DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

67 Pages « < 56 57 58 59 60 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prima revizie (1 An sau 15.000 km), informatii utile, experiente personale

sonykel
post 10 Jun 2008, 13:05
Post #1711

Actualmente Ing.

Group: Members
From: Constanta

pai asa bine , ptr ca prima problema cea cu semnalizarea e cam cum zic ei adica am facut prostia sa stau cu degetu pe semnalizare si sa ocolesc o gropita ceva cred ca toti patim asta , iar a2a stiam ptr ca de cand am ajuns mi-au zis ca trebuia sa anunt la programare ce vreau sa mai fac si stiam de cand m-am programat ca ma voi duce in sediul nou unde inca nu au toti oamenii si nu prea pot rezolva toate probleme sediu a fost inaugurat luni si azi e marti...
Deci ii recomand cu incredere ptr ca a fost vina mea ca nu am anuntat de la programare si stiam ca data pe care mi-am aleso ptr revizie va coincide cu inaugurarea sediului nou si mutari de echipamente si personal si toate cele...
La sfarsit le-am zis ca nu sa rezolvat nimic cea cu volanu mi-au zis ca nu au ce sa-i faca , iar cea cu inchiderea mi-au promis ca la urmatoarea vizita in service vor rezolva...
Oricum vorbim de revizii nu de probleme tehnice si de rezolvarea lor pe garantie...

This post has been edited by sonykel: 10 Jun 2008, 13:07

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vijelie
post 10 Jun 2008, 13:08
Post #1712

membru violet

From: Bucuresti

Te superi daca te consider naiv?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
sonykel
post 10 Jun 2008, 13:14
Post #1713

Actualmente Ing.

te superi daca-ti zic sa incheiem subiectu aici cu problemele tehnice si sa ne referim strict la pretul reviziei , ulei , durata reviziei.
Deci ti-am spus nu am insistat pe probleme... Am motivele mele(programarea facuta tarziu m-au strecurat printre altii , nu aveam chef sa stau juma de zi in service , urmeaza o vizita curand ptr montarea unor accesorii)
si nu , nu m-a suparat ca ma consideri naiv dar tinand cont ca in constanta am reclamat aceste probleme si m-au facut ``nebun`` mi-au zis ca mi-se pare mie ca nu stiu sa trag de volan asa ca am eu motivele mele sa fiu naiv...
a sa va zic ca in constanta la magnificu olteanu le-am zis ca am prea mult ulei peste nivelu maxim lucru observat din primele sute de kilometri si observat si de altii membri ai dacia club la intalniri , cand am fost la domnu olteanu in constanta de vreo 3ori mi-au zis in fata ca nu stiu eu sa citesc joja si sa ma duc acasa sa-mi vad de treaba sa-i las pe cei care se pricep sa conduca masini , azi la revizie la predarea masini mi-sa confirmat ca am peste nivelul maxim ulei desi acum era putin 2-3mm deja sa consumat in aproape 12000km si mi-sa confirmat si ca nu sunt primu nebun care pateste asa ceva cu un motor 1.6 16v

This post has been edited by sonykel: 10 Jun 2008, 13:19

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
+
gabylzr
post 10 Jun 2008, 13:36
Post #1714

membru autentic

From: MANGALIA

QUOTE(vijelie @ 10 Jun 2008, 14:08)
Te superi daca te consider naiv?
*

Si de ce ma rog este naiv? ca a obtinut un pret la revizie mult mai bun?
La Constanta oricum nu rezolva nimic din problemele enumerate de el si mai dadea si 1,5-2 mil lei in plus si nici nu a mai supotat ironiile desteptilor de la sevice , care se cred buricul pamintului.Asa ca daca nu cunoasteti service-ul din Constanta nu va mai dati cu parerea , oriunde este mai bine ca la Olteanu.

