Prima revizie (1 An sau 15.000 km), informatii utile, experiente personale
![]() ![]() ![]() |
Prima revizie (1 An sau 15.000 km), informatii utile, experiente personale
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ti-a placut raspunsul? Pai tu ii intrebi cat e ceasul iar ei iti spun ca afara sunt 15 grade. Astia-s ca Radio Erevan
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Formulare directa dar evita intrebarea. N-au mentionat nimic de ulei.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Si raspunsul final dupa insistente:
Mailul MEU: La aceasta intrebare nu mi-ati raspuns:Spuneti ca DACIA RECOMANDA ? uleiurile DaciaOIL. Deci eu pot folosi si alt ulei care se incadreaza in specificatiile date de dacia ??? Se pierde garantia daca folosesc alt ulei? VA ROG SA PRECIZATI DACA ESTE OBLIGATORIU SA FOLOSESC ULEI DACIAOIL (DACA SE PIERDE GARANTIA IN CAZUL FOLOSIRII ALTUI ULEI). RASPUNSUL: Domnule ..., Prin prezentul mesaj va informam faptul ca ne mentinem punctul de vedere anterior. Astfel, Dacia recomanda utilizarea uleiului Dacia Oil Premium 5W30 sau Dacia Oil Extra 10W40( conform Instructiunilor de Utilizare ), dvs. putand utiliza si alt tip de ulei cu conditia sa aiba aceleasi caracteristici, pentru a va putea pastra garantia motorului. Cu stima, Analist Servicii Client, Cristina Sava This post has been edited by CosminM: 10 Nov 2005, 14:26 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Da mai, ce ai vrea sa-ti zica?... nu pot obliga (contravine legislatiei privind concurenta)... insa prin formulari echivoce incearca sa determine folosirea uleiului lor.... si inca sunt chiar foarte permisivi!... legislatia le-ar permite sa fie mai duri deoarece reglementarile privind acordarea garantiei le dau dreptul asta!!! Si anume, clientul poate opta pentru uleiul recomandat, caz inc are are garantie neconditionata, sau poate folosi un ulei cu aceleasi caracteristici, dar fabricat de o firma nerecomandata expres... in acest caz uleiul folosit se noteaza si, in caz de defecte reclamate in garantie la componentele ce se pot deteriora si datorita calitatii uleiului, garantia sa se acorde doar cu expertiza neutra, platita de client... sau prin acceptarea de client a expertizarii de catre Dacia (gratuit)... adica exact diagnoza din service..care poate zice "nu va mai acordam garantie" ...
Acum cam asa ar dori ei sa faca, insa pentru a nu despica firul mult in 14 ti-au dat acest raspuns, adica ti-au spus sa pui ce vrei tu... surpriza o poti avea la service, care au tot dreptul sa zica ca "la noi NU, mergeti la alt service Dacia unde va trimite VC-ul, ca noi nu va acceptam decat cu uleiul nostru (atentie, care poate fi Dacia Oil sau ELF sau alt tip!!!!)" Daewoo face exact la fel, insa sunt mai duri (in general, dar depinde mult si de oamenii de la service). P.S. da, e prima data cand zic clar ca se poate... si, klaus a remercat bine, in ultimul timp tonul scrisorilor VC s-a modificat si e mai "cald", mai putin "de lemn". P.P.S. ...eu am optat pentru folosirea DACIA OIL 5W30 (ACEA1)... pentru ca-l consider bun !!! ... si il schimb mai des... sa va zic de ce: un ulei nou, chiar mai prost calitativ, schimbat la jumatea kilometrilor care se fac cu un ulei fff bun, asigura o ungere mai buna decat acesta pe a doua perioada...pentru ca e nou, nu contine impuritatile pe care primul, desi mai bun, le are deja in compozitia lui... deci decat Mobil sintetic schimbat la 15 k km prefer Dacia oil la 7500 km... costurile fiind aproximativ echivalente |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(AL @ 10 Nov 2005, 14:32) Da mai, ce ai vrea sa-ti zica?... nu pot obliga (contravine legislatiei privind concurenta)... insa prin formulari echivoce incearca sa determine folosirea uleiului lor.... si inca sunt chiar foarte permisivi!... legislatia le-ar permite sa fie mai duri deoarece reglementarile privind acordarea garantiei le dau dreptul asta!!! Si anume, clientul poate opta pentru uleiul recomandat, caz inc are are garantie neconditionata, sau poate folosi un ulei cu aceleasi caracteristici, dar fabricat de o firma nerecomandata expres... in acest caz uleiul folosit se noteaza si, in caz de defecte reclamate in garantie la componentele ce se pot deteriora si datorita calitatii uleiului, garantia sa se