canistra carbon
![]() ![]() ![]() |
canistra carbon
vad_sunete |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Vezi ca s-a mai discutat de curand, un caz asemanator, cu cansitra sparta in urm aunui acceident. Schimb-o, pt ca riscul e mare, ea fiind plina cu vapori de benzina....asta e si scopul ei, recircularea vaporilor de benizna din rezervor/traseul de alimentare.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15146&hl= daca vrei sa stii ce face...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
merci klaus..
stiti si cam cat e unu nou? nu de alta dar masina inca nu e reparata 100% si sunt altele mai imp pe care tre sa dau banii. si acum..nu as prea vrea sa o sch pt ca nu e sparta rau, este mai mult crapata cu doar o bucatica f mica lipsa. mai repede i-as lipi o bucata de plastic etans.. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu zic sa nu te joci cu focul, pericolul e prea mare, nu merita sa pui in pericol viata ta si a celorlati...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vad_sunete |
![]()
|
stii ce bani e unu nou? am gasit ceva pe net pe la vreo 26 lei..ar fi bine daca ar fi doar atat.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
SYL |
![]()
|
Nu, nu stiu, dar da si tu o fuga la un magazin de peise auto si intreaba, sau in service...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:09 |