--------------------
Skoda Octavia 2, ex logan laureate 1,5 dci/2006 1,6/2005 - CT------
Forza Steaua
+
JJY
post 11 Jun 2008, 15:29
Post #1715

Membru incepator

From: IASI

QUOTE(sonykel @ 10 Jun 2008, 12:34)
Ce parere aveti de preturi si de uleiul ales??? cool.gif
*

personal cred ca ar merge mai bine un 5w40, la ce calduri sunt in ultimul timp, dar e alegerea ta; probabil va fi ok oricum. bafta si multi km fara probleme.

--------------------
DACIA LOGAN ABS+ 2007 / 1,6 - IS-ZZ-YYY
+
Ahernar
post 14 Jun 2008, 20:36
Post #1716

Membru incepator

Cred ca sunt recordmen. Am fost azi cu easy-ul meu (4700km, 1 an) la service-ul Cobalcescu de langa Cismigiu si am platit 340RON blink.gif . Totul a fost de la ei , filtre (aer+ulei), ulei Elf 10w40 , 4l (ce a ramas in bidon e la mine), aproape 2 ore manopera si un test pe calculator pe care nu l-am solicitat si care bineinteles a iesit perfect .Toata afacerea a durat doua ore , dar masina a stat in service doar o ora si 15 min. Mi-au verificat rotile, au pus ulei pe la incuietori si au completat antigelul.
Oamenii au fost draguti totusi si chiar m-au invitat sa ma plimb pe langa masina .
Per total sunt multumit de servicii dar mama mama ce pret 022.gif

--------------------
DACIA Logan EASY 1.4 2007 - B-yy-HWP
+
lulu-gl
post 15 Jun 2008, 00:05
Post #1717

Membru cu greieri...si reputatie proasta

From: Galati City

revizie de 1 an la Nalba Galati (8700 km in bord), cu tot de la ei, 253 ron, 2 ore stat in service, incluzind o ungere la macaralele din usi, trosneau geamurile la denivelari. multumit de cum s-au miscat

--------------------
Dacia Logan Berlina 2007 1.4 ABS Plus - GL-XX-XXX
greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
+
Sudsemnatu
post 18 Jun 2008, 16:50
Post #1718

Membru Huligan

Prima revizie de 1 an.Bine...de fapt mai aveam 1 luna pana la un an..dar am prins un moment oprtun si m-am dus acum.6600 km
Ulei Elf 10W 40
Filtru de ulei
Filtru de aer

Cost total cu atentie 2 mil.Merdian .Schimbasem uleiul la 4000( cu Elf 5W 40 pentru ca nu vroiam sa merg prea mult cu ala din fabrica ) dar l-am schimbat si acum.

Numai bine !

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
sinaxis
post 1 Jul 2008, 12:21
Post #1719

Membru autentic

Desi am facut multe revizii, am avut 3 dacii noi, si toate la SC Lugoja SA Petrosani, revizia de acum a fost cea mai penibila revizie cu putinta desi ii stiu in marea majoritate pe toti cei de acolo...
Am facut programare pentru revizia de 15 k pt luni la ora 08. Toate bune si frumoase, punctuali, la ora 08 si 15 min. masina era pe elevator. Acum incepe circul: eu venisem cu 5 litri de ulei Aral 5/40 care a costat o caruta de bani. Mecanicul imi spune: nu o sa va dea voie, nu lasa pe nimeni de o vreme, numai cu ulei luat din service de la noi, Dacia sau Elf. Ma trimite la seful de service: urmeaza o cearta cu acesta care o tinea sus si tare ca asa sunt conditiile garantiei (nu scrie nicaieri ca tre sa bagi ulei Dacia sau Elf, scrie de niste caracteristici ale uleiului) si ca desi uleiul e sigilat, are caracteristicile prescrise, tipla cu RAR etc, nu se poate schimba: pierd garantia?! Ca uleiul poate fi contrafacut, ca el imi poate da un teanc de tiple RAR etc. M-a trimis la directorul general. Asta la fel, o tinea sus si tare dar vazand ca nu o da in capat cu mine ma trimite la directorul adjunct, fiu. Asta nu era venit, la telefon scapa de mine scurt: nu se face revizie cu alt ulei decat...
Eu nu ma las, eram in stare sa renunt la revizia facuta la ei si sa sesizez opc-ul si Dacia. Pe la 9 si ceva apare directorul adjunct, discut cu el, ii explic ca nu mai am bani pentru a mai lua 5 litri de ulei de la ei, ca daca se intampla ceva la motor, pe perioada garantiei, si se constata ca e din pricina calitatii uleiului platesc reparatia si ca daca trebuie si semnez pentru asta, in final accepta dar ma avertizeaza expert ca Aralul e mai subtire si din cauza asta a avut probleme cu semeringul, la care eu i-am replicat scurt ca la berlina de 1.4 am bagat numa Elf 5/40 si la 35 k tot m-a lasat semeringul de la distributie.
Abia la 9.30 s-au apucat de revizie. Apoi a urmat faza cu aerul, relatata pe topicul cu eficienta AC.
Concluzie: oamenii din tarisoara asta au luat-o razna de tot! Ne batem joc unii de altii! Daca continuam asa se va alege praful si pulberea de noi. Sa nu fie!

