permisul de conducere, pt cei care dau de permis
![]() ![]() ![]() |
permisul de conducere, pt cei care dau de permis
bogdy5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai faci scoala si dai examen, daca iei examenul, iti da si permisul, daca nu, mai dai o data si tot asa...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdy5 @ 5 Nov 2007, 16:01) sunt curios sa aflu cat mai multe date despre permisul de conducere [...] multam E din plastic, dreptunghiular, cu multe litere si cifre si cu poza "pilotului' pe el. Cu placere. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai ii cam colorat si se obtine dupa un examen sau dupa dat spaga.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
... sau dupa examen plus spaga, de cele mai multe ori.
Si tot de cele mai multe ori are numele si poza titularului pe el |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdy5 @ 5 Nov 2007, 16:01) poi tinand cont ca mai am un pic si ma apuc de scoala de soferi sunt curios sa aflu cat mai multe date despre permisul de conducere asa ca va rog pe cei cunoscatori si cei care l-au luat de curand sa ne ofe re date despre obtinerea lui multam ptr sala cel mai bine inveti facand chestionare daca treci de 2-3 ori prin toate chestionarele nu prea ai cum sa nu nimeresti. la traseu .... sa mergi incet ... fara fite .... mai bine sa-ti spuna "examinatorul" sa-o calci mai tare decat sa-i dai tu talpa de aiurea |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
DAr cu e cu alea 30 ore de legislatie?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
NU ESTE bine sa iti spuna nimic politistul!Pt mers prea incet te sanctioneaza!La traseu se merge normal viteza 40-50 parerea mea!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Asa este pt mers incet scade dar poate sa'ti zica ca in x secunde sa fii la 50
![]() |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Este o chestie mica si roz cu un om fericit pe ea. La teorie e bine sa treci de cateva ori macar sa dai buna ziua, pentru invatat teorie si chestionare. La practica ai grija la lucrurile elementare gen centura, frana de mana, ajustarea scaunului/oglinzilor si evident incearca sa mergi cat mai atent
![]() PS: Nu-ti bate capul cu situatii speciale demne de piloti, ai grija sa te descurci la alea de baza This post has been edited by denisCT: 5 Nov 2007, 20:21 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
bogdy5 |
![]()
|
multam pt informatii poi eu as dori lucruri legaate de cum te poate pica la ce sa fii atent si ce trebuie sa inveti bn ca sa iei sala fara probleme
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga si tu o pulpa de porc la gabor, tot e sezon, nu fi bleg
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
tata lucreaza la restarurant m-ar putea ajuta da mi-a zis ca nu vrea si ..........sa il iau pe cap si mie frica si sunt si pretentios vreau din prima
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE mai bine sa-ti spuna "examinatorul" sa-o calci mai tare decat sa-i dai tu talpa de aiurea asa am patit io ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
bogdy5 |
![]()
|
am mai auzit ca pe unu l-a picat ca a trecut pe banda a 3a si cica nu avea voie
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, aia e banda de jmekeri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
sau cica l-a intreba sa ii zica ce e ala de ii arata km/h si asta a zis kilometraj da cica politistu nu bre ca e vitezometru picat
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai da, poate nu terminase clasa 9-a, acolo se invata unitatile de masura, pentru viteza este distanta/timp. Tu stiai?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
da si se masoara in m/s
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
Sigur nu in mile/ora?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
neah nu la noi cica asa am invatat eu la fizica da nu prea le am cu scoala mai bine sa mai spunem ceva de permisul asta se obtine asa greu? ce sanse sunt sa il iau din prima mai am 4 luni abia astept
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
Ma, mai nou e si profu de fizica langa politistul examinator, eu zic sa ai grija si sa vii cu parintii la examen, altfel...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
da sa vina taticul cu pachetul ca de asta e am unul la tara mai mult de 5 puncte nu scotea l-a aranjat si acum e pericol pe strada
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
Si tu vrei sa fii sfant?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
nu da tinand cont ca merg cu masina de pe la 13 ani si scot peste 15 puncte la chestionare fara sa invat ceva eu zic ca o sa ma descurc dupa ce fac scoala
![]() |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
Auzi, daca esti asa meserias de ce mai te incurci cu scoala, examen, politie?
Chiar ai tu nevoie de plasticul ala? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
buna asta sa merg fara permis mai stiu eu unul asta zici nu?
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bogdy5 |
![]()
|
ce e asa amuzant eu borbesc serios si am invatat sa conduc pe berlina
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai daca stii sa conduci, ce iti mai trebuie scoala? Aia e pt fraieri...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:01 |