DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tzeapa achizitionare Laureat Plus

Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 09:10
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

Sunt nou pe forum acesta si daca am postat gresit cer ingaduinta.
Tatal meu si-a achizitionat de curand un Laureat Plus. Toate bune si frumoase. Astazi m-am suit la el in masina. Fiind posesor de un Laureat Plus am inceput sa-l compar cu al meu. Ma uir la radio CD...vax...esre radio casetofon. Ma uit dupa geamurile electrice spate...vax...manivele. Astazi cercetez pe internet la dacia comparatiile intre cele doua modele...Laureat si Laureat Plus. Diferentele fiind cele doua de mai sus plus repartitorul electronic de franare.
Mai mult ca sigur a primit un Laureat. Pe cartea de identitate scrie clar alb pe negru Laureat Plus. Dealerul este Star Service Tulcea, niste hoti dupa parerea mea. Carkitul bluetoth nu i s-a dat, desi era cadou pentru cei care achizitionau un model Logan pana pe 31 noiembrie.
I-am spus toate acestea tatalui meu insa nu vrea sa-si bata capul. Stiu ca cu o astfel de atitudine nu se vor schimba multe lucruri in tara asta.
Insa cei care cunosc aceasta firma ii indemn si le recomand sa o evite. Sunt neseriosi, nesimtiti si niste nenorociti.
Ce nu inteleg este de ce pe cartea de identitate apare Laureat Plus el nefiind decat un Laureat? Este fals in acte? Nu ma pricep....

--------------------
Dacia Logan 2011/Prestige/1,6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tribunul
post 11 Dec 2007, 09:18
Post #2

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Ce motor are masina tatalui?

Cred ca ABS + repartitorul electronic de franare sunt la pachet. Nu pot exista unul fara altul.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
driverx
post 11 Dec 2007, 09:21
Post #3

--- Membru cu ralanti ---

Deci daca tu ai dreptate, masina nu ar avea ABS si tatal tau nu vrea sa isi bata capul ca a dat niste sute de meleoane si a primit altceva pentru banii aia?

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 09:22
Post #4

Membru autentic

Ambele modele sunt cu motor de 1,4 mpi. Pentru alte informatii vedeti dotariele intre Laureat si Laureat Plus. Veti vedea cele 3 diferente de care v-am zis.

http://www.dacia.ro/logan/dotari

Diferenta intre cele 2 modele este de 2000 RON...mie mi se pare destul de mare ...si chiar i-am zis...insa nu vrea sa-si bata capul.

This post has been edited by Sir Andrew: 11 Dec 2007, 09:24

--------------------
+
daciafan
post 11 Dec 2007, 09:29
Post #5

/

este inadmisibil
scrie la vocea clientului si se rezolva
asa ceva n-am auzit in viata mea
cat despre tatal tau ma abtin sa fac vreo afirmatie...

--------------------
/ / /
+
adiya
post 11 Dec 2007, 09:32
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

Pai daca radioCD-ul si geamurile ar fi putut fi scoase de dealer sa presupunem...ABS-ul mai greu. Probabil tatal tau a comandat altceva sau s-a incurcat comanda (mai greu zic eu). Interesant este cat a platit. Ne poti spune?