ps. costul reviziei fara ulei 126 lei.

This post has been edited by sinaxis: 1 Jul 2008, 12:22

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
vi_escu
post 1 Jul 2008, 12:52
Post #1720

Membru somnambul

From: republica procurorilor

@sinaxis
Stii care-i faza nostima? La Ideal Autoservice Tg. Ocna, evident service autorizat dacia, nu aveau ulei mai de doamne-ajuta decat Aral Hightronic 5W40. Si pun baietii de asta intr-o veselie.
Probabil ca loganele de moldova nu se pupa cu alea de valea jiului radmasa.gif

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
klaus
post 1 Jul 2008, 12:53
Post #1721

步步

Group: Moderatori

Si nu i-ai intrebat de ce pun ulei in masini? De ce nu pun vaselina grafitata in loc de ulei, daca semerigurile alea nu sunt in stare sa retina uleiul (lucru pentru care de fapt sunt concepute)?
Si sa-i intrebi de la ce dimensiune a moleculei de ulei e garantata etanseitatea semeringului...
Eu as face o scrisoare la WC...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
sandu01
post 15 Jul 2008, 14:21
Post #1722

foarte foarte incepator

QUOTE(gabylzr @ 10 Jun 2008, 14:36)
Si de ce ma rog este naiv? ca a obtinut un pret la revizie mult mai bun?
La Constanta oricum nu rezolva nimic din problemele enumerate de el si mai dadea si 1,5-2 mil lei in plus si nici nu a mai supotat ironiile desteptilor de la sevice , care se cred buricul pamintului.Asa ca daca nu cunoasteti service-ul din Constanta nu va mai dati cu parerea , oriunde este mai bine ca la Olteanu.
*

QUOTE(Ahernar @ 14 Jun 2008, 21:36)
Cred ca sunt recordmen. ... service-ul Cobalcescu de langa Cismigiu si am platit 340RON  dar mama mama ce pret  022.gif
*

Salut, referitor la pretul primei revizii, inca nu mi-am facut-o dar sunt programat la ea, mi-au spus ca o sa coste 320 RON. E vorba de service-ul lui Olteanu din Constanta. Sa inteleg ca e mai scump aici cu 1-2 milioane decat in alte parti?? huh.gif

--------------------
logan 1.6 Mcv 2007
___
+
Steel Tormentor
post 15 Jul 2008, 14:25
Post #1723

Membru autentic

Nu neaparat, dar la service-ul din Tulcea pretul manoperei este gratuit pentru cei din Constanta, asa ca vei plati doar consumabilele. La mine au fost 140 RON la prima revizie: ulei, filtru ulei, filtru aer. Toate de la ei.

