Hyundai Tucson sau Fiat Sedici?
![]() ![]() ![]() |
Hyundai Tucson sau Fiat Sedici?
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ambele masini sunt disponibile in varianta cu tractiune fata sau in varianta 4x4. Eu zic ca la o masina de acest gen merita versiunea 4x4, iar la pretul de 17mii euro doar Sedici se incadreaza (la bani astia ia versiunea full pe benzina). La Tucson varianta cea mai ieftina 4x4 e peste 20 mii euro.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sedici si fratele lui geaman suzuki sx4 (sx 4 parca e mai frumos decat sedici) sunt masini care intra in aceeasi clasa cu Clio (adica sunt masini de clasa mica). Daca vrea o masina mai mare atunci ar trebui sa aleaga tucson.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Nu se poate spune ca Sedici/SX4 e masina de clasa mica, e un crossover, iar ca spatiu interior e mai degraba comparabil cu un Megane Bicorp decat cu un Clio 3...
Oricum, ideea era ca respectivul vrea sa se incadreze in 17mii de euro, si la banii astia versiune 4x4 isi poate lua doar Sedici/SX4...mi se pare absurd sa iti iei masina de teren cu tractiune doar pe fata, ca in banii astiaTucsonul il gaseste doar cu tractiune fata. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
je_design |
![]()
|
si io i-am zis ca la banii astia mi-as lua Sedici. Numai ca...din profil nu e prea frumos
![]() |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(SYL @ 16 Nov 2007, 13:42) ...mi se pare absurd sa iti iei masina de teren cu tractiune doar pe fata, ca in banii astiaTucsonul il gaseste doar cu tractiune fata. De cand Tucson masina de teren? eu stiam ca e suv. Oricum cine isi ia asa ceva va merge 99% pe asfalt, si unii zic ca ar fi complexati de altceva mic. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
je_design |
![]()
|
mda... la 17 mii le ia doar cu dotarile standard... , "chele".
intr-adevar, tucsonu la banii astia nu ofera decat tractiune fata... |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Suzuki sx4 (fiat sedici) si tucsonul au ambele 4 stele euroncap . Mie unul imi place foarte mult sx 4 (care cam 17 mii in varianta full , 4x4, si motor diesel de 120 cai- din pacate acum vad ca e fara tva - oricum nu stiu daca preturile de pe situl suzuki sunt cele practicate in realitate pentru ca sunt nemodificate de multa vreme) informativ ai link. Merita sa te uiti si sa il vezi si pe asta.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
SYL |
![]()
|
Sedici e 17mii euro varainta ful pe benzina (1.6 107cp), varianta diesll full e 20mii euro.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu zic ca totusi Hyundai Tucson deja si-a demonstrat capabilitatile si il recomand, dar nu inainte de SantaFe
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
SYL |
![]()
|
La ce capabilitati te referi ?? Daca te referi la cele off-road nu prea ai nimerit-o, din moment ce in bani respectivi isi poate lua Tucson doar cu tractiune fata...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
je_design |
![]()
|
ambele au tabla galvanizata?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Modelele Hyundai doar incepand cu i30 si Kia Ceed au tabla galvanizata.
Deci Tucson n-are. Suzuki si Fiat sunt galvanizate. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Hyundai-ul merita pentru cineva care nu o plateste in rate pe 10 ani si nu se plange ca "consuma mult", in rest, pentru cineva care face 15-20 de mii anual si nu vrea sa simta gropile din asfalt, merita cu varf si indesat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gdm @ 19 Nov 2007, 14:17) Modelele Hyundai doar incepand cu i30 si Kia Ceed au tabla galvanizata. Deci Tucson n-are. Suzuki si Fiat sunt galvanizate. sa-nteleg ca anul asta s-a inventat tabla galvanizata la Hyundai? nu prea am inteles ce ai vrut sa zici This post has been edited by Oskar: 20 Nov 2007, 00:37 |
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
gdm |
![]()
|
Primele masini Hyundai unde se aplica tehnologia galvanizarii sunt i30 si kia ceed.
Modelele astea 2 sunt facute cu standard de calitate europeana si nu stiu daca urmatoarele modele hyundai facute in korea sau aiurea vor fi galvanizate. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
je_design |
![]()
|
astia de la fiat au bagat sipe albea tabla galvanizata, deci s-ar putea sa aiba si pe sedici. dar nu scrie nicaieri..
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
gdm |
![]()
|
Toate fiaturile au tabla galvanizata
|
--------------------
Dacia 1410
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Si de la Hyundai Grandeur (sau cum dracu s-o numi "limuzina" de la ei care costa vreo 30-40.000), ca sa nu mai zic de Sonata, Santa Fe si care or mai fi trebuie sa te astepti sa infloreasca rugina ca la daciile vechi?