acorde doar cu expertiza neutra, platita de client... sau prin acceptarea de client a expertizarii de catre Dacia (gratuit)... adica exact diagnoza din service..care poate zice "nu va mai acordam garantie" ... Acum cam asa ar dori ei sa faca, insa pentru a nu despica firul mult in 14 ti-au dat acest raspuns, adica ti-au spus sa pui ce vrei tu... surpriza o poti avea la service, care au tot dreptul sa zica ca "la noi NU, mergeti la alt service Dacia unde va trimite VC-ul, ca noi nu va acceptam decat cu uleiul nostru (atentie, care poate fi Dacia Oil sau ELF sau alt tip!!!!)" Cum ce sa-mi zica, AL? Tu cand intrebi ceva astepti un raspuns la subiect nu?(la subiect stimabile ... parca asta se doreste si pe forum). [era intrebare retorica... adica "le ce te astepti din partea lor?"... sau "ce ar putea zice in situatia lor?"...] La service au spus ca nu pun alt ulei decat DACIAOIL(doar daca renunt la garantie).NICI MACAR ELF! Spune-mi si mie de ce au tot dreptul sa ma refuze. Nu scrie nicaieri ca este obligatoriu folosirea acelui ulei. Si eu asta am vrut sa aflu. Si nu este obligatoriu! MAMA LOR DE ... [au dreptul pentru ca ei sunt COMERCIANTI, dealerii/service-urile lor!!!!... intelegi... isi asuma responsabilitatea impusa de Dacia dar adauga si conditiilor lor de natura comerciala... e dreptul lor.... iar tu poti alege un service cu DaciaOil sau altul cu ELF sau altul cu Mobil1... e dreptul tau...totul e sa fie din reteaua Dacia... CE NU AU INSA DREPTUL SA FACA e sa-ti scoata din garantie masina pentru asta, adica sa-ti intocmeasca proces-verbal de scoatere din garantie si sa-ti scrie in carnet scoaterea din garantie pentru folosira altui ulei...insa asta nu pot face pentru ca din start nu te primesc cu uleiul tau ![]() This post has been edited by AL: 10 Nov 2005, 14:50 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nasol treaba cu schimbatul fltrului de aer la 15000/1 an, trebuie sa ma duc iar la service. Cand am fost eu, nu au zis nimic de filtru.
Eu m-am dus direct cu ulei-ul meu, a strambat ala de acolo din nas cand a auzit, dar cam atat. This post has been edited by VeNoM386: 10 Nov 2005, 14:42 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Revizie 15000:3 l ulei Mobil 1 5w50
1 buc filtru ulei 1 buc filtru aer 1 l antigel din care s-a folosit 1/2 verificari diverse =237 RON |
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
klaus |
![]()
|
Este adevarat, sunt obligati sa asigure garantia, dar cu consumabilele AGREATE de ei (cu care au facut teste, sa zicem, si le-a iesit ca nu dauneaza motorului).
Discutia cu uleiul este complexa. Exact cum v-ati pune alt consumabil decat cel "de origine" (sa zicem placute de frana). Dacia garanteaza pentru consumabilele "de origine", nu-si poate asuma garantia pentru consumabile din alta parte (daca va lasa placuta si se sparge si faceti accident, dacia nu va va purta raspunderea ca ati folosit consumabile neagreate, deci trebuie sa dati voi in judecata producatorul de placute) Asa si cu uleiul Dacia zice: noi garantam ca masina merge in parametrii cu uleiul X. Daca puneti uleiul Y, pe care noi nu l-am testat, o sa va mearga masina, dar daca apar probleme la motor din cauza uleiului, noi nu acordam garantia (sunt niste intelegeri intre producatorul de ulei si dacia, si in caz de probleme din cauza uleiului, constatate de Dacia, producatorul suporta cheltuielile). Daca puneti alt ulei (pe care dacia nu l-a testat), si apare o problema la motor "din cauza uleiului", garantia PA-PA, o sa va zica: mereti voi la producatorul de ulei sa va despagubeasca. Iar voi o sa mergeti la ala si ala o sa zica, nu, nu e de la noi Si la un moment dat poate o sa vreti sa demonstrati una din cele 2 variante: 1. Cauza e motorul dacia sau 2. cauza e uleiul. Daca vreti sa o faceti, ca sa va recuperati paguba, trebuie sa ii chemati in judecata. Acolo unde va trebui... expertiza tehnica... Si ia ziceti-mi mie, cine vrea sa demonstreze ceva? Pai voi, deci voi o sa platiti expertiza. Balansati aceste lucruri pe un taler, si pe cel cu utilizarea uleiului dacia in perioada de garantie, pe alt taler. Si actionati cum credeti ca e mai bine. Sau intelegeti-va cu cei din service, sa se mearga pe burta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mă bag și eu în ciorbă...
