directie, la viteze mari, masina trage stanga/dreapta
![]() ![]() ![]() |
directie, la viteze mari, masina trage stanga/dreapta
e.so!id |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Esti sigur ca nu batea vantul din lateral?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Da, ar trebui sa mai dai o tura. Mai incearca o data si vezi ca, daca sunt ceva copaci prin zona, se vede cum bate vantul. Atentie, sa nu iei vreunul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Si nu cumva senzatia se accentua in momentul cand accelerai mai puternic si in acelas timp te aflai in viraj usor la stanga sau la dreapta? Avea-i impresia ca tu virezi stanga si masina o i-a in dreapta...MICI OSCILATII.
1.Poate fi de la carosabil (inceput de polei) 2. Daca e de la bielete..pe loc misti volanul usor stanga-dreapta si ar trebui sa ,,simit" daca ai joc. 3. Cel mai grav...CASETA DE DIRECTIE. 4. Ar putea fi si de la altceva asa ca mergi la service... This post has been edited by crisstian: 2 Feb 2008, 18:36 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sigur nu ai luat vreo groapa ceva? Daca se modifica unghiurile pe acolo...sunt patit, doar ca atunci aveam un Oltcit la care ii indoisem bratul inferior intr-o bordura.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Era amiaza, soare afara, deci polei exclus;
M-am uitat la copaci, dar nu i-am vazut miscandu-se, decat "in limite normale" Iar tot ce am descris mai devreme, se intampla pe drum in line dreapta; ps: daca batea vantul, nu trebuia sa bata doar dintt-o parte? mi-e imi impingea masina cand pe stanga, cand spre dreapta. Am 30 mii km, si am mai mers pe vant puternic, dar acolo e o tendinta continua a masinii de a se misca inspre directia vantului; aici erau smuncituri, cand spre stanga, cand spre dreapta", si pana nu franam, nu se redresa; Este vorba de traseul iasi - tg. frumos. De la tg. frumos la roman, nu a mai facut. De aici pot trage concluzia ca de la vant, dar dupa cum am mai zis, era prea puternic. Celelate masini mergeau "fara nici un stres". Azi m-am lasat depasit si de camioane, si de autobuze. Orice ar fi, luni ma duc in service, si va tin la curent cu solutia propusa. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Ce n-am inteles eu ..
Tie iti tragea masina dreapta sa zicem 10-20 secunde dupa care 10-20 sec stanga....sau in interval de 1 secunda maxim 2 iti tragea cand stanga cand dreapta? This post has been edited by crisstian: 2 Feb 2008, 18:44 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
e.so!id |
![]()
|
3-4-5 secunde spre stanga (centrul drumului), iar dupa 1 min, 5, min 10 min, tot spre centru, sau spre acostament. Nu era nimic intr-un anumit "ritm"...
|
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine opreai putin sa vezi cum bate vantul.Nu e obligatoriu sa bata in aceeasi directie permanent.Cel mai bine mai incerci o data.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
crisstian |
![]()
|
Cand mai banuiti vantul mergeti cu 20-40 km pe ora si deschideti geamurile fata stanga si dreapta....si constatati sufla sau nu vantul....
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
E na! Clar este o problema de directie la mijloc, ori s-a strambat ceva ori s-a dereglat( slabit ) vreo piulita de reglaj...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca o problema la directie isi face simtita prezenta si la 70-80km/h...Ceva mai slab decat la 120 km/h,bineinteles,dar tot se simte.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 05:57 |