This post has been edited by adiya: 11 Dec 2007, 09:33

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 09:35
Post #7

Membru autentic

Asa-i el...nu am ce sa-i fac...Am incercat sa-l fac sa inteleaga insa se supara.Stie ca a fost inselat si nu vrea sa mai discute. Nu duce lipsa de bani poate de aia nu isi bate capul. Eu oricum nu il inteleg...si m-am abtinut si eu sa nu-i zic cateva...
Cert este ca acest dealer este de tot kktul. Cand si-a luat masina l-am sunat sa-i urez sa o stapaneasca sanatos iar la sfarsit i-am zis sa-mi dea mie cadoul bluetoth ca el oricum nu foloseste asa ceva. Iar el imi spune ca nu a primit nimik. I-am zis sa se duca sa-l ceara iar el a zis ca nu se duce sa se tiganeasca cu aia..
Asta e....am scris la vocea clientului insa daca el nu vrea sa faca nimik degeaba am scris. Doar sa faca Dacia o investigatie ...desi nu cred...
Nu stiu suma exacta cat a dat. Este luata pe firma. Insa am sa ma interesez daca ma va lasa el. Am mai luat un Logan utilitar dar nu de la ei si ni s-a dat ce am comandat.
Faza e ca am vazut cu ochii mei carte de identitate unde scrie Laureat Plus. Iar un Laureat plus are geam electric si casetofon cu CD. Ma gandesc LA repartitorul electronic de franare. Daca il are sau nu. El mi-a spus ca fata de Solenza sau Loganul utilitar cand apasa pe frana nu se opreste foarte brusc ci un pic mai "greu". Adica trebuie sa puna frana mai din "timp". Chiar nu stiu. Nu prea ma lasa sa cercetez. Daca nu reusesc nimik il las in pace.

This post has been edited by Sir Andrew: 11 Dec 2007, 09:39

--------------------
+
Aleks
post 11 Dec 2007, 09:37
Post #8

membru corespondent

From: Iasi

Dear Sir Andrew,

It's obvious that His Excellence, Sir John, Earl of Kent, doesn't have any problem with this robbery.

So, what we gonna do know ? Crying and rolling on the floor ? Maybe it's a money laundering or something ...

Ar trebui sa ramanem cu gura cascata luand cunostinta de nepasarea tatalui dv. fata de 2000 ron ? Iaca, eu, unul, am ramas cu gura cascata.

--------------------
Renault 11 86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 - 126.000 km
Am întrebat, n-am dat cu parul.
+
roland
post 11 Dec 2007, 09:55
Post #9

Membru autentic

Sir Andrew, repartitorul electronic e o consecinta a existentei ABS-ului. Diferenta esentiala intre Laureate si Laureate Plus (motivul pentru care l-am ales pe al doilea) este ABS-ul! Asta se vede usor daca e sau nu, te uiti la motor. In partea dreapta a soferului, spre habitaclu. O sa vezi sau nu mecanismul de ABS (ies 4 conducte de frana din el).

ABS-ul poate face diferenta intre viata si moarte, intre a lovi sau nu pe cineva. Eu am dat bani ca sa am asa ceva. Daca nu primeam, stergeam cu ei pe jos.

Apropo, ce scrie pe stalpul usii? Ar trebui sa scrie fie Laureate Plus fie Ambition. La mine scrie Ambition (e practic Ambition cu motor mai slab).

--------------------
. . .
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 10:01
Post #10

Membru autentic

Deja fierb...la ce taca a putut lua....O sa ma mai uit odata la cartea de identitate sa vad ce i-a dat...la motor. Am sa vorbesc cu el sa mergem la dealer daca vrea....

--------------------
+
crising
post 11 Dec 2007, 10:05
Post #11

Membru autentic

From: Danube Delta Gates

Sir Andrew daca esti major iti recomand sa te duci fuguta la Star Service si sa le expui problema in numele tatalui tau. Cere in mod expres sa vorbesti cu d-l Lungu patronul de acolo, asta daca esti ferm convins ca tatal tau a comandat si a platit un Laureat plus si acum poseda un Laureat. Da repede cu mailul sau pentru a castiga timp suna la vocea clientului si spune-le problema.
La aceasta incurcatura sunt convins ca nu e rea credinta ci pur si simplu e o incurcatura pentru ca sunt aia de la Star Service cascati sau cei de la fabrica.
Succesc si tine-ne la curent.
Nu stiu dac pe stalpul sau cantul usii va scrie ceva ca de mult n-am mai vazut sa puna astia de la Dacia stikerul cu modelul autoturismului.

This post has been edited by crising: 11 Dec 2007, 10:08

--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 10:08
Post #12

Membru autentic

Sunt major. Detin un Laureat Plus si o Solenza. Am sa ma uit la motorul meu si la al lui. Nu prea ma pricep la faza cu motorul insa ma sa acult de sfatul de mai sus. Eu am geamuri pe spate electrice si radio cd.
Am sa vorbesc cu tatal meu diseara...sa vedem exact....cum procedam.

tribunul...la ce te referi..

