Ce H sunt becurile la logan?
![]() ![]() ![]() |
Ce H sunt becurile la logan?
distrat |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De unde gasesti tu becuri ne-halogen la Logan? eventual daca merg alea sferice de 1300.
PS: H4 P34T 60/55W. This post has been edited by argon: 12 Dec 2007, 12:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
distrat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 July 06 ![]() |
da..am gresit...halogene...pe mine ma intereseaza ce H sunt ca sa stiu ce cumpar..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de la dealer ti-au dat manualul ala de utilizare???
poti sa folosesti search cu incredere ... functioneaza. eu am dat si am gasit asta Ca marca cele originale sunt Osram. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Incearca niste H4 Philps Blue Vision. Fac lumina mai alba si sunt mai odihnitoare. Alydor are asa ceva.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
atentie!!!... SA FIE OBLIGATORIU ANTI-UV !!! ... geamul farurilor e din plastic si se ingalbeneste de la cele care n-au protectie anti-UV...
acum din prisma moderarii... consider ca raspunsul s-a dar si il atentionez pe initiator sa foloseasca functie SEARCH inainte de a deschide o noua discutie. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:13 |