oficial NINGE, Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
oficial NINGE, Bucuresti
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi dimineata ce o sa fie cand or sa plece la munca cu totii
![]() Pe Pantelimon e alb nu a trecut inca nimic pentru desapezire. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica ninge pana maine seara..... daca e asa s-a terminat cu munca. Bine ca incep pe 8 asa ca ....... sa ninga frate.
This post has been edited by menta: 3 Jan 2008, 03:55 |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
nicolson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 December 07 From: Brasov-Constanta ![]() |
Vreau si eu sa plec vineri din Brasov la Constanta si nu sunt hotarat pe unde.Am doua variante:una ar fi spre Buc(dar mi-e groaza de Centura Buc),cealalta spre Harsova.A fost cineva recent pe unul din aceste drumuri?
|
--------------------
dacia,mazda
1310,323f
1988 berlina,1995
- ct 19 ani
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Urmareste stirile, tocmai au anuntat ca A2 este inchisa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ninge superb, si e foarte frumos, dar DACA AI TREABA CE FACI FRATE? ca eu am o urgenta si nu am nici-o sansa sa plec, acum m-am intors a doua oara de afara, unde raman oamenii blocati cu masinile intr-o veselie, de drumari nici pomeneala iar i-a prins iarna nepregatiti, pe langa frumusetea de afara m-am enervat de la prima ora ca nu pot ajunge unde am nevoie, Doamne fereste daca in capitala lu peste e asa nici nu vreau sa ma gandesc cum e in tara. acum regret ca nu am facut credit pentru hummer sa imi iau supernova.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
e incredibil.. dupa ce stau juma de ora sa ies din parcare (n-am reusit) am mai stat alta jumate de ora sa o bag la loc, apoi am avut o tentativa de 15min sa scot alta masina(mitsubishi), n-am reusit, am renuntat la idee.=> Concediu din oficiu
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta vroiam sa va intreb si eu: daca aveti curajul sa va scoateti masinile din parcare si daca ati reusit.
PS io mai am concediu pana luni. PS2 un vecin a lasat masina pe alee (singura pe partea asta a strazii) chiar sub fereastra mea si tocmai incearca sa o deszapezeasca, m-as mira sa reuseasca pe urma s-o urneasca la ce zapada e pe alee. This post has been edited by Cornel001: 3 Jan 2008, 08:26 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
eu nu am reusit sa scot masina de pe alee
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Autoritatile din Bucuresti iar au fost luate de iarna pe nepregatite ?? Parca si vad la TeVeu diseara : "Am fost surprinsi de aceasta cadere masiva de zapada ... nu ne asteptam sa ninga in ianuarie ..."
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sa fim seriosi! ce vrei sa faca atita vreme cit viscoleste? chiar si dupa aia cum sa dezapezesti nenorocirea asta de oras unde banda 1 e ocupata in tot orasul? iei zapada si cari zeci de km in afara orasului ? e o problema fara iesire..........
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Dar aia in Scandinavia ce dracu fac?Reteta alora este secret de stat si noi nu o putem aplica?Totul se rezuma la bani!Ii cheltuie primaria pe dezapezire sau ne descurcam cum putem?
|
--------------------
a
b
c
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
problema e ca aseara...pana la ora 21 au tot mers utilajili....cand nu ningea deloc.....dupa aia au disparut complet......pana dimineata.....
daca ii intrebi parca vezi ca au dat cu toata cota de antiderapant si acum cer bani in plus...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara cauciucuri de Iarna nu va urniti acuma, iar cei din scandinavia nu se bazeaza pe autoritati sa le faca soseaua luna, poate sa dea nametii la o parte
![]() |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
bulan |
![]()
|
Pai dupa minivacanta de sfarsit de an,cred ca a picat bine inzapezirea de azi si cea de maine,ca dupa,intram in week-end si daca ne ajuta Dumnezeu,poate mai da o ninsoare grozava,duminica noaptea,ca sa ne lamentam si luni.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nene bulan, iti cam place chiulul.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
greul abia acum incepe va ninge asa pina diseara daca acum masina abia se mai vede de troiene pina diseara e acoperita complet
![]() This post has been edited by bygy007: 3 Jan 2008, 10:52 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ma, nene, io-s mai greu de cap... Acu' 20 de ani cum drak mergeam la scarbiciu ? Primaria, autoritati, drumari... ce naiba ne dam cu mana peste frunte din cauza lor? (NU-I TIN IN BRATE!!)