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
bobo77
post 15 Jul 2008, 14:41
Post #1724

...........................

From: Mangalia

QUOTE(sonykel @ 10 Jun 2008, 13:34)
Gata am facut si eu azi revizia la al meu MCV 1.6 16v
Am facut revizia la Star Service din Tulcea , 
M-a costat 279.05Ron(cei din constanta au manopera gratuita) revizia de 15000km pe care de fapt am facut-o la 11539km.
Am pus ulei Elf Evolutin 5w30 5x41.79ron=208.95ron
Filtru ulei 24.51ron
Garnitura rotunda 7.96ron
Element Filtrant(banuiesc ca filtru de aer) 37.63ron
Total 279.05

*

uite cit a costat la 16 v

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
Zcorp
post 15 Jul 2008, 14:48
Post #1725

Membru incepator

Ar trebuii sa fac revizia de 15000km undeva prin octombrie...ce fel de ulei ar trebuii sa aleg (am inteles ca poti alege intre 2 variante) care ii mai bun

--------------------
trabant TT 3008 - cehia-99-SUC
+
sandu01
post 15 Jul 2008, 14:52
Post #1726

foarte foarte incepator

Cum ar trebui sa ma comport acolo ca sa nu fiu luat drept paranoic dar nici de prost? Aveti cateva sfaturi? Multumesc.

--------------------
logan 1.6 Mcv 2007
___
+
Luciano_L
post 19 Jul 2008, 17:23
Post #1727

pasionat

From: PSAClub

Dupa ce am avut parte de o experienta neplacuta cu reprezentantul autorizat Dacia - Auto Europa din Timisoara - la care am apelat fara succes pentru remedierea in garantie a problemei zgomotului metalic la 1500-1600 rpm - am hotarat sa evit pe cat posibil service-urile din Romania si sa fac revizia in Ungaria.

Aveam de ales Szeged sau Mako si am ales Szeged deoarece este un service mai mare si in timpul cat masina a stat in service ne-am facut cumparaturi prin magazine: Tesco, Mall, Cora...

Cu ajutorul unui prieten vorbitor de limba maghiara am facut programarea telefonic cu 6 zile inainte pentru sambata la ora 9 ( ora HU )

Dupa un drum fara probleme deosebite TM - Cenad am intrat in Ungaria.
Dupa sensul giratoriu de la Mako am fost oprit de Politia Rutiera - care efectua un control de rutina - pentru ca aveam farurile de ceata aprinse si pasagerii din spate nu purtau centura de siguranta; si-au scos-o in vama fara sa imi dau seama.
Prietenul meu vorbitor de limba Ungara mi-a tradus despre ce este vorba, problemele semnalate au fost remediate pe loc de mine si pasageri, mi-am cerut scuze pentru neatentie si am fost lasati sa mergem mai departe fara nici o problema sau tentativa de a ne amenda. In fata noastra mai era oprita o alta masina de Romania, nu stiu cu ce probleme.

Am ajuns la service unde masina a fost preluata conform programarii la ora 9.
Am cerut reconfirmare ca putem plati cu card, am predat masina si am plecat.

La problemele sesizate de mine am mentionat zgomotul metalic la motor la turatia 1500-1600rpm si scartaitul scaunelor fata.

Dupa ~3,5 h ne-am intors la service.
S-a facut revizia si s-au remediat si problemele mentionate de mine respectiv zgomotul la 1500-1600rpm si scartaitul scaunelor au fost remediate.
Mi s-a comunicat verbal si am primit o hartie scrisa si stampilata in care se specifica sa am in vedere ca daca zgomotul de la motor reapare sa sun la service si sa comunic pentru o noua programare in care sa se schimba integral distributia - sa stie sa comande piesele respective.
Am primit factura am platit cu card-ul si am fost condus la masina parcata unde am primit cheile si am gasit piesele schimbate ( filtrul de aer si cutia de la fitrul de ulei nou ). Am fost intrebat daca doresc sa le pastrez sau sa le predau pentru aruncare-reciclare. Le-am pastrat pentru ca aveam si ambalajele originale cu codurile pieselor.

