Baba pleaca din parcare
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baba pleaca din parcare
LNG |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() This post has been edited by Alexu7: 13 Dec 2007, 20:53 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a chinuit ea sa o scoata dar dupa aia ati vazut ce repede a taiat-o?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
nik01 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 1 July 06 ![]() |
cred ca e factura
ce nu inteleg,de ce se uita in spatele masini dupa ce a dat cu fata? si invers dar se vede treaba ca sint multe lucruri pe care le fac femeile la volan care nu pot fi intelese de mine |
--------------------
renault
25GTX
1987
- B25SHS
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Defapt sunt putine lucruri pe care le fac femeile si le inteleg barbatii
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am si eu un specimen la bloc in genul asta intr-o zi eram la o tigare si nu exagerez dar cel putin 5 minute s-a chinuit sa bage masina in parcare cu prima ocazie care o prind o sa incerc sa fac un filmulet cu telefonul m-a distrat de minune si nu odata ci de citeva ori ceva in genul "babei"
This post has been edited by bygy007: 14 Dec 2007, 01:27 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Poa !!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
la semafor masinile se aseaza in coloana ... dobitocii de pietoni traverseaza in turma.
ps: baba a intrat in 3 masini ce asteptau la culoarea rosu a semaforului si cel care s-a "aruncat" spre ea era un nene care a fost prins "in mijloc" cu un aveo cu numere rosii si folie pe tetiere ![]() baba a supravietuit ca s-a adunat lumea ca la balamuc... si erau pre multi martori ![]() This post has been edited by Alexu7: 14 Dec 2007, 18:51 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
"Operatiunea BABA" - Mission Failed... No brain detected!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Alexu7 |
![]()
|
INSERT COIN !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Este clar facatura, prea se opreste la milimetru de celelalte masini. Oricum, uitati-va cand iese de pe straduta si o sa vedeti ca stie sa ia un viraj. Si cand era parcata, era mult prea dreapta. Eu zic ca jmekerasul ala cu limbaj de colt de strada a regizat si el un filmulet ca sa se dea mare pe siteuri gen youtube.
Dar asta este doar umila mea parere. |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu zic ca tanti sta cam prost cu logica dar nu e chiar varza la condus...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
io cred ca nu prea le are cu orientarea in spatiu, dar asta e o problema specifica femeilor....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Chiar daca este "fake", existenta unor astfel de soferi prin trafic nu poate fi negata
![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Alextitu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 November 07 ![]() |
Filmul este accelerat spre sfarsit. De asta pleaca bine si ia viraj corect
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
asta e una care nu a condus prea mult la viata ei sau a luat permisul pe spaga
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Stiu ca nu s-a mai scris un mesaj de f mult itmp aici dar nu ma pot abtine ca eu acum am vazut filmuletul... este...NO COMMENT si totusi am si eu o vecina care se chinuie puitn mai mult ca asta sa BAGE masina in GARAJ.... am facut o filmare mai demult dar nu o mai am... o sa o filmez din nou... oricum in mare ea nu face garare din vertical sa bage perpendicular cum s-ar zice... ea pozitioneaza masina DREPT la fel ca in filmu cu baba asta si dupaia o baga in garaj... dar pana o pozitioneaza DREPT face 10+ manevre..... o sa mai fac un filmulet sa vedeti ca e mai ceva ca baba asta.... sa o prind odata la garaj
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 21:39 |