This post has been edited by Sir Andrew: 11 Dec 2007, 10:15

--------------------
+
crising
post 11 Dec 2007, 10:09
Post #13

Membru autentic

Din ce observ tatal tau e greu de convins, asa dar da tu o fuga la dealer si cere niste lamuriri.

--------------------
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 10:15
Post #14

Membru autentic

tot ce am zis este adevarat. Singura problema care imi vine in minte este ca tatal meu sa nu fi stiut ce a comandat iar aia sa fii gresit in cartea de identitate. Insa are factura de la Dacia pe societate si am sa ma uit. Factura a venit 2 saptamani mai tarziu de la primirea autoturismului.
Ca sa nu mai credeti ca e la panarama totul, am sa revin maine cu ultimele detalii. OK. Ma asteptam totusi aici sa fie un forum serios nu unul de bascalie si nici nu vad motivul care sa va faca sa credeti ca totul e la misto.

This post has been edited by Sir Andrew: 11 Dec 2007, 10:17

--------------------
+
einstein1984
post 11 Dec 2007, 10:32
Post #15

fan Dacia

Ce scrie in carte e una, ce a platit tatal tau e scris in factura. Daca si acolo e laureat Plus, atunci ai de ce sa te iei de ei.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
driverx
post 11 Dec 2007, 10:33
Post #16

Bonu de comanda...bonu de comanda. Ce scrie pe el? Factura?

ABS-ul. Asta trebuie sa vezi si la el si la tine. Ala e ABS-ul.ABS.jpg ( Size: 98.5k ) Number of downloads: 504

This post has been edited by driverx: 11 Dec 2007, 10:34

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Como
post 11 Dec 2007, 10:36
Post #17

Membru autentic

Da' seriile de pe facturi si masina corespund? Ca mai era cineva pe aici care a luat masina gresita.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
driverx
post 11 Dec 2007, 10:37
Post #18

Cum dracu? Nu o fi facut verificarile la ridicare. Tipa care s-a ocupat de mine chiar a tinut neaparat ca ea sa citeasca seria de pe masina in timp ce eu stau cu hartiile in mana sa confirm ceea ce citeste ea smile.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
argon
post 11 Dec 2007, 10:50
Post #19

Mesaj semiautomat

Eu nu inteleg cum si-a luat un domn fara probleme cu banii Dacia Logan happy.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
bobo77
post 11 Dec 2007, 10:53
Post #20

...........................

From: Mangalia

Poate nu este singura masina pe care o are....

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 10:57
Post #21

Membru autentic

driverx ...mersi pentru poza...am sa ma uit diseara...
Mai e posibil sa fie gresit scris pe cartea de identitate iar pe factura sa fie scris Laureat. Acest lucru este cel mai posibil.
Pentru carcotasi. E a treia masina pe care o are. I-a placut Loganul si a facut o pasiune pentru el. Are si o utilitara Logan 1.5 dci full option cu care doar se plimba. Asa e el... iar a treia ....hmm incepe m si se termina cu s...

This post has been edited by Sir Andrew: 11 Dec 2007, 11:05

--------------------
+
zodrac
post 11 Dec 2007, 11:29
Post #22

Membru autentic

Din cate imi aduc eu aminte Laureate Plus standard vinea cu dotari exact ca un Laureat avand montat in plus ABS. Pe linga ABS aveai posibilitatea de optionale: jante, rcd, geamuri electrice spate.

Daca pe factura nu scrie ca aceste optionale ar fi fost achitate nu va mai jaluiti degeaba.

--------------------
* * *
Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
+
smcsa
post 11 Dec 2007, 11:31
Post #23

Membru incepator

From: Timisoara

@Argon
Pai n-ai inteles ca e pe firma? Ce masina mai sti de hartanit prin Romania ?

--------------------
Logan Laureate Plus 2007
Welcome To The Machine
+
DMP
post 11 Dec 2007, 11:35
Post #24

Mumu' padurii

QUOTE(Sir Andrew @ 11 Dec 2007, 09:10)
...............
Insa cei care cunosc aceasta firma ii indemn si le recomand sa o evite. Sunt neseriosi, nesimtiti si niste nenorociti.
.................
*

Totusi, faci niste afirmatii destul de grave fara sa fi citit si sa cunosti sigur ce scrie in bonul de comanda si factura de la Dacia. Nu stii nici daca seriile de pe factura sunt si pe masina.
Nu prea e o atitudine de Sir. smile.gif

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 11:42
Post #25

Membru autentic

Inca ceva...chiar daca e o simpla confuzie de hartii faptul ca acel bonus nu i l-au dat arata clar ce fel de firma e....smcsa...s-ar putea sa ai dreptate si sa ma hazardez...insa eu de ce cand am luat Laureat Plus nu erau trecute ca optionale. Iar pe site la Dacia la dotari nu apare O (optional) ci apare ca vazut. Adica sunt incluse, nu optionale.
Am fost afara si m-am uitat la a mea. Are ABS binenteles...biggrin.gif

This post has been edited by Sir Andrew: 11 Dec 2007, 11:44

--------------------
+
adiya
post 11 Dec 2007, 11:42
Post #26

Membru autentic

offtopic
Ce importanta are DE CE a cumparat Logan?
Important e ce a COMANDAT (platit) si ce a PRIMIT.
ontopic
Pana nu vezi ce scrie in bonul de comanda sau factura numai replici de astea o sa ai parte.
Este posibil ca vreun angajat de la dealer sa-i fi trebuit un CD si geamuri electrice spate dar nu cred. Esential este ABS-ull daca are sau nu. Daca are ABS atunci e clar. Ai fost furat. Daca nu are...Eu pariez pe faptul ca tatal tau a comandat gresit. Sau el o fi zis una si baiatelu' de la dealer a x-uit altceva.

This post has been edited by adiya: 11 Dec 2007, 11:43

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
Sir Andrew
post 11 Dec 2007, 11:47
Post #27

Membru autentic

Si aici e posibil sa ai dreptate. De aceea cred ca m-am hazardat. Motivul a fost ce este scris in cartea de identitate...tocmai de aceea am zis ca o sa lamuresc maine situatia...
Si retrag ce am scris despre aceasta firma pana la dovezi contrarii. doar cuvantul neseriosi mi-l mentin deoarece acel bonus nu i s-a dat...

--------------------
+
crising
post 11 Dec 2007, 14:02
Post #28

Membru autentic

Acel bonus trebuie sa-l ceri si ti-l vor da mai tarziu. deobicei acel car kit nu-l au intotdeauna disponibil si vine la pachet mai tarziu. Stiu eu pe cineva care a fost sunat dupa 2 saptamani de acelasi dealer de care te plangi sa vina sa-si ia bonusul.

--------------------
+
driverx
post 11 Dec 2007, 14:06
Post #29

Treaba sta in felul urmator. Daca nu e nici un misto in spate, atunci treaba e asa: daca tatal acesta e in stare sa aiba un asemenea nivel de ignoranta fata de banu lui si anumite principii, tare m-as mira sa stie exact ce a comandat sau ce a dorit sa comande. Atunci, singura chestie care a mai ramas este de confruntat bonul de comanda (NU FACTURA) cu masina. Daca scrie Laureate Plus si masina nu are ABS....aveti o problema. Altfel...nu mai conteaza ce a vrut, ce a specificat tatal tau sau ce a inteles nenea de la dilar.....greu de dovedit. Important e bonul + masina.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
AL
post 11 Dec 2007, 14:15
Post #30

Member

deci.... pana se lamureste initiatorul ce s-a intamplat de fapt, topicul acesta se suspenda (inchide)... cand sau daca va dori redeschiderea pentru a posta noi date/informatii despre cazul sau Sir Andrew poate sa apese butonul REPORT care va genera un mesaj in atentia moderatorilor...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 03:09
Forum Renault