DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ce sa fac?

robocap
post 15 Dec 2007, 15:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am cumparat de la un intermediar o masina sh adusa recent din franta cu nr rosii de inmatriculare provizorie[MM-0....].am un act de vinzare cumparare incheiat intre mine si el semnat de martor dar urma ca factura catre mine sa fie trimisa de firma care a adus vehiculul in tara.patronul firmei se ocupa cu aducerea de masini si ma tot amina cu expedierea facturii.am obtinut actul de identificare la rar,am facut si itp-ul valabil pina in 2009,am facut si rca, dar la organul fiscal nu o pot inmatricula pina nu imi da factura vinzatorul si timpul trece deja au trecut 24 de zile si se duce identificarea.
mentionez ca am si cartea de identitate in original tradusa si legalizata.
va rog indrumati-va cum pot sa o scot la capat. excl.gif

--------------------
peugeot 307 sw 2003/rhy - 899 PQM 75
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alx
post 15 Dec 2007, 15:27
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti, Berceni

Insista! Tie iti trebuie un act de vanzare - cumparare cu ultimul proprietar inscris in CI originala. E foarte posibil ca respectivul sa nu vrea sa se inscrie el ci sa faci actul (contract de v-c sau factura) direct cu propr din tara de unde a luat masina. E posibil ca ala sa il amane sau sa-l sutuiasca.

Tu trebuie sa insisti.

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 23:56
Forum Renault