![]() i30 e facut in korea... c'eed in europa (slovacia parca) This post has been edited by Oskar: 20 Nov 2007, 12:52 |
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
gdm |
![]()
|
Ai inteles bine, Grandeur si Santa FE nu sunt galvanizate
Dar nu se va intampla chiar ca la vechile dacii, acum mai greu sa gasesti masini atat de proaste. Intr-o buna aproximatie ca la Logan, Cielo sau Matiz. |
--------------------
Dacia 1410
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
QUOTE(gdm @ 20 Nov 2007, 13:25) Primele masini Hyundai unde se aplica tehnologia galvanizarii sunt i30 si kia ceed. Modelele astea 2 sunt facute cu standard de calitate europeana si nu stiu daca urmatoarele modele hyundai facute in korea sau aiurea vor fi galvanizate. M-am uitat la Ceed si NU cred ca are tabla galvanizata. O are absolut sigur f subtire, iar cea din showroom avea o indoitura pe prag unde era sarita vopseaua si ruginise. Asa ca daca e galvanizata, inseamna ca nu e bine galvanizata si a sarit zincul... mi-a parut rau, ca imi placea samanta. |
-------------------- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mie la matiz mi-a ruginit in punctele in care a sarit vopseaua si chitul alb, dar doar acolo si nu s-a extins. Acum are 5 ani masina si nu are rugina prin alte locuri, si nici acele locuri n-au fost reparate.
Asa ca stati linistiti, n-o sa mai fi masinile pe mainile voastre cand va ajunge tabla sa se perforeze de la rugina. ...sau le luati in rate pe 25 de ani... |
--------------------
.
.
.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
As alege Sedici. Coreencele nu-mi inspita nimic bun. Dupa parerea mea, acestea din urma sunt de foarte proasta calitate. Ca fapt divers, privind la alte marci, serioase, si europene, nu asiatice, observam ca tehnologia galvanizarii tablei se foloseste de multi ani (exemplu: Citroen BX, 1982).
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Intre coreence si italience parca prefer coreencele, de italience n-am auzit sa fi fost campioane la fiabilitate.
|
--------------------
.
.
.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Mai conteaza si alte lucruri in afara de fiabilitate.
Apropo, ce intelegi prin fiabilitate? De exemplu o masina de F1, al carei moror tine doar 2 curse, e mai fiabila sau mai putin fiabila decat una de strada, al carei motor tine ~200000 km? |
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
N-are legatura asta. Nu m-am referit sa tina motorul 1 milion de kilometri, ci sa nu ramai fara servodirectie, fara comutator de ventilatie, manere rupte, alte alea ce pica pe la masinile italiene fix din prostie.
Lucrurile astea nu le-am vazut la asiatice. |
--------------------
.
.
.
|
|
balanel |
![]()
|
Ma faci sa rad...
Ai mei tocmai si-au comandat masina noua. Inainte de asta, au fost bineinteles pe la mai multe reprezentante, printre care si una de masini coreene. Le-a facut o impresie foarte proasta masina la care s-au uitat (clasa compacta, pret ~10000 euro), mai mult decat atat, cand au deschis torpedoul erau sa ramana cu el in mana. Parca ar fi facute din carton. Aeratoarele de la plansa de bord, cand incerci sa la misti, se indoaie ca foita de ceapa. Oricum, cine a fost la SIAB, e imposibil sa nu-si fi facut o parere corecta in acest sens, trecand de la o masina la alta. Revenind on topic: colegul nostru, cand va alege intre cele 2, sa aiba in vedere faptul ca, probabil, calitatea finisajelor din interiorul masinii este similara cu cea a celorlalte subansamble. De ce credeti voi ca astfel de marci ofera in Romania pana la 7 ani garantie, doar-doar or atrage clientii, pe cand marcile serioase considera ca 2 ani sunt de ajuns? |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
SYL |
![]()
|
Faza cu garantia de 7 ani e cam teapa, in sensul ca e doar pt motor si cu limita de km(parca 150mii), pt restul garantia e de 3 ani...Nu mai zic ca o revizie costa cam de 3 ori mai mult decat la o masina europeana...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
hai sa nu batem campii acum cu ai mei, x sau y......EU am hyundai si sunt f multumit...revizia I si II au fost 1,5 mil....masina are acum aproapr 10k km NUMAI forja deaia birjareasca si n-a crapat....in prima zi (avea 8 km cand am pus eu mana pe ea) i-am dat 180 km / ora....apropo e accent
|
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:30 |