Luati-va bocanci cu senile, termosul cu cafea, o ciocolata in buzunar si hai la munca!! Care-i in concediu inca sa ia lopata si sa faca macar o carare pe trotuarul din fata casei/blocului. Si mai pe seara, ca tot romanu', o tuculita fiarta, cu boabe de piper, o sunculita si mai vorbim dimineata. Si nu scoateti masinile din parcari daca n-au trecut cu deszapezitul!!! Altfel riscati ca vecinii (de parcare) sa va umple locul cu zapada de pe masinile lor!! (va zice Stan Patitu') ![]() Fug ca fierbe tuica... ![]() Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Io am luat geaca si bocancii de munte, am pus parazapezile, am verificat ca mai e masina in parcare si am trecut mai departe prin nametii necuratati, spre tramvaiul 41...
Din pacate am auzit ca nici asta nu mai circula, pe la 9 a deraiat unul... ![]() Sper ca deseara sa nu merg pe jos tot drumul catre casa. si mai sper ca pana deseara sa se deszapezeasca tot orasul (ha!) caci apoi vine gerul si sa vrea si nu vor mai putea face nimic. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
singurul mijloc de transport care nu e inzapezit si circula cit de cit bine la ora actuala e ati ghicit METROUL
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Ok. Mi-am baut cafeaua, ma duc sa caut o lopata si sa-mi fac de treaba. Situatia se prezinta cam asa pe aici si dupa cum vedeti au aparut si ceva "utilaje de ddezapezit:
This post has been edited by O.A.N.A.: 3 Jan 2008, 11:10 Attached thumbnail(s) IMG_0003.JPG ( Size: 548.42k ) Number of downloads: 105 IMG_0005.JPG ( Size: 609.82k ) Number of downloads: 110 IMG_0006.JPG ( Size: 587.19k ) Number of downloads: 110 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe stradutele dintre blocuri cred ca astea vor fi singurele "utilaje" pe care le vom vedea...
![]() Deseara o sa-mi vina si mie randul. Sper sa-mi mai gasesc masina sub zapada, sa nu fac ca in reclama aia cand cineva munceste din greu sa deszapezeasca o masina si apoi constata ca o scosese la lumina pe cea a vecinului ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
a mea are buton de scuturare,l-am apasat si e totul ok
![]() ![]() ![]() in schimb,vecinii mei care nu au buton de scuturare,fac treaba manual ![]() Attached thumbnail(s) PICT0001.JPG ( Size: 303.69k ) Number of downloads: 93 PICT0009.JPG ( Size: 308.11k ) Number of downloads: 92 PICT0011.JPG ( Size: 308.7k ) Number of downloads: 84 PICT0003.JPG ( Size: 310.55k ) Number of downloads: 79 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am lasat masina in parcare
![]() ![]() In schimb la scarbici am dat la zapada 3 ore ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
bulan |
![]()
|
1500 turisti romani sunt blocati in bulgaria din cauza zapezii.Intre russe si silistra sunt zone cu zapada de 3 mertri.Lasa sa ninga ca sa ne saturam de zapada ca ce ne-am mai vaicarit de lipsa EI.
|
--------------------
a
b
c
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa se prezinta situatia in spatele blocului...
img0006sr7.th.jpg img0007iq2.th.jpg img0008rk3.th.jpg img0010fs8.th.jpg img0011ac8.th.jpg Acum 2 ore nu era pic de zapada pe ea... img00091ji1.th.jpg Noroc ca mi-am luat concediul de odihna de anul trecut...pana pe 18 ian cred ca termina de nins. This post has been edited by V a L y O: 3 Jan 2008, 12:24 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu spun ca daca ai lanturi si cauciucuri de iarna faci fata cu brio. eh ... si ceva experienta ar fi necesara, dara nu vad rostul unui drum la volan decta daca ai o urgenta.
eu m-am invoit azi de la serviciu ca stau departe si ar fi dificil sa ajung fara masina. ce stie lumea despre dn1 spre sinaia ? ca maine am drum de facut acolo. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
bulan |
![]()
|
Oficial ninge,friptura e pe gratar,la cuptor am bagat o juma de dovleac turcesc,ma duc sa scot niste varza murata pentru salata si sa vad ce a mai ramas in colectia de sticle.Asa erau iernile in copilaria mea frumoase.
|
--------------------
a
b
c
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai nene' hai sa fierbem si o carafa de vin rosu.
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
1. N-am gasit lopata...
2. Sunt locuri in care zapada imi ajunge la buric...deci nu are rost sa mai incerc 3. Mai am 6 zile din concediul pe 2007...cred ca o sa mai stau ceva acasa ![]() Attached thumbnail(s) 03012008234.jpg ( Size: 171.5k ) Number of downloads: 104 03012008235.jpg ( Size: 135.09k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:12 |