Pentru cine nu a observat, în dialogul cu Vocea Clientului, adresarea mai multor întrebări, chiar legate între ele duc inevitabil la evitarea subiectelor, reprezentantul Dacia ignorând întrebările adiționale, sau suplimentare, preferând să răspundă doar la o întrebare. Ca urmare, fac următoarea recomandare: Încercați să puneți o singură întrebare într-un mesaj, la obiect, urmând să tratați celelalte subiecte sau ramificațiile subiectului în același fel, printr-o singură întrebare, primind răspuns pas cu pas, la toate problemele. Firește, va dura mai mult, dacă problema "vă seacă" vă veți enerva, dar dacă aveți răbdare veți primi răspuns la toate întrebările. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
subscriu!
P.S. recomand asta in raporturile cu toate firmele franceze din RO... ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
SORYN nu ai intrebat de ce ti-au pus doar 3l de ulei cand motorul are ''burtica'' de 3.3l ???
Pe joja nivelul uleiului este in limite? P.S. Am schimbat uleiul la 7500km (3l dar fara schimb de filtru) si am pus Castrol Softec TXT 5W40; asta sau faptul ca folosesc benzina Petrom 99+ mi-a eliminat rezonanta aia nenorocita de la 100km\h. ![]() This post has been edited by adiya: 12 Nov 2005, 00:22 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
QUOTE(adiya @ 12 Nov 2005, 01:22) SORYN nu ai intrebat de ce ti-au pus doar 3l de ulei cand motorul are ''burtica'' de 3.3l ??? Pe joja nivelul uleiului este in limite? P.S. Am schimbat uleiul la 7500km (3l dar fara schimb de filtru) si am pus Castrol Softec TXT 5W40; asta sau faptul ca folosesc benzina Petrom 99+ mi-a eliminat rezonanta aia nenorocita de la 100km\h. ![]() Am intrebat si mi-au spus ca la 1,4 se folosesc 3 l |
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Fluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 November 04 ![]() |
Efectuat revizie la 1 an - 12.000 km, la Flamicom Rm Valcea:
- 3 l ulei 5w30 Dacia - 34.75 *3l = 104 ron - filtru ulei -20 ron - filtru aer - 45 ron - huse protectie scaun si volan - 3 ron - manopera 2 ore * 23.5 ron = 47 ron TOTAL 220 ron. Toate bune si frumoase dar nu m-au lasat sa stau langa masina, asa ca nu stiu ce au mai facut la ea - daca i-au facut verificarile vizuale de rigoare. De asemenea, cred ca nici macar nu au facut o diagnosticare a computerului deoarece nu mi-au deranjat nimic in torpedou pt a ajunge la mufa de la computer. Trebuiau sa faca diagnosticare la revizia asta? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Diagnosticarea calculatoarelor se face la fiecare 15 000 km sau 1 an
This post has been edited by inconturnabil: 15 Nov 2005, 08:53 |
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
parazit11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 October 05 ![]() |
Revizie 1 an - 8573Km
Service Bucuresti Adras Durata 1 Ora cu programare ulei Mobil full Sintetic 5W40 - 120 RON Filtru aer + Filtru ulei + Manopera - 100 RON Bacsis - 20 RON, a fost de treaba, am stat langa el, a strans tot, verficare meticuloasa, completare nivel la frana, antigel, servo, placute ( nu a fost nevoie sa le schimb , a spus ca pe la 20000Km), diagnostic calculator Fara probleme, o singura observatie sa mai scot Loganasul din cand in cand si la un drum lung, sa se mai curete tobele, injectoarele . Am stat de vb cu mecanicii si imi spuneau ca pana acum nu au intalnit probleme nasoale la Logan ( in afara de cele provocate de drumuri proaste sau de conducatori tampiti) Success ! This post has been edited by parazit11: 16 Nov 2005, 11:48 |
--------------------
Dacia
Logan
- B 40 GHZ
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai luat uleiul de la service de la ei (cu marca si la pretul ala) sau din alta parte ?
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
parazit11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 October 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B 40 GHZ
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Buna la toata lumea
O problema, cu o dilema .." .made in Staff Dacia " Iata dilema: Primesc de la Directorul Comercial DACIA -JAQUES ABOUT- o scrisoare care.... la un moment dat cuprinde urmatoarea fraza " ![]() ![]() INTREBARE : REVIZIA se face standard INAINTE de 15.000 sau 1 an ORI , DUPA aceste date respectiv 15.000 km sau 1an. ??? Va rog lamuriti-ma. ![]() ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel tarziu la 15.000 / 1 an.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Eu am facut revizia la aprox. 15.200 de km si nu a fost nici o problema.