Costuri:
manopera 1.8h =14.688 Ft ~228 ron
manopera testare frane 2,448 Ft ~38 ron
Ulei ELF 5W-40SXR Sintetic 13190 Ft ~205 ron
Filtru ulei 2958 Ft ~46 ron
Filtru aer 3874 Ft ~60 ron
Spray curatare frane 1634 Ft ~26 ron
TOTAL 38794 Ft ~603 ron

Impresii:

+ Foarte civilizat si de incredere.
+ Tot ce am avut in masina am regasit in totalitate: statia radio CB, 2 antene, PDA, GPS, incarcator, ceva bani marunti romanesti, acte, doze de bere fra alcool, energizante, prajituri, cicolate, etc.
- Nu vorbesc Engleza sau Romana.

"Cireasa de pe tort:"
+ Dupa ce am platit amicul meu a fost rugat sa traduca pentru o familie de Romani din Germania care aveau de platit o reparatie la masina.
Dupa ce le-a explicat ce aveau de facut dansii ne-au rugat sa traducem receptionerului ca dorisera sa lase o atentie ( 5 Euro ) la mecanicul care le rezolvase problema dar au fost refuzati de mecanic care le-a spus ca daca doresc sa-i multumeasca este la receptie o cutie speciala pentru asa ceva, atentii pentru personal si cautau cutia.
Receptionerul a subliniat si pentru noi si ptr ei ca; calitatea muncii este aceasi indiferent daca se dau sau nu atentii si ca la ei s-a renuntat de mult la o astfel de practica.

Adio service-uri din Romania - Adio Auto Europa !!!!

This post has been edited by Luciano_L: 19 Jul 2008, 17:36

--------------------
Citroen C5-II 1.6 HDI - FAP
+
fullfit46
post 19 Jul 2008, 17:33
Post #1728

Membru autentic

From: Vaslui

Totusi nu ai iesit prea scump? + drumul(incluzand gazul consumat)+oboseala ta ??

--------------------
Dacia Logan 2007 Benzina
Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
+
Luciano_L
post 19 Jul 2008, 17:46
Post #1729

pasionat

Eu sunt dispus sa platesc pentru calitatea serviciului primit si in schimb doresc sa fiu tratat civilizat si corect.
Aceste cerinte din pacate nu am putut sa le gasesc in Timisoara - Romania la service-ul autorizat Dacia - Auto Europa.

--------------------
+
stronglogan
post 19 Jul 2008, 19:42
Post #1730

Membru incepator

Interesant , si cred ca si drumul a meritat ...
Intentionez sa vizitez vara asta BUDAPESTA, si as vrea sa stiu cu ce fel de card ai platit si cum au facut cursul ???

--------------------
logan dracu stie - logan 2006 - mh ddd
+
Luciano_L
post 19 Jul 2008, 19:52
Post #1731

pasionat

Card de debit Visa Electron, cursul nu-l stiu inca, dar pana acum nu am avut surprize neplacute din partea bancii legat de curs; tot timpul cand am platit in strainatate cu cardul a fost un curs bun, mai bun ca cel de la casa de schimb. Este defavorabil cursul daca retragi numerar din strainatate.

--------------------
+
Sudsemnatu
post 19 Jul 2008, 22:04
Post #1732

Membru Huligan

bravo Tie .! tot respectul.E vorba de prima revizie?

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
Luciano_L
post 19 Jul 2008, 22:24
Post #1733

pasionat

Multumesc.

Da a fost prima revizie la ~12.400km.
Am facut revizia mai repede din cauza ca plec din tara, las Logan-ul acasa si sa nu pierd garantia daca nu fac revizia pana in 04 luna viitoare cand se implineste anul.

--------------------
+
Andy_ACS
post 20 Jul 2008, 13:07
Post #1734

Yes, I'm not!

From: Craiova

@Luciano_L - ma bucur ca te simti bine dupa revizie, poate a contat si plimbarea si cumparaturile. In ceea ce priveste costurile si profesionalismul, eu am facut o "revizie" similara (schimb ulei si filtru ulei, schimb filtru de aer) la un nene mecanic acasa, piesele le-am luat eu cu 170 de lei si manopera a fost 15 lei, asa ca se poate si mult mai ieftin smile.gif (Am stat impreuna cu el si m-am uitat si eu pe sub masina si la ce a lucrat el - lucruri f simple, nu avea ce gresi)

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
Luciano_L
post 20 Jul 2008, 14:57
Post #1735

pasionat

Sunt absolut de acord ca se poate mai ieftin si mai bine la un mecanic sau un service din afara retelei autorizate Dacia. Deocamdata pe mine m-a obligat garantia sa merg la un service autorizat.
Problema este de ce nu se prea poate la reteaua autorizata Dacia din Romania ?
De ce personalul din service-urile autorizate trateaza clientii cu indiferenta caracteristica functionarului public cu gandul la trocuri si atentii ?

posibile raspunsuri:
- din cauza ca produsul se vinde bine, si la Dacia in grafice conteaza foarte mult vanzarile si foarte putin profesionalismul service-ului respectiv, satisfactia clientului, iar in final poate ca nu sunt interesati de pastrarea clientului in acelasi brand, vorba aceea: "sunt destui fraieri...".
- din cauza ca personalul si mecanicii dealerilor autorizati sunt pusi pe rotunjirea venitului, chilipir-uri si trocuri in loc sa-si vada de munca si perfectionarea cunostintelor.
- din cauza ca majoritatea romanilor s-a obisnuit sa taca si sa inghita in sec in loc sa-i ia de urechi pe cei ce nu-si fac treaba si isi bat joc de el pe banii lui.

p.s.
Prin experienta descrisa de mine in acest topic am dorit sa ofer o alternativa pentru cei legati de garantie dar nemultumiti de prestatia service-lor autorizate Dacia din Romania, partea de vest a tarii.
Daca costul este foarte important probabil ca puteti aduce materialele, consumabilele dvs si veti plati doar manopera ~228-266 ron.
Trebuie sunat si intrebat.

Daca mi se va permite si sunt persoane interesate voi cauta nr. de telefon din Szeged si Mako si le voi posta cand ma voi intoarce in tara.

bye.
L.

--------------------
+
sandu01
post 21 Jul 2008, 08:45
Post #1736

foarte foarte incepator

mai nou la Olteanu te lasa acum sa stai langa masina?

CE NU INTELEG: cum de te pune sa semnezi ca ti-au facut aia si aia si tu de fapt ai fost tinut departe de masina, la o cafea? radmasa.gif

This post has been edited by sandu01: 21 Jul 2008, 22:38

--------------------
logan 1.6 Mcv 2007
___
+
Gealy
post 23 Jul 2008, 14:56
Post #1737

Membru incepator

Logan MCV 1.5 dCi - Data reviziei 05.01.2007 - Dacoserv sos. Salaj sect.5:

Revizia de 10.000 de km a costat 450 RON si a durat 20-30 min.
Au strans suruburile la "bascule" in fata, au tras un pic de roti si totul a fost OK.
Au intrebat ce ulei de motor vrem "mai prost" sau "mai bun". Am vrut "mai bun".
Au schimbat filtrul de aer si uleiul de motor (4.5 litri de Castrol Professional 5W40).
Daca luam ulei prost am inteles ca ma costa vreo 300 RON revizia.
Urmatoarea revizie la 20.000 km.

Desi le-am dat 20 RON la baieti au fost cam scarbosi si grabiti sa mearga la masa.

Chiar daca am facut-o acum 6 luni si ceva abia acum am gasit acest topic.

--------------------
Dacia LOGAN MCV 1.5 dCI 2007
+
crising
post 23 Jul 2008, 16:09
Post #1738

Membru autentic

From: Danube Delta Gates

Si l-ai gasit degeaba. Vezi ca este alt topic pentru reviziile la diesel.

--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
+
sandu01
post 23 Jul 2008, 19:46
Post #1739

foarte foarte incepator

facut revizia la Olteanu Rent Car din Constanta

m-au intrebat daca vreau elf sau havoline texaco, am intrebat care-i mai bun, au zis ca elf, am zis ca elf sa fie, au zis ca nu mai au si au bagat havoline texaco 5w30, bidoanele n-au avut holograma de rar dar pareau sigilate, am sa ma interesez daca e ok treaba asta la OPC. Uleiul este 3 mm peste nivel desi le-am spus de cateva ori sa aiba grija la asta.

aglomeratie mare dar i-am spus lui nea gogu ca am programre la ora x si m-a bagat in fatza, bulina alba aici

m-au lasat sa stau langa masina, bulina alba

le-am zis de un zgomot in portiera, au strans un surub, au zis ca de acolo e sigur... zgomotul e bine mersi in continuare deci nu era de acolo

le-am zis de un scartait, au dat cu un spray, scartaitul a disparut doua zile si astazi a revenit conform legilor lui murphy "scartaitul se reproduce".

le-am zis ca franele fac un fel de hruuum la franarea scurta pe loc, au zis ca e de la praf si nu s-a rezolvat... nota proasta Logan, cine se suie in masina mea si aude hruumul ala care seamana cu sunetul unei constructii metalice care cade la cutremur, nu-si mai ia Logan in veci, treaba lor...

mi-au infipt un cablu in torpedou pe care l-au cuplat la un PC ca in Matrix, nici nu stiam ca am computer pana si in torpedou, computerul din torpedou s-a dovedit a fi bun conform unei dungi de pe ecran care a mers pana la capat fara sa dea blue screen

mi-au descoperit o chestie pe care eu nu as fi vazut-o si au rezolvat-o, aici e o bila alba, nu stiu ce chestie era exact dar s-a rezolvat

in hala e cald de mori, probabil ca sa nu se ingrase mecanicii sau sa se dilate caroseriile la masini si sa iasa din parametri...dincolo la vanzari era racoare si plin de gagici misto care te invita sa vezi noul Sandero FARA sa-ti raspunda la intrebarea "asta are filtru de polen?" - raspunsul am inteles ca e NU. Dar ce poti cere de la un fotomodel??!

le-am adus aminte sa-mi dea cardul de garantie extinsa, daca nu intrebam nu se sinchisea nimeni, mi l-au dat, e frumos, gri metalizat, scrie pe el ca nu pot face cumparaturi in mall (nu e gluma).

le-am cerut niste vopsea, contra-cost, pentru a-mi corecta mici cratere provocate de bombardamentul cu bolovani al copiilor din satele romanesti... n-au avut culoarea mea si nici pe aproape.

per ansamblu sunt multumit, imi sta pe creier chestia cu lolograma RAR de pe ulei dar o sa ma lamuresc cum e treaba. As da o nota de 6 la rent car Constanta desi cred ca data viitoare ma duc la Tulcea.

as da o nota de 10 brunetei care s-a fatzait tot timpul pe acolo si care la final mi-a spus ca imi aduce masina la scara dar mi-a adus-o uitand sa-mi dea cheile si plecand... am cautat-o pe acolo intreband pe toata lumea unde e bruneta frate si, pentru ca toti erau cu ochii dupa ea, am gasit-o repede

m-a costat 296 roni

--------------------
logan 1.6 Mcv 2007
___
+
bobo77
post 23 Jul 2008, 21:32
Post #1740

...........................

From: Mangalia

Cit a durat ca timp revizia? eu sub 2 ore nu am reusit sa plec...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
67 Pages « < 56 57 58 59 60 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 04:10
Forum Renault