asa o sa fac. Nu are nimic daca o trantesc mai tare? Dar daca o trantesc mai incet si apoi ma apas pe ea ca sa se inchida are ceva?
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu are nimic, doar sa ai grija de zona in care impingi usa, sa nu indoi tabla. Sa o impingi mai prin marginea portierei.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
laufery6 |
![]()
|
O imping in spatiu dintre margine si "clapeta" de deschis.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
laufery6 |
![]()
|
O mai las o luna sa vad daca se lasa chederele.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si a mea, de cand am luat-o (acum 1 sapt. si ceva), la fel cu usa din stanga-spate.
Am vazut ca nu se inchide bine de cand am luat-o si mi-au zis sa o trantesc mai tare un timp "pana se mai lasa chederele" ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
laufery6 |
![]()
|
Si s-a lasat? Eu astept sa vad cum decurge treaba, daca nu se rezolva de la sine tup si eu la dealer.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a lasat inca, Laufery.
Dar in schimb am facut eu muschi ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
laufery6 |
![]()
|
cred ca asta o sa fac si eu.
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
dady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
apuca te singur sau du te la dealer si regleaza cuiul nu umbla la broasca.
se desface un pic cuiul si se da mai in spate pana se inchide usa ca lumea. dc e cuiul deplasat prin punerea lui de nea ion de la fabrica poti sa stai sa se lase chederele mult si bine. mai gandeste ca la iarna chederele ingheta deci se intaresc un pic asa ca o sa inchizi usa cu ajutorul lu doroftei |
--------------------
logan
prestige
2007
|
|
crocky |
![]()
|
Pun si eu o intrebare "for dummies".
E vorba de cuiul ala in forma de T prins pe usa (partea 'fixa' a portierei) ? Cum e fixat, prin insurubare ? Daca da, inseamna ca e nevoie doar de o cheie fixa. |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
klaus |
![]()
|
Da, ala este.
Este nevoie de o cheie, dar la fata locului s-ar putea sa fie nevoie si de un ciocan, daca piulita din caroserie nu culiseaza prea liber... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
crocky |
![]()
|
QUOTE(laufery6 @ 27 Oct 2004, 15:29) Inca nu s-a lasat. ![]() In schimb am umblat la celebrul cui (cu o simpla cheie de 17, parca). Rezultat: la trantire usoara - in continuare sta putin iesita; la trantire puternica - intra inauntru, mai mult decat caroseria ! ![]() Deci ? E mai complicat decat credeam , ce ziceti ? Cred ca il pun la loc (cuiul) pe pozitia initiala. Bafta |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
klaus |
![]()
|
Trebuie sa scoti cuiul putin in afara, este bagat prea inauntru.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
laufery6 |
![]()
|
A mea parca s-a lasat, nu am mai fost atent. O sa vad maine.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg de ce te agiti atat cand la service mie mi-a facut 2 usi plus hayonul sa se inchida perfect in 5 minute...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
crocky |
![]()
|
L-am frecat inainte-inapoi vreo 10 minute pana am nimerit.
Acum e (aproape) perfect ![]() Gata cu cuiul. |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 10:57 |