Ai putea eventual sa intrebi chestia asta la service. Io nu am avut nici o problema desi trecusem de 15.000 This post has been edited by Johnny_Bravo: 17 Nov 2005, 19:48 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine m-au sunat cei de la Adras (de unde am luat masina) sa imi aminteasca faptul ca se apropie revizia de 1an (dar deja trecuse 1 an de vreo luna cand m-au sunat
![]() de apreciat ca mi-au reamintit, chiar daca mai tarziu. deci cei care ati intarziat, duce-ti-va cat mai repede , dar nu mai intrebati daca e vreo problema ca ati depasit sau nu, comportati-va normal, altfel sigur se gaseste vreun mecanic de pe-acolo sa va imbarlige ca e cam nasoala treaba si va rezolva el, ca sa ii iasa si lui ceva.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
DArtagnan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 11 December 04 ![]() |
M-am programat la IPSO Otopeni si l-am intrebat pe cel de la tel. treaba cu uleiul si mi-a spus ca ei rcomanda Dacia OIL insa am tinut-o mortis ca io vreau sa pun o marca de care vrea muschii mei si n-a mai comentat, mi-a zis ca au Dacia OIL sau Elf, ce dracie este Elf-ul asta? Calitativ este mai bun?
Merci |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2006 Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(DArtagnan @ 18 Nov 2005, 21:49) M-am programat la IPSO Otopeni si l-am intrebat pe cel de la tel. treaba cu uleiul si mi-a spus ca ei rcomanda Dacia OIL insa am tinut-o mortis ca io vreau sa pun o marca de care vrea muschii mei si n-a mai comentat, mi-a zis ca au Dacia OIL sau Elf, ce dracie este Elf-ul asta? Calitativ este mai bun? Da e mult mai bun fata de Dacia Oil...in special Elf Excelium 5W40 e cel mai bun,tot uleiul asta se foloseste si la modele din marca Renault. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
Am observat ca ELF Excelium 5W40 costa in jur de 110 Ron prin supermarketuri. Si eu ma apropii de 7500 km si un an si nu stiu ce ulei sa pun.
E mai bun Elf decat Castrol sau Mobil? Va rog sa-mi spuneti si mie o parere. |
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Imi pare rau dar nu am inteles mare lucru
Daca cumpar ulei mobil 0w40 credeti ca or sa comenteze? Acesta nu e trecut in carte ca recomandare, dar dupa parerea mea este mai bun decat ceea ce recomanda ei. Multumesc! This post has been edited by andrey2003: 21 Nov 2005, 10:02 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal nu au de ce sa comenteze dar cum ei au impresia ca sunt acolo ca sa te enerveze vor comenta. Motiv pentru care inainte sa te apuci sa faci revizia intr-un anumit loc (sau sa te programezi) intrebi frumusel daca poti sa aduci uleiul de acasa, daca nu accepta treci la fel frumusel la urmatorul service.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
DArtagnan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 11 December 04 ![]() |
Stimate domnule XXX,
Referitor la solicitarea dvs., va comunicam : In manualul Instructiuni de Utilizare Dacia Logan, pe care l-ati primit o data cu autoturismul, pe coperta din interior se specifica ce uleiuri recomanda Dacia. -Pentru motoarele pe benzina 1.4 MPI si 1.6 MPI se recomanda - DACIA OIL PREMIUM 5W30 de norma europeana ACEA A1 - care ofera performante exceptionale, economie de carburant, protectie maxima in conditii severe de exploatare. -Pentru motoarele pe benzina 1.4 MPI si 1.6 MPI se recomanda - DACIA OIL EXTRA 10W40 de norma europeana ACEEA A3 - care ofera performante foarte bune, adaptat tuturor stilurilor de condus. In Carnetul de Intretinere la pagina 16 se specifica urmatoarele: Uleiul trebuie sa corespunda fie normei europene ACEA A2 sau A3; fie normei API SJ grad 10W40. In concluzie, cand o sa mergeti la unitatea service specialistii Dacia vor cunoaste tipul de ulei recomandat. Ramanem la dispozitia dvs. pentru orice informatie , sesizare si ne puteti contacta de luni pana duminica intre orele 8.00 - 20.00, la numarul de telefon : 0248.500.000, fax : 0248.500.076, e-mail : vocea.clientului@daciagroup.com sau prin intermediul site-ului www.daciagroup.com. Cu stima, Agent Servicii Client Elena Ponea This post has been edited by DArtagnan: 21 Nov 2005, 13:04 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2006 Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:53 |