Alegere telefon ab. Cosmote, Nokia 6120 vs Nokia E51
![]() ![]() ![]() |
Alegere telefon ab. Cosmote, Nokia 6120 vs Nokia E51
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Multumesc de raspuns. Nu imi doresc ceva de ultima generatie si de aceea m-am orientat catre aceste modele. Poti sa-mi recomanzi altceva?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu pot sa iti recomand unul din modelele pe care le-am avut eu in vizor. Pentru mine erau cele mai potrivite, nu stiu daca si pentru tine.
6120 se apropie mai mult de ce ti-ai dori tu, e si putin mai ieftin. Ca mare avantaj - are Sistem de Operare (Symbian) - ceea ce il face foarte configurabil. Oarecum la fel cu un calculator - instalezi soft, diverse programele (de ex messenger, browsere web, codecuri si viewere de filme si poze, playere mp3, sau alte programale utile cum ar fi unul care sa iti respinga automat apelurile de la un anumit numar de tel, in caz ca ai un nemernic care te tot bipaie). Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 9 Jan 2008, 23:35) (Symbian) (..unul care sa iti respinga automat apelurile de la un anumit numar de tel, in caz ca ai un nemernic care te tot bipaie). Chestia asta o fac multe alte telefoane fara symbian, ca nu el a descoperit gaura la macaroana, optiunea exista de vreo 8 ani pe unele modele. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu contest, nu stiu daca exista sau nu pe alte (unele) modele. Ideea e ca la Symbian iti poti instala acest programel si multe altele. Deci esti scutit de a te interesa/stresa ca are sau nu nu stiu ce programel.
Oricum, am mai zis, depinde de fiecare si depinde ce vrei sa faci cu telefonul. Pentru unii symbianul e super, pentru altii nu prezinta nici un avantaj, iar altii il detesta pentru ca e prea complicat, putin mai lent sau consuma mai multa baterie. La ultimele versiuni problema lentoarei a cam disparut, intrucat au aparut la telefoane procesoare mai puternice. 6120 e unul din telefoanele cu procesor bun, care se misca chiar foarte bine (la fel si E51, care are si avantajul wireless pentru cine are nevoie). Